Campionat 2016-2017

Translate

duminică, 30 octombrie 2011

Etapa a 13 -a rezultate

2011-10-30 11,00
A.S. LERESTI 4 - 1 ( 1-0)A.S. BALILESTI

A.S. GODENI 5- 1A.S. INTER. ANINOASA
A.S. CIMENTUL VALEA MARE PRAVAT 6 - 0 A.S. PETROLUL HIRTIESTI
Oaspetii puteau face 2-0  pe contraatac , ocazie ratata insa
A.S. INTER. COTESTI (0-1)=0 - 3 A.S. PARTIZANUL VLADESTI- meci incheiat cu lovirea arbitrilor si scorul de 3-0 ptr oaspeti
A.S. SCHITU GOLESTI 3 - 3 ( 2-3)A.S. CETATENI
Gazdele au fortat victoria dupa golul egalizator a lui Romel
C.S. SPORTING PITESTI 0 - 2 A.S. SPORTING MIHAESTI
A.S. LERESTI 2010  4 -1 A.S. BOTENI
Iulica inscrie primul gol din lovitura libera
A.S. BUGHEA DE JOS 4 - 3 A.S. VULTURUL VULTURESTI
Etapa extrem de interesanta azi , pe o vreme insorita dar rece. Jocurile cele mai interesante s-au desfasurat la Schitu si la Cotesti, intre echipele de pe primele 4 locuri.
 La Schitu ( foto) gazdele au reusi sa treaca din nou peste o etapa fara a suferi infrangere, in urma egalului 3-3-, contra celor de la Cetateni. Un meci spectaculos in care oaspetii au reclamat maniera de arbitraj dar in care gazdele au dominat inceputul reprizei secunde. Mai multe sper de la Romel si Gladiator...

 La Cotesti, scor mic , 1-0 pentru oaspeti , un meci echilibrat , dar stricat la sfarsit de scandalul creat impotriva arbitrului de catre jucatorii echipei gazda si scorul final a devenit 3-0 pentru oaspeti.Curios ce decizii va lua comisia de disciplina si astept informatii de la cei care au fost la meci.

Lerestiul a a avut un meci mai usor decat credeau contra celor de la Balilesti , un 4-1( 1-0) meritat, care mai adauga 3 puncte in clasament si in sfarsit am legat si noi 3 victorii la rand. Felicitari baietilor!

Surpriza cred ca vine de la Bughea care a invins pe Vulturesti cu 4-3  intr-un meci ce parea sensibil inegal.
 Lerestiul 2010, a reusit sa invinga o modesta echipa a Boteniului cu scorul de 4-1 ( 2-0), intr-un meci lejer cu un numar mare de spectatori. Felicitari baietilor de la AS Leresti care au imprumutat plasele si celor de la 2010, desi ele nu ne apartin .
 Scorul etapei pana una alta la Valea Mare..........

33 de comentarii:

  1. Din pacate nu am ajuns sa fac poze tocmai la meciul nostru :)

    RăspundețiȘtergere
  2. LERESTI 2010 A JUCAT CU BOTENI NU CU GODENI.

    MAI BINE TACEAI

    RăspundețiȘtergere
  3. Boteni , Godeni , cum vrei sa o iei , ideea e ca , la bunul simt pe care il ai , ai fi apreciat ca v-am bagat in seama , poate prea mult. Drept pentru care , te dau ca pe televizor , pe "mute" , asta mai ales pentru ca l-ai jignit pe Eli continuu!

    RăspundețiȘtergere
  4. Salut no 1!!
    Din cauza unor probleme personale , nu am putut ajunge la meci....se pare ca rezultatul este corect fata de ambele echipe! putine semne de indoiala in privinta arbitrajului, dar no coment!!

    Si pentru ca nu pot trece cu vederea cele intamplate la Cotesti as vrea sa l felicit pe Domnul ANONIM... deci am zis bine HOTUL STRIGA HOTUL

    RăspundețiȘtergere
  5. O sa vezi ce inegal o sa fie meciul leresti -Bughea ...pe unde v am prins v am batut

    RăspundețiȘtergere
  6. Ps:Felicitari echipei Bughea pentru jocul de astazi si spectatorilor care face o atmosfera frumoasa Bughea de jos-Vulturul Vulturesti (1-3 pauza)4-3 Final ...

    RăspundețiȘtergere
  7. Gladiator , am dat eu o fuga 10 minute la meci si din ce am vazut , galerie numeroasa a celor de la Cetateni, un arbitru destul de nesigur pe el dar si o echipa a celor de la Schitu , care domina destul de tare. Altfel am inteles ca a fost un hent discutabil in careu ptr oaspeti, dar rezultatul cred ca e echitabil . Mai multe sigur stie Romel.

    RăspundețiȘtergere
  8. NU stiu cat de egal sau inegal va fi jocul de la Leresti contra celor de la Bughea din etapa viitoare , noi speram sa invingem dar si sa fie un joc frumos, daca voi ve-ti fi mai buni , jos palaria!

    RăspundețiȘtergere
  9. prost esi si vei ramane Gica!
    nu am fost la meci , deci nu aveam cum sa-l jignesc pe Eli.
    am vrut sa-ti arat ca si tu poti gresi si atunci cand esti taxat sari de zici ca te parleste cineva pe partea dorsala.
    prin urmare ,ar fi corect, sa nu ai atitudinea pe care o ai in astfel de situatii

    RăspundețiȘtergere
  10. Cu siguranta daca acest blog nu era al echipei noastre si administrat de unul din colegii mei nu mai eram interesat de absolut nimic.M-am saturat de atatea vorbe grele care mi se aduc.Nu stiu cat rau am facut in viata asta si de ce o persoana ca mine sa fie atat de blamata.De multe ori m-am gandit sa renunt.Dar cu siguranta nu pot si nu o voi face prea curand.O sa trec peste absolut tot si nu sunt suparat pe nimeni.DIN SUFLET VA ROG SA MA LASATI IN PACE.CU STIMA SI RESPECT ELI SAU

    RăspundețiȘtergere
  11. la schitu-cetateni scorul zic eu a fost unul echitabil si intradevar un arbitru nesigur insa nu cu mari greseli.Au fost 2 penalty-uri neacordate pt fiecare echipa cate unul.Asa ca nu cred k vreo echipa a fost dezavantajata. bafta tuturor

    RăspundețiȘtergere
  12. Daca scapati si la Vladesti , chiar e un lucru deosebit. Pana atunci sper sa ii obosim noi cat mai mult joi in cupa.Despre mini etapa de cupa , maine.

    RăspundețiȘtergere
  13. no 1, nu am contestat rezultatul si nici jocul mai bun din prima repriza a echipei gazda(lucru confirmat si de baietii nostri).Chiar cred ca Schitu este o echipa f buna din moment ce este singura neinvinsa!!!

    numai bine!!!

    RăspundețiȘtergere
  14. Nu trebuie sa fi destept in viata , trebuie sa fi om sa-i respecti pe ceilalti. Ca sunt eu prost, e parerea ta si o respect, sa fi sanatos! Jignirile continuu la adresa lui Eli m-au facut sa intervin , iar faptul ca uneori gresesc e normal , stii bine ca accept orice sfat , dar numai atunci cand e dat cu bunavointa. Restul dragul meu, e multa frustare pe care o refulezi din cand in cand pe unde poti. sa fi ssnatos .

    RăspundețiȘtergere
  15. daca ma intrebati pe mine, cred ca Vladestiul este principala favorita la castigarea campionatului,urmata imediat de GODENI!!!!!


    RAMANE DE VAZUT.....

    RăspundețiȘtergere
  16. Gladiator, asa cum am spus, am fost 10 min prezent la meci ( vezi foto) si am spus ceea ce am aflat de la spectatori, asa cum ai vz am considerat rezultatul echitabil. Bafta!

    RăspundețiȘtergere
  17. stai linistit, nu intram noi in discutii contradictorii!!!

    RăspundețiȘtergere
  18. CU INTARZIERE. DORESC SA UREZ ,,LA MULTI ANI'. SUFLETULUI EGHIPEI AS LERESTI 2010.
    SA FI SANATOS ,GABI, SI SA TE BUCURI MULTI ANI DE FAMILIA MINUNATA PE CARE O AI
    INCA O DATA LA MULTI ANI SI SPER SA-TI REVII PANA PE 8
    NU DE ALTA DAR O FACEM LATA

    RăspundețiȘtergere
  19. Cred ca ar trebui sa va faceti un blog al echipei voastre sa va felicitati jucatorii sau ''sufletele pereche''.Nu e frumos unde scuipi si sa lingi,adica pe blogul unde ne blamati si ne faceti ca la usa cortului sa va felicitati voi jucatorii sau staful vostru.Acum e buna munca prestata de GICA.Poate sunteti si voi in stare sa va faceti un blog.O SEARA BUNA.ELI SI COMPANIA.

    RăspundețiȘtergere
  20. Eli , ai perfecta dreptate si nu pot decat sa te felicit! Din fericire , noi incercam mai mult ,de unde si accesabilitatea siteului si disponibilitatea pentru a fi mai bun , ca si exemplu , caci numai asa putem evolua.
    N-am stiut ca a fost ziua lui " Mangeac" drept pentru care si din partea mea , La Multi Ani Gabi!

    Altfel sa ma intorc la tine Eli , imi cer scuze ca intru rar seara pe blog si nu fac curatenie la timp...

    RăspundețiȘtergere
  21. GICA chiar nu ma supar pe nimeni.Daca asa ma considera unii poate asa o fi.Si daca ma supar nici nu stiu pe cine,daca ei sunt numai sub anonimat.Asta e.Maine avem un meci de cupa.Speram sa avem un lot numeros dar si valoros.Mai vorbim.

    RăspundețiȘtergere
  22. NU CRED CA VREUN JUCATOR AL AS LERESTI 2010 A LINS UNDE S-A SCUIPAT.DOVADA ESTE FAPTUL CA EI NU AU INCERCAT NICIODATA O ASA ZISA IMPACARE CUM ATI FACUT VOI PRIN ANUMITE PERSOANE(BEBI).
    NU CRED CA EI AU AVUT LIPSA DE BUN SIMNT SA VA JIGNEASCA PE PARCURSUL UNUI MECI ASA CUM ATI FACUT-O VOI DUMINICA, SI ASTA DIN RESPECT , DATORITA FAPTULUI CA ATI FACUT PARTE DIN ACEEASI ECHIPA ODATA.
    FAPTUL CA GABI A FOST FELICITAT PE ACEST BLOG, ESTE PENTRU CA NU SUNT PUTINI CEI CE-L APRECIAZA.
    FAPTUL CA VOI SUNTETI DERANJATI DE SITUATIA IN SINE SPER SA IL FACA MAI PUTERNIC SI SA INTELEAGA CAT DE PRIETENI I-ATI FOST .
    TU, ELI, SI ALTII CA TINE CARE RIPOSTEAZA ATUNCI CAND NU AR TREBUI , AR FI MAI BINE SA TACA .CEI MAI VECHI STIU FOARTE BINE CATI BANI S-AU SCOS DIN BUZUNARUL LUI NEA GICU PENTRU CA ACEASTA ECHIPA SA NU SE DESFIINTEZE DE ATATEA ORI.SI MA INTREB, ELI, CAT DE DERANJAT AR TREBUI SA FI PENTRU FAPTUL CA CINEVA SI-A PERMIS SA -L FELICITE PE GABI PE ACEST BLOG.
    SIGUR AI SA SPUI CA NU AI DE UNDE STII PENTRU CA NU ERAI LA ECHIPA.IN CONCLUZIE AR TREBUI SA GANDESTI INAINTE DE A SCRIE CEVA SI DE A TE ADRESA CUIVA.
    CA TU ,ELI, ESTI FRUSTRAT DIN NASCARE ESTE CU TOTUL ALTA POVESTE.

    PS.
    NU VREAU SA FIU RAUTACIOS,ELI, INSA CAND ITI PROPUI SA FACI O POSTARE INCEARCA SA-TI PUI ORDINE IN CEEA CE VREI SA SCRII
    ALTFEL UITE CE POATE IESI- VEZI POSTAREA DE MAI SUS.
    NU AI CE INTELEGE. SI ASTA NU ESTE SINGURA DATA CAND SE INTAMPLA

    GABI SPER SA NU FI DERANJAT DE ACEASTA POSTARE SI INCA O DATA ,,LA MULTI ANI FERICITI LANGA FETELE TALE SI LANGA TATAL TAU"

    RăspundețiȘtergere
  23. Din cate stiu eu primarul a purtat o discutie cu Bebi.Pot sa-ti spun si mai multe,dar nu am cui tu tot un ANONIM esti asa ca...Cu siguranta nu am nimic cu nimeni din echipa AS LERESTI 2010.Tu esti aceea persoana care ne tot superi si ne faci in tot felul.Daca esti o persoana citita de ce te cobori la nivelul nostru.

    RăspundețiȘtergere
  24. bINE CA AM SCAPAT DE ANIMALUL DE LA COTESTI !!!

    RăspundețiȘtergere
  25. La puscarie cu lica daniel huooooo cioara ...cra cra craaaaa

    RăspundețiȘtergere
  26. ELI, DRAGA, TOT DE CARUTA AI RAMAS.
    INCA O DATA DAI DOVADA CA LIMBA ROMANA ESTE O ENIGMA PENTRU TINE.
    CE LEGATURA ARE PRIMARUL CU CE A SCRIS ANONIMUL?!?
    BAI, FRATE, ESTI PARNAE!
    NU TE SUPARA... DAR CATE CLASE AI?

    RăspundețiȘtergere
  27. Parnae se scrie parnaie, semidoctule anonim. Oare nu va doare in gat ?

    RăspundețiȘtergere
  28. Era vorba despre acea zisa IMPACARE.Bebi a fost chemat la Primarie in calitate de SPONSOR al echipei noastre,unde i s-a propus asa ceva.Vrei sa spui ca nu stii sau nu ai fost informat.

    RăspundețiȘtergere
  29. TOTAL ERONAT ELI.BEBI A PROPUS ASA CEVA NU PRIMARIA CARE SUPORTA CHELTUIELILE DIN BUGETUL ALOCAT PENTRU SPORT.

    RăspundețiȘtergere
  30. Bugetul nu prevede nici un leu la sectiunea sport-cultura. " Bugetul generos" al domnului primar - fara numar.... RAT(ati} ce sunteti !

    RăspundețiȘtergere
  31. consilier i opozitie?
    pe cine consiliezi de esti pe dinafara?
    stati voi linistiti! in contul AS LERESTI 2010 EXISTA BANI PENTRU INCA 3 SEZOANE, CEL PUTIN.
    ASTA DATORITA D-LUI PRIMAR

    SA TRAITI D-LE PRIMAR!

    RăspundețiȘtergere
  32. DACA BUGETUL NU PREVEDEA NICIUN LEU PENTRU SPORT-CULTURA ATUNCI CARE ERA IDEEA? AVEA BEBI ASA DE MULTI BANI SA SPONZORIZEZE ECHIPA SINGUR?

    RăspundețiȘtergere

Fotbalul? Distractie!!!!!!!!!

 E Fotbal!

Distractia noastra ,jucatori sau spectatori, in lipsa sau impreuna cu alte vicii.

 E placerea de a juca si a lupta,  placere ce trece peste frig , ploi , julituri , lovituri. 

E placerea de a lupta impreuna pentru a demonstra ca ( mai) poti si ca esti competitiv .

E placerea de a bea o bere , a comenta , a glumi si a injura atunci cand e cazul. 

 E placerea de a fi cu prietenii in fiecare duminica, departe de problemele cotidiene, 

 E placerea de a fi privit de cateva zeci de oameni , de a fi hulit sau admirat si de a incerca sa surprinzi.

 E distractia noastra saptamanala , in ciuda tuturor, ignorand varsta, oboseala sau nevasta.



 E Fotbal!