Campionat 2016-2017

Translate

miercuri, 11 decembrie 2013

Jurnalismul ...o joaca dea copy/paste

Fara a ma erija intr-un "jurnalist", intretinerea acestui blog o fac din pura placere , fara a avea nici cel mai mic avantaj material , si sincer nu implica sacrificii enorme. Cateva ore de intretinere , pe care le folosesc oricum pe net , aranjarea in pagina , editarea pozelor , textul destul de sumar nu necesita mare efort mai e ceva de munca la clasament  si uite asa iese o postare. Iar bruma asta de munca este a mea , simplu, si este impartasita cu toti pe blog.
  De curand am avut surpriza sa imi regasesc cateva din postari si poze , intr-unul din ziarele locale , Evenimentul Muscelean si sincer nu m-ar fi deranjat din contra ,m- as fi bucurat ca munca mea este apreciata si impartasita catre mai multi cititori , daca jurnalistul de la evenimentul muscelean ar fi adugat la textul copiat si sursa de unde l-a preluat. In acest fel , lumea ar fi stiut ca exista chiar si pentru  " ziaristi" surse alternative de inspiratie.
    Nu-l cunosc pe Marius Gorgan , jurnalistul care si-a asumat o parte din munca mea  si pentru care primeste un salariu  si cum am mai spus , nu e nici o problema in a folosi postarile pe care le fac , doar ca am pretentia ca undeva in text sa apara si sursa de unde este preluat textul si pozele.
  Ideea este ca indiferent de caz , trebuie sa ne respectam intre noi , iar asa cum am mai spus minimele sacrificii pe care le fac in a mentine acest blog ca sursa de informatie a serie Nord a CJ Arges trebuiesc si apreciate nu numai exploatate.

 Si pentru edificare , iata link-urile :

http://lerestias.blogspot.ro/2013/11/rezultatele-etapei-14-a.html#links
http://lerestias.blogspot.ro/2013/11/rezultatele-etapei-13-a.html#links
http://www.evenimentulmuscelean.ro/index.php/sport/12981-lupta-apriga-pentru-primul-loc.html
http://www.evenimentulmuscelean.ro/index.php/sport/13007-etapa-care-nu-modifica-clasamentul.html

 Cum blogul AS Leresti a castigat locul 4 la concursul organizat de Gazeta Sporturilor in 2012 pentru cel mai bun blog sportiv al anului 2011 si fara a fi ranchiunos , il invit pe Marius sa se inspire si pe mai departe de pe blog si sa ne mentioneze si pe noi!

4 comentarii:

  1. La cat mai multe postari pe blog; o sugestie ar fi sa schimbi culoarea titlului (ce e cu albastru), nu ii prea prinde bine ochiului.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Adevarat Ally , albastrul e parte din culorile echipei , asa ca o sa pastrez, in schimb merge altfel pe noul fundal ;)

      Ștergere
  2. Felicitari Gica. Tine-o tot asa . Cat despre "jurnalisti" astia .... ei nu fac decat copy-paste. Nici nu stiu unde sunt stadioanele.

    RăspundețiȘtergere
  3. Pentru baietii de la Leresti , maine petrecere in stil " House " adica la Bobi acasa :D. Stiti ce aveti de facut , ne vedem acolo dupa poranz!

    RăspundețiȘtergere

Fotbalul? Distractie!!!!!!!!!

 E Fotbal!

Distractia noastra ,jucatori sau spectatori, in lipsa sau impreuna cu alte vicii.

 E placerea de a juca si a lupta,  placere ce trece peste frig , ploi , julituri , lovituri. 

E placerea de a lupta impreuna pentru a demonstra ca ( mai) poti si ca esti competitiv .

E placerea de a bea o bere , a comenta , a glumi si a injura atunci cand e cazul. 

 E placerea de a fi cu prietenii in fiecare duminica, departe de problemele cotidiene, 

 E placerea de a fi privit de cateva zeci de oameni , de a fi hulit sau admirat si de a incerca sa surprinzi.

 E distractia noastra saptamanala , in ciuda tuturor, ignorand varsta, oboseala sau nevasta.



 E Fotbal!