Campionat 2016-2017

Translate

duminică, 1 decembrie 2013

Rezultatele ultimei etape a turului 1-Decembrie -2013

In primul rand , " La Multi Ani " tuturor cititorilor acestui blog!

  Ultima etapa a turului , a inchis un tur senzational de campionat , cum nu am mai avut demult. Schimbari de lideri , vreo 6 de la inceputul turului , schimbari in clasament in ultima etapa , scoruri fluviu , parca ne pare rau ca se incheie...

 Iata rezultatele:

A.S. PETROLUL HIRTIESTI--A.S. CIMENTUL VALEA MARE =2-5( 1-2)
A.S. INTER. COTESTI -- A.S. CETATENI 0-0(0-0)
 A.S. REAL VLADESTI--  A.S. LERESTI =1-6( 0-2) 
 A.S. GODENI -- A.S. DRAGOSLAVELE 0-1(0-0 )
 A.S. SPORTING MIHAESTI -- A.S. STILPENI RADESTI =4-1( 3-1)
A.S. NEW TIMES CAMPULUNG-- A.S. BALILESTI =12-1(5-0)
 A.S. BUGHEA DE JOS -- A.S. SCHITU GOLESTI =4-2(3-0)
 A.S. FLACARA BOTENI -- A.S. PARTIZANUL VLADESTI=5-2( 2-0)
 A.S. BEREVOIESTI --A.S. INTER. ANINOASA =7-0( 2-0)

Valea Mare castiga la Hartiesti , Cetateniul nu reuseste sa invinga la Cotesti , Mihaestiul invinge pe Stalpeni , New Times face scor cu Balilestiul (pfff cine ne-a batut pe noi........), Bughea bate acasa pe Schitu , Boteniul incheie unul din cele mai bune tururi de campionat din ultimii ani cu victorie , iar Berevoiestiul face iarasi scor cu Aninoasa.
   La Vladesti, Lerestiul cauta prima victorie contra Realului pe terenul lor. Cum etapa trecuta Real Vladesti a pierdut la Dragoslavele , dupa ce a condus la pauza cu 2-0 , Lerestiul a abordat meciul curajos mai ales ca venea dupa o serie de victorii. Ajutata si de faptul ca de la Vladesti au lipsit mai multi titulari , Lerestiul a intrat repede in meci si a marcat prin Parvu pe langa portar 0-1 si a marit avantajul prin Alex Slaninoiu la o greseala a portarului gazda 0-2. Meciul a mers intrr-un singur sens si s-a ratat mult prin Parvu , Slaninoiu si Mos.
 Dupa pauza tot oaspetii controleaza jocul si inscriu prin Badu de 2 ori 0-4, si acelasi Parvu 0-5. Gazdele reduc din handicap pe lipsa de concentrare a Lerestiului dupa un corner 1-5 dar tot oaspetii inscriu si rateaza enorm. Se termina 1-6 , un scor mic dupa aspectul jocului , un joc bun al Lerestiului si o a doua jumatate de tur excelenta , la fel cu liderul Dragoslavele si-a revenit in ultimele 12 etape.

27 de comentarii:

  1. ceva informatii de la meciurile de azi? In special de la Godeni- Dragoslavele daca se poate

    RăspundețiȘtergere
  2. un meci echilibrat la godeni, pe un teren destul de greu... un joc bun al oaspetiilor, cu o mai mare ambitie pot spune dar ocaziile mai mari au fost de partea noastra. nesansa si o prestatie buna a portarului au facut ca mingea sa nu intre in plasa. un rezultat de egalitate era mult mai echitabil dupa parerea mea...bafta

    Cat despre meciul vostru mi se pare ca au lipsit chiar toti titularii...Realul a pierdut etapa trecuta voit meciul de la dragoslavele, altfel gazdele nu aveau nici cea mai mica sansa sau mai bn zis sansa "porcului de craciun". bafta

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Un egal era bun pentru toata lumea , diferenta de puncte ar fi fost infima intre primele 4 echipe. Chiar si asa , de remarcat parcursul bun al celor de la Dragoslavele! Si au am inteles ca au fost probleme in repriza a doua la Dragolsavele si mai ales dupa meci , faptul ca au lipsit titularii pe noi nu ne-a deranjat din contra :), Vladestiul e inca acolo sus si din retur poate reveni in lupta ptr locul 1, mai ales ca prima etapa din retur e una super interesanta.
      Altfel Romele, o usoara cadere pe final de campionat pentru voi. Bafta !

      Ștergere
    2. Realul nu o sa mai fie ce a fost.

      Ștergere
    3. Romele stai linistit ca nu a pierdut voit Realul meciul de la Dragoslavele. Am jucat mai bine ca ei si prima repriza dar ne-au dat doua goluri. A doua repriza noi ( Dragoslavele ) aproape la fiecare meci am jucat mai bine si asta pot sa-ti demonstrez daca te uiti pe ajf sa vezi scorul de la pauza si cel de la final la meciurile nostre. Cei de la Real s-au luat la bataie intre ei dupa meciul de la Dragoslavele si de aceea cu Leresti nu au mai fost cei de la Mioveni si de unde mai sunt ei..;)

      Ștergere
  3. La Hartiesti a fost distractie,desi au condus cu 1-0 gazdele nu au avut nicio sansa,au o echipa f slabutza,iar vm a jucat cu majoritatea titularilor,cu aceasta formula+1,2 plombe o sa fie o echipa solida in retur
    In alta ordine de idei,contestatia celor de la Berevoesti o sa fie castigata,deci reintra si ei in lupta pentru primul loc,o sa fie un retur interesant

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Deci cu 3 puncte in plus , Berevoiestiul trece pe 2 la 1 pct in spatele celor de la Dragoslavele , cu adevarat interesant returul!

      Ștergere
    2. Cum sa treaca pe 2 daca e la 4 puncte in spatele nostru?

      Ștergere
    3. M-am exprimat gresit , adevarat Romel! Scuze ! Berevoiestiul va trece pe 3 , la 1 pct in spatele Godeniului!

      Ștergere
  4. omelle ciocu mic. sunteti pe tobogan....

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mai bn da copy-paste la numele meu ca sa poti si tu sa il scrii corect.

      Ștergere
  5. La Godeni sau la Berevoiesti o sa se întâmple cât de curând ceea ce s-a întâmplat la Vladesti. Cand banii nu vor mai exista vor fugi ca potarnichile toți mercenarii.Fotbalul , din fericire, se mai joaca si din plăcere.....Ma bucur ca-n echipa unde joc toți o facem din plăcere !!!

    RăspundețiȘtergere
  6. La una din subsolul clasamentului. Dar la una curată !

    RăspundețiȘtergere
  7. La nivelul acesta obiectivul ar trebuii sa fie cresterea jucatorilor din zona exemplu cel mai elocvent este echipa din Dragoslavele care este formata din jucatori din comuna si care se afla pe primul loc.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Stai linistit , la fel sunt multe echipe din serie , care nu isi permit sa "importe" jucatori. Echipe precum Bughea , Valea Mare, Partizanul Vladesti , Balilesti , Cotesti, Schitu si alte inca acteva , au in lot predominant jucatori locali. La Leresti de exemplu eu sunt singurul din afara localitatii desi dupa 12 ani nu mai pot fi considerat stranier, si din spate vin cativa tineri interesanti
      La Dragoslavele , trendul pozitiv de anul acesta vine odata cu (re) venirea jucatorilor experimentati ( Pacala , Aly Dragan si alti cativa), jucatori pregatiti bine fizic si tehnici, precum si cativa tineri cu reale calitat, altfel iti aduci aminte cat de rau ati inceput si voi campionatul!

      Ștergere
  8. Asa este dar am dat exemplu Dragoslavele ca este acum pe primul loc. Jucatoruii experimentati de la Dragoslavele au crescut la echipa la care activa jucatori cu experienta de la Rucar. Intradevar echipele mentionate de tine cu exceptia voastra si a celor de la Balilesti celelalte sunt in proces de formare, rezultatele speram sa se vada in viitor.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Este greu de adus tinerii catre fotbal , mai ales cand nu ii poti motiva. Lerestiul are in lot 6 jucatori sub 20 de ani din care 4 sunt sub 18 ani, tineri care incep sa joace etapa de etapa alaturi de cei experimentati.Si Lerestiul este in reconstructie dar in lipsa unui tineret numeros , Lerstiul promoveaza 2-3 tineri pe sezon si asta se vede si in echipa standard , exceptandu-ma pe mine, doar 4 jucatori sunt trecuti de 30 de ani , restul inca tineri :)
      Altfel , asa cum ai vazut in comentariile mele , am apreciat Dragoslavele inca de la meciul direct , mai ales ca joaca un fotbal curat , bazat pe placerea jocului.

      Ștergere
  9. Mercenarii de la Vladesti se pare ca vor sa se mute la Berevoiesti, numai ca Toacă-bani n-ar agrea un efort financiar așa consistent . Si nu are nici echipa așa rea. Se mai gândește.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Cred ca cine agata jucatorii de la Vladesti nu face decat o "aroganta' in conditiile economice de azi. Pe langa asta , faptul ca au pierdut la Cetateni , la Godeni la Dragoslavele , nu ii face mai buni ca alti jucatori din liga . Berevoiestiul se va pierde dava schimba echipa in mijlocul campionatului , actuala echipa e OK , de locurile 1-4 .

      Ștergere
  10. La Multi Ani Cata Dascalu! Sanatate si sezoane multe alaturi de noi!

    RăspundețiȘtergere
  11. La mulți ani, Câtă !Sa fii sănătos si fericit.......

    RăspundețiȘtergere
  12. La mulți ani, Nica ( Dica) si Dragoş, adica Nicolae.....Numai lucruri la superlativ !

    RăspundețiȘtergere
  13. multumim mult .ne vedem pomana porcului

    RăspundețiȘtergere

Fotbalul? Distractie!!!!!!!!!

 E Fotbal!

Distractia noastra ,jucatori sau spectatori, in lipsa sau impreuna cu alte vicii.

 E placerea de a juca si a lupta,  placere ce trece peste frig , ploi , julituri , lovituri. 

E placerea de a lupta impreuna pentru a demonstra ca ( mai) poti si ca esti competitiv .

E placerea de a bea o bere , a comenta , a glumi si a injura atunci cand e cazul. 

 E placerea de a fi cu prietenii in fiecare duminica, departe de problemele cotidiene, 

 E placerea de a fi privit de cateva zeci de oameni , de a fi hulit sau admirat si de a incerca sa surprinzi.

 E distractia noastra saptamanala , in ciuda tuturor, ignorand varsta, oboseala sau nevasta.



 E Fotbal!