Campionat 2016-2017

Translate

marți, 8 mai 2012

Europa 2012

Viata ne forteaza sa facem alegeri ce sunt dificile ce conteaza pe plan familial si pozitiv si negativ.
   Munca in strainatate , pe langa factorul financiar , cel mai important , implica sacrificii , suferinta sentimenatala dar si fizica.
 Drumurile europene apar atunci cand viata te forteaza sa pleci de langa cei dragi , cand sacrificiile pe care le faci , conteaza , cand te desparti de viata ta linistita. Sunt drumuri grele , nu de vacanta , pavate cu sudoare , cu suferinta.
   Fotbalul , oriunde am fi , ramane un hobby , o pasiune ce nu poate fi inlocuita sau lasata deoparte , asa ca oriunde am merge gandul ne duce catre sport si fotbal implicit.
 Europa , in perioada "europeanului 2012" transpira fotbal ,o Europa dornica de performante , din pacate fara Romania .Ramane o Europa Olimpica, in pragul marelui eveniment de la Londra , dar cum am spus , din nou fara noi , din motive financiare.

 Cum singura sansa de a vedea Europa fotbalistica ramane National Arena, in finala Europa league, eu unul voi vedea Europa de pe drum , cu gandul la familie dar si la fotbalul mic pe care il parasesc pentru cateva luni.
 Europa fotbalistica ramane departe ramane ca noi sa gasim drumul spre ea ,macar prin incercarile noastre mici, pe terenul viran de langa rau , ce tine loc de "stadion".
 Sper in viitorul in care mica noastra joaca va capata puterea financiara de a ne duce in Europa si cu alte motive decat a munci printre straini!

3 comentarii:

  1. Ce echipa am face Gica, in AFARA... Tu, Cristi, Catalin, Sebi, Dragos si Marin !!!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. cel putin una de fotbal in sala. Ideea e ca deja jumatate din echipa noastra e plecata , singurul lucru bun din asta e faptul ca vin copii din spate care sa acopere golurile , un Dexter ( 16 ani) , un Sammmy, Boata, Alex Slaninoiu , Alex Badulescu pe langa Radu Marin sau Cocos, pot insemna stafeta preluata, eie inca stau departe de Europa ;)

      Ștergere

Fotbalul? Distractie!!!!!!!!!

 E Fotbal!

Distractia noastra ,jucatori sau spectatori, in lipsa sau impreuna cu alte vicii.

 E placerea de a juca si a lupta,  placere ce trece peste frig , ploi , julituri , lovituri. 

E placerea de a lupta impreuna pentru a demonstra ca ( mai) poti si ca esti competitiv .

E placerea de a bea o bere , a comenta , a glumi si a injura atunci cand e cazul. 

 E placerea de a fi cu prietenii in fiecare duminica, departe de problemele cotidiene, 

 E placerea de a fi privit de cateva zeci de oameni , de a fi hulit sau admirat si de a incerca sa surprinzi.

 E distractia noastra saptamanala , in ciuda tuturor, ignorand varsta, oboseala sau nevasta.



 E Fotbal!