Campionat 2016-2017

Translate

marți, 20 martie 2012

Sezonul migratiilor

                  Primavara aduce mirosuri noi, proaspete, iar soarele incalzeste darnic iarba dezgolita de zapada. Vantul racoros ne aduce aminte de iarna grea, dar gandul zboara inainte , catre vara.
 Grijile de zi cu zi , umbresc placerea de a vedea cum iarba inverzeste , de a simti mirosul florilor de primavara, de a te bucura din plin de lucrurile marunte , pe care nici macar nu le mai simtim.
                  AS Leresti , desi este o echipa de fotbal , se aseamana mult cu familile de romani de pretutindeni , iar echipierii ei se lovesc ca toti ceilalti de greutatile vietii. Din pacate fotbalul la acest nivel  nu aduce satisfactii financiare si cum viata te forteaza sa alegi , cativa dintre noi au ales drumul lung si greu al strainatatii, pentru a putea asigura o viata decenta.
 Astfel , eu am fost nevoit sa bat putin Europa pana in Nord ( si o voi face din nou in mai), Postasu e si el plecat in vest, Cuca a plecat in Italia pentru o perioada mai lunga , Cata la randul lui se duce des in Franta sau Germania, Dragos o sa se duca din iunie catre est  si uite asa , viata ne indeparteaza fortandu-ne sa alegem cai mai grele dar  mai rentabile in a ne asigura viitorul.
 Lerestiul sufera si va suferi , ca si echipa, din cauza acestor migratii fortate si sper ca intr-o zi , candva in toamna , ne vom reintalni cu totii , in formula completa , pentru a reusi sa reinodam performantele din trecut.
            Caldura soarelui , crescuta in ultimele zile, ne aminteste ca e vremea sa iesim din case , se simte ca sezonul migratiilor a inceput !
  Tuturor celor aflati in "pribegie", salutari ,putere de munca si nu uitati ,veti fi mereu jucatori ai echipei de fotbal AS Leresti!
 

4 comentarii:

Fotbalul? Distractie!!!!!!!!!

 E Fotbal!

Distractia noastra ,jucatori sau spectatori, in lipsa sau impreuna cu alte vicii.

 E placerea de a juca si a lupta,  placere ce trece peste frig , ploi , julituri , lovituri. 

E placerea de a lupta impreuna pentru a demonstra ca ( mai) poti si ca esti competitiv .

E placerea de a bea o bere , a comenta , a glumi si a injura atunci cand e cazul. 

 E placerea de a fi cu prietenii in fiecare duminica, departe de problemele cotidiene, 

 E placerea de a fi privit de cateva zeci de oameni , de a fi hulit sau admirat si de a incerca sa surprinzi.

 E distractia noastra saptamanala , in ciuda tuturor, ignorand varsta, oboseala sau nevasta.



 E Fotbal!