Campionat 2016-2017

Translate

marți, 20 septembrie 2011

RESPECTUL FATA DE ECHIPA!



In dese randuri am spus ca , ceea ce diferentiaza echipa AS Leresti de multe alte echipe , este unitatea grupului si respectul dintre jucatori.
 Desi in ultima vreme , echipa a suferit financiar si a trecut peste multe greutati, grupul de jucatori a ramas acelasi cu mici exceptii iar respectul fata de echipa la fel de mare.
Am avut placuta surpiza , ca duminica, sa primesc din partea baietilor , un frumos cadou , o minge de joc cu autografele lor , din partea lui Bobi un emotionant text in programul jocului , iar din partea publicului , aplauze , ceea ce este deosebit.
 Am spus-o , a fost o duminica calduroasa de toamna , frumoasa cum putine sunt si pe care am avut privilegiul sa o petrec impreuna cu echipa si cu cei din jurul ei. Din fericire " cine se aseamana se aduna " asa ca si echipa ramane una solida , cu caractere deosebite!
 Am constatat ca , la jocurile noastre de pe teren propriu , vin multe doamne , sotii , prietene , copii, ceea ce aduce jocul de fotbal aproape de scopul lui initial, un joc  de placere , alaturi de cei dragi.
  Le multumesc tuturor pentru felicitari si sper ,sa pot aduce un aport important in continuare la rezultate si nu numai.
 Doresc tuturor echipelor sa aiba parte de aceeasi armonie si bunavoie ca la AS Leresti si chiar peste!

P.S.
 Si cum in orice familie copii sunt totul si noi ne bucuram de ei cum se cuvine. Alaturi de Rares Suseanu ( foto)cel mai mic membru al echipei pana ieri , a aparut un ingeras de fata , Sofia Maria Nitoiu  ! Sa ne traiasca!

4 comentarii:

  1. Asa e daca pui suflet in tot ce faci.Pacat ca nu am putut,meritai mai mult Gica.Stim cu totii ca esti o persoana modesta si te multumesti si cu mai putin.Cu siguranta cadoul,programul de meci si aplauzele au fost pe masura,din partea celor apropiati tie,colegi de echipa si spectatori.O ZI BUNA.ELI SI COMPANIA.

    RăspundețiȘtergere
  2. Asa ar trebui sa fie pe fiecare stadion.Cred ca si cei superiori ar trebui sa mai invete de la cei inferiori.

    RăspundețiȘtergere
  3. Si acum fotbal.O etapa trecuta cu multe goluri,dar fara prea multe schimbari de clasament.In prima parte de clasament lucrurile par sa fie destul de serioase.Sunt cateva echipe care an de an sunt acolo si asta e un lucru bun.Dar si in partea a doua de clasament lucrurile stau bine.Sunt cateva echipe care surprinzator au crescut si asta e un lucru bun,dar si greu de inteles pe altele de locurile ocupate.

    RăspundețiȘtergere
  4. Intradevar, micuta Sofia este draguta foc. O parte din echipa am vizitat-o la spital si ne-am bucurat alaturi de Eli si Willy.

    RăspundețiȘtergere

Fotbalul? Distractie!!!!!!!!!

 E Fotbal!

Distractia noastra ,jucatori sau spectatori, in lipsa sau impreuna cu alte vicii.

 E placerea de a juca si a lupta,  placere ce trece peste frig , ploi , julituri , lovituri. 

E placerea de a lupta impreuna pentru a demonstra ca ( mai) poti si ca esti competitiv .

E placerea de a bea o bere , a comenta , a glumi si a injura atunci cand e cazul. 

 E placerea de a fi cu prietenii in fiecare duminica, departe de problemele cotidiene, 

 E placerea de a fi privit de cateva zeci de oameni , de a fi hulit sau admirat si de a incerca sa surprinzi.

 E distractia noastra saptamanala , in ciuda tuturor, ignorand varsta, oboseala sau nevasta.



 E Fotbal!