Campionat 2016-2017

Translate

duminică, 25 noiembrie 2012

Rezultatele etapei a 16-a




A.S. PARTIZANUL VLADESTI-- A.S. PETROLUL HIRTIESTI =4-0(1-0)
 A.S. LERESTI -- A.S. CETATENI 1-0( 0-0) 
 A.S. INTER. ANINOASA -- A.S. SCHITU GOLESTI=1-2(1-2)
A.S. GODENI -- A.S. DRAGOSLAVELE =3-0( 1-0 )
 A.S. CIMENTUL VALEA MARE -- A.S. FLACARA BOTENI P=3-3( 1-0)
 A.S. VULTURUL VULTURESTI-- A.S. INTER. COTESTI =7-1( 4-1 )
 A.S. SPORTING MIHAESTI--A.S. BUGHEA DE JOS =6-1(1-0)
 A.S. BALILESTI -Sta
A.S. BEREVOIESTI -- A.S. REAL VLADESTI =0-3(0-1)

Etapa normala , cu rezultate normale desi se astepta o surpriza la Berevoiesti.
 Astfel Partizanul a facut scor cu Hartiestiul, Schitu a castigat greu la Aninoasa , Godeniul a castigat lejer ( dupa aspectul scorului ) cu Dragoslavele , Valea Mare nu se regaseste si pierde 2 puncte acasa cu Boteniul ,
Vulturestiul face scor cu pustii de la Cotesti, la fel si Mihaestiul cu Bughea, iar in asa zis derby-ul noilor promovate , Vladestiul arata ca merita locul din clasament si invinge la scor de forfait ,un Berevoiesti in scadere de forma.

 La Leresti , derby clasic , mai ales ca lotul ambelor echipe afisa echipe de oldboys , majoritatea veteranilor fiind prezenti la joc\ alaturi de un public destul de numeros. Si jocul s-a ridicat la nivelul asteptarilor , un joc rapid , plin de ambitie , intre doua echipe apropiate valoric. Pentru AS Leresti , surpriza a fost sosirea lui Cristi Popa , titular in jocul de azi si factor important in rezultatul final.
 Jocul a inceput surprinzator in nota de dominare a aechipei oaspete , care s-a gasit mult mai bine si a stat sus departe de poarta proprie. Chiar si asa prima ocazie apare la poarta oaspetilor , loviturile de cap ale lui Alex Popescu si C.Popa trecand pe langa poarta. Jocul Lerestiului nu merge perfect si oaspetii profita ratand cateva ocazii mari, avand chiar si un gol anulat corect pe motiv de offside ( explicatia in comentarii). Lerestiul are si o bara prin Mache din lovitura libera de la 40 m si incheie o repriza destul de slaba in atac fara a fi periculoasa.
 Al doilea mitan incepe cu alt Leresti , ami ambitios , mai aproape de poarta , desi oaspetii sunt periculosi pe contraatac. Lerestiul incepe sa rateze prin C.Popa , Mos sau Alex Popescu , dar ramane in jumatatea adversa si reuseste sa inscrie in min. 75 prin acelasi Cristi Popa cu un sut la coltul scurt 1-0. Oapsetii incerca sa revina , dar nu mai au puterea , Lerestiul incheie turul pe teren propriu printr-o victorie mai grea decat se astepta dar o victorie mai frumoasa fiindca a fost muncita.
 Oaspetii , asa cum anuntam in avancoronica , au aratat ca rezultatele bune din ultimul timp nu sunt intamplatoare si  au fost un adversar redutabil , contribuind din plin la spectacolul sportiv.

22 de comentarii:

  1. Din motive de cultura , azi am intarzaiat, ora literara , dar revin cu comentarii

    RăspundețiȘtergere
  2. Asteptam comentariile!!

    RăspundețiȘtergere
  3. Notele mele pentru jocul de azi :
    - arbitraj 7
    Fair play 8
    calitate joc -8

    RăspundețiȘtergere
  4. Explicatia ptr golul anulat pe motiv de oaspeti:
    centrarea a fost respinsa de portar intr-un jucator adversar , mingea din acesta sarind la un coechipier aflat in pozitie de offside, intrucat jucatorul se afla in spatele portarului , intre el si poarta nemairamanand decat un fundas al lerestiului aflat in pozitie de ultim aparator. O decizie extrem de corecta a tusierului , peste nivelul acestei ligi.
    Iar la asa zisul penalty , am fost aproape de Vasi , mingea l-a lovit in mana lipita de corp, neexistand nici o clipa plauzabilitatea de hent.
    Chiar si asa , oaspetii au pus probleme , lucru pentru care ii felicit! ,

    RăspundețiȘtergere
  5. Pt. o cunostinta mai veche.... Egalul ,era nedrept ! jocul a fost frumos si in spiritul fair-play.. dar mai mult nu puteti(acum ) V-ati redobandit identitatea si spiritul de castigatori in ultimele etape. Deoarece inceputul a fost mediocru.... De la Leresti , toate cele bune.....

    RăspundețiȘtergere
  6. Nu stiu cat putem sau nu putem,eu am incercat sa vin cu niste certitudini nicidecum sa neg valoarea echipei AS Leresti.(anticipam acum cateva ore ca argumentele vor fi:"ratari, ocazii, dominare in repriza a 2 a"). Repet golul este gol si din punctul meu de vedere a fost gol valabil, iar in ceea ce priveste penaltyul nu mai exista nici un semn de indoiala!Nu ma intelegeti gresit, nu urmaresc sa intram in polemici sau astfel de activitati p aici!
    Ps: multa bafta in ultima etapa si nu numai, aveti o echipa frumoasa!(cum spuneam si mai devreme viitoarea campioana) No 1 vezi ca ma pronuntz corect in ultimii ani, daca iti amintesti am spus si de Godeni anul trecut dp ce s a terminat turul ca vor lua campionatul si se aflau in clasament asemenea voua acum daca nu ma insel!!!


    Toate cele bune si de la CETATENI!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. un comentariu decent si de bun simt , nu exista polemici , poate doar usoare diferente de opinie subiective de ambele parti. Asa cum spunea "un lerestean" ma bucur ca v-ati regasit spiritul , un mare plus pentru acest campionat!

      Ștergere
  7. FELICITARI pt victorie.ce ai facut la lectura ai cumparat multe volume?Pisica.Banchetul cand e?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Banchetul dupa ce sositi voi ( ca si asa ne trebuiesc sponsori :D ), despre asta mai tarziu , oricum la iarna vom fi ocupati , vei vedea in urmatoarele postari despre ce e vorba!

      La lectura am donat cateva novele lui Radu sa se mai cultive si el, dar va asteptam pe voi ;)

      Ștergere
  8. Ce vrajeala are Gica. Nu mi-a donat nimic. A castigat si a plecat,dar pana la sfarsit sa nu uiti ca a mai intrat la joc si Pica si Schiaucu,dar si Marius P.care s-au intors pe la 17 si am ramas pana la 21.

    RăspundețiȘtergere
  9. Salut Dragos,salut Adrian. mai sunt cateva zile si veniti. ce a fost greu a trecut. Sa va intoarce-ti cu bine si sanatosi. Va salut. R.M.

    RăspundețiȘtergere
  10. da asa e. tot mai citesti din cand in cand.sal la toti.tu nu ai jucat duminica?Pisica

    RăspundețiȘtergere
  11. Ce ma amuza Pisica asta cu scrisul sau sumar si la obiect. Cu greutatea cum stai, Dragos ? Dar Marin ?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Marin cred ca e gras ca un porc,dar pisica nu are cum sa se ingrase. Asta este felul lui. Pisica,Marin ce dreacu mai face? Nu a mai dat nici un semn de viata. Mai traieste? Voi a-ti mai citit ceva?

      Ștergere
  12. Sa veniti dreacu mai repede sa facem banchetul.Ce dor imi este sa mai stam de vb.sa mai radem,sa mai glumim si sa ii mai vad fata lui Adian. Spune-i sa ma mai sune ca il i-a dreacu.R.M.

    RăspundețiȘtergere
  13. Am avut 4 galbene si a trebuit sa stau,iar Tobosaru ma dat afara din incinta terenului ca am facut pe al dreacu si am protestat la o singura faza cu Pivi. Dar cel mai important e ca am castigat si am ramas acolo in fata si nu am pierdut contactul cu primul loc. Oricum sper sa facem un retur perfect si la finele lui sa devenim campioni.Este destul de greu,dar nu imposibil.

    RăspundețiȘtergere
  14. Sa ii zici lui Marin ca imi este dor sa il mai injur. I-am simtit lipsa de la toate.

    RăspundețiȘtergere
  15. Ii zic.va sal pe toti aici nu citim ca ne intorceam lefteri.Marin e e MRAP adica ca stanca.am avut grija de el sa fie in forma.Tambric tot campion la cartonase esti?daca mai eram si eu?LA MULTI ANI pt andrei si 1 dec. Pisica si MARIN

    RăspundețiȘtergere

Fotbalul? Distractie!!!!!!!!!

 E Fotbal!

Distractia noastra ,jucatori sau spectatori, in lipsa sau impreuna cu alte vicii.

 E placerea de a juca si a lupta,  placere ce trece peste frig , ploi , julituri , lovituri. 

E placerea de a lupta impreuna pentru a demonstra ca ( mai) poti si ca esti competitiv .

E placerea de a bea o bere , a comenta , a glumi si a injura atunci cand e cazul. 

 E placerea de a fi cu prietenii in fiecare duminica, departe de problemele cotidiene, 

 E placerea de a fi privit de cateva zeci de oameni , de a fi hulit sau admirat si de a incerca sa surprinzi.

 E distractia noastra saptamanala , in ciuda tuturor, ignorand varsta, oboseala sau nevasta.



 E Fotbal!