Campionat 2016-2017

Translate

duminică, 8 septembrie 2013

Rezultatele etapei a 5-a

Etapa a 5-a a inregistrat poate cea mai mare surpriza a ultimilor ani , iar asta nu s-a intamplat in fruntea clasamentului. Pana una alta iata rezultatele:

A.S. SCHITU GOLESTI-- A.S. CIMENTUL VALEA MARE =5-0(1-0)
A.S. BALILESTI--  A.S. PARTIZANUL VLADESTI =5-2( 4-1)
 A.S. STILPENI RADESTI -- A.S. INTER. ANINOASA =7-1(4-1)
A.S. DRAGOSLAVELE-- A.S. BEREVOIESTI =0-2(0-1)
A.S. LERESTI --A.S. FLACARA BOTENI=2-3( 1-3)
 A.S. CETATENI -- A.S. BUGHEA DE JOS =5-2(3-0)
 A.S. PETROLUL HIRTIESTI--A.S. NEW TIMES CAMPULUNG 5-2( 2-2)
 A.S. INTER. COTESTI --A.S. SPORTING MIHAESTI =0-0(0-0)
A.S. REAL VLADESTI-- A.S. GODENI =3-1(1-0)

 Schitu face scor cu fostul lider , Valea Mare , si se pare ca minunea nu a tinut decat 3 etape din pacate.
Balilestiul invinge pe Prtizanul intr-un mic derby al vecinelor de comuna.
Radestiul face scorul etapei acasa cu Aninoasa , pe  cand Dragoslavele pierde oarecum surpinzator acasa cu Berevoiesti.
cetateniul invinge pe Bughea , in timp ce Cotestiul nu trece de Mihaesti in singurul egal al etapei.
 Derby-ul etapei e castigat de gazde , 3-1 cu Godeni si deja Real Vladesti e candidata la titlu!
 Surprizele apar din partea ultimelor doua clasate , la Hartiesti , gazdele inving pe cei de la New Times, in timp ce , pentru prima dat in  istorie , Boteniul invinge la Leresti , creeind dupa arerea mea surpriza campionatului! O surpriza doar dupa calculul hartiei , pe teren , oaspetii castigand meritat , dupa un joc tactic foarte bun dar si cu putina sansa de partea lor.
 Lerestiul a tratat jocul de sus , desi nu avea nici macar o rezerva valida!
 nici nu ainceput jocul bine ca la o ezitare a aparari gazda , atacantul celor de la boteni , paseaza mingea peste portar si era deja 0-1 in min 2.
 Ca si cum nimic nu s-ar fi intamplat Lerestiul tarteaza superficial jocul si la urmatoarea faza de atac , o alata eroare a fundasilor centrali si mingea sutata de la 11 m de atacantul oaspetilor se duce sub bara 0-2 in min 10!
 Cu 80 de minute ramase Lerestiul incepe cursa dupa gol , dar ratarile din pozitii ideale prin Nica ( bara de la 2 m), Marica ( bara-bara la o lovitura de cap ) sau Alex Popescu ( sut pe langa) nu fac altceva decat sa sporeasca nesiguranta in randul gazdelor. Chiar si asa Lerestiul reduce din diferenta prin Alex Popescu cu un gol norocos de la 3m 1-2 in min 38. Lerestiul forteaza dara in prelungiri din nou oaspetii speculeaza o eroare in defensiva Lerestiului si duce scorul la 1-3.
 Ca intr-un cosmar , Lerestiul inceraca sa revina dupa pauza , dar tot oaspetii sunt periculosi , speculand lipsa de atitudine a  mijlocasilor gazda. Jocul capata o uzura anormala si fara a avea ocazii mari , Lerestiul reduce din handicap prin Andrei dupa o centrare a lui Radu 2-3 in min 76.
 Din pacate nici cele 5 minute de prelungiri nu sunt suficiente pentru lipsa de determinare a gazdelor si Boteniul castiga meciul, unul istoric , poate singura victorie din acest sezon dar pe deplin meritata.
 Lerestiul traverseaza o perioada extrem de nefasta , sezonul nuntilor , lipsa titularilor , atitudinea jucatorilor , ducand la rezulatele existente.
 Urmeaza un meci greu la Berevoiesti , unde de departe gazdele sunt favorite.

5 comentarii:

  1. Situatie rusinoasa pentru AS Leresti , dar pana la urma fotbalul e doar un joc si fiecare echipa traverseaza fazele ei nefaste. Sunt convins in etapele viitoare revirimentul se va vedea!

    RăspundețiȘtergere
  2. Asa cum am promis,o sa fac un scurt rezumat al meciurilor echipei Valea Mare.
    Meciul de la Schitu a inceput cu dominarea cvasi-totala a oaspetilor,doar teritoriala insa,avand in vedere ca singurul atacant din lot a lipsit din nou.
    La prima ocazie a gazdelor fundasii improvizati ai echipei din Valea Mare au balbait o minge usoara si s-a deschis scorul
    Dupa pauza,oboseala si-a spus cuvantul in randul jucatorilor introdusi doar de nevoie,echipa din Schitu a facut scor fara sa imprezioneze(exceptie facand nr 20 care a jucat perfect)
    In concluzie,se anunta vremuri grele pt VM cu lotul actual,desi se aude ca de etapa viitoare vor juca noile achizitii Vio Dumitrascu si Sergiu Coman!In cazul in care si cei 4 absenti vor reveni dupa accidentari se poate face treaba
    Altfel...

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Venirea celor doi la echipa ar fi un mare plus , deocamdata Sergiu Coman este echipeir la Leresti ( despre el o postare saptaman viitoare), iar Vio stiu ca s-a retras. Bafta in continuare!

      Ștergere
  3. la vladesti a fost un meci echilibrat cu ocazii de ambele parti, pot spune ca echipa mai buna a castigat. au fost mai buni intradevar pe greselile noastre. in rest ce sa zic vladestiul este o candidata certa la titlu. bafta in continuare

    RăspundețiȘtergere

Fotbalul? Distractie!!!!!!!!!

 E Fotbal!

Distractia noastra ,jucatori sau spectatori, in lipsa sau impreuna cu alte vicii.

 E placerea de a juca si a lupta,  placere ce trece peste frig , ploi , julituri , lovituri. 

E placerea de a lupta impreuna pentru a demonstra ca ( mai) poti si ca esti competitiv .

E placerea de a bea o bere , a comenta , a glumi si a injura atunci cand e cazul. 

 E placerea de a fi cu prietenii in fiecare duminica, departe de problemele cotidiene, 

 E placerea de a fi privit de cateva zeci de oameni , de a fi hulit sau admirat si de a incerca sa surprinzi.

 E distractia noastra saptamanala , in ciuda tuturor, ignorand varsta, oboseala sau nevasta.



 E Fotbal!