Campionat 2016-2017

Translate

sâmbătă, 15 decembrie 2012

Campionatul , la jumatatea lui ( 2/3)

  Partea de mijloc a clasamentului dupa acest tur aduce multe echipe ce in editiile trecute se gaseau numai  in zona superioara a clasamentului si se bateau pentru titlu. Multe din ele sunt foste campioane , Cetateni , Dragoslavele, Partizanul si se pare ca se afla in plin proces de restructurare. Cum am jucat cu fiecare dintre ele , nelipsind in acest sezon decat de la jocul cu Aninoasa, imi permit sa imi spun parerea referitor la evolutia lor in acest tur de campionat.
   Pe locul 6 ,Dragoslavele , a revenit in acest sezon dupa o pauza de un an , echipa de traditie , si-a respectat blazonul si a avut cateva rezultate valoroase, fiind mereu o echipa greu de invins. Ca si alte echipe , sunt in schimbare si in curand pot reveni la forma din sezoanele trecute.
  Locul 7 , a gasit la finalul turului pe AS Mihaesti, echipa mereu incomoda ce arata o cadere in acest sezon , dar ramane mereu imprevizibila si cu o pofta de gol deschisa  , cu 39 de goluri inscrise in cele 16 etape.
Dupa un inceput mincinos de campionat ocupanta locului 8 , AS Cetateni , a aratat ca spiritul nu moare ci poate doar adoarme din cand in cand. Aproape de penultimul loc dupa 5-6 etape , cu infrangeri la  limita si evolutii neconvingatoare , echipa s-a strans in jurul veteranilor si a inceput o cursa de 5-6 meciuri fara infrangere urcand pana pe locul 8.
 Pe locul 9 , o echipa frumoasa , ce mie mi-a fost draga poate si din cauza anilor petrecuti la Stalpeni sau a terenului bun care il are, AS Balilesti a uimit cu rezultate senzationale , victorii cu Berevoiesti sau Cetateni , egal cu Vulturesti, sau infrangeri neasteptate, o echipa ce se simte bin e la mijlocul clasamentului.
 Locul 10 , o fosta pretendenta la podium, AS Cotesti a suferit o transformare pozitiva pe final de tur , locul jucatorilor adusi de Daniel fiind luat de niste pusti din comuna , si chiar daca rezultatele nu sunt deosebite , de departe jocurile cu ei vor fi mult mai linistite!
  Pe locul 11, Partizanul Vladesti , aripa rupta a echipei de anul trecut , se lupta cu ambitie pentru o clasare decenta in campionat,incercand sa iasa de sub umbra celor de la Real, Nelu Valcoci, fiind mereu un fondator al celor din Vladesti.


 Cam asta e partea de mijloc a clasamentului dupa cele 16 etape din tur.  |Saptaman viitoare revin si cu partea finala a clasamentului!

3 comentarii:

Fotbalul? Distractie!!!!!!!!!

 E Fotbal!

Distractia noastra ,jucatori sau spectatori, in lipsa sau impreuna cu alte vicii.

 E placerea de a juca si a lupta,  placere ce trece peste frig , ploi , julituri , lovituri. 

E placerea de a lupta impreuna pentru a demonstra ca ( mai) poti si ca esti competitiv .

E placerea de a bea o bere , a comenta , a glumi si a injura atunci cand e cazul. 

 E placerea de a fi cu prietenii in fiecare duminica, departe de problemele cotidiene, 

 E placerea de a fi privit de cateva zeci de oameni , de a fi hulit sau admirat si de a incerca sa surprinzi.

 E distractia noastra saptamanala , in ciuda tuturor, ignorand varsta, oboseala sau nevasta.



 E Fotbal!