Campionat 2016-2017

Translate

marți, 14 ianuarie 2014

"Mercenarii" buni sau rai?

  S-a discutat mai mereu problema jucatorilor platiti ce se plimba de la o echipa la alta. Acesti mercenari , pun suflet numai cand sunt platiti, neavand atasament sentimental vis a vis de echipa la care joaca , poate doar din punct de vedere al ambitie personale.
Blamata de multi , fosta campioana Real Vladesti,s-a destramat pe final de tur , macinata de ambitiile financiare ale jucatorilor veniti de la Mioveni. Jucatori poate peste nivelul ligii a 5-a in special ca pregatire ,extrem de pretentiosi , "mercenarii" au devenit rapid vanati de alte echipe cu pretentii la locul1. 
       Cum acest lucru necesita un efort financiar considerabil , este de laudat incercarea celor de la Berevoiesti de a castiga seria, dar trebuie vazut si cazul celor de la Real Vladesti de acum. Parasita de acesti mercenari , Real Vladesti a avut ambitia sa joace in ultima etapa cu improvizatii , dar s-a facut de ras, stergand cu buretele tot efortul anterior.
 Fiecare echipa cu pretentii la titlu a avut jucatori care au jucat cu conditia sa fie platiti , Lerestiul a avut  , Godeniul are , Berevoiestiul , Cetateniul, etc( lucru greu in liga a 5-a unde finantarea nu exista), dar cand echipa e formata in majoritate din acesti jucatori si finantarea se termina , se termina si istoria acelei echipe.
   Buni sau rai , anumiti jucatori sunt necesari pentru a face performanta , dar cand ei sunt majoritari , mai mult decat pierderea banilor dureroasa e pierderea spiritului echipei!

24 de comentarii:

  1. Corect spus. Mercenarii își fac treaba atât cât sunt plătiți. Apoi.....

    RăspundețiȘtergere
  2. eu cred ca nimeni nu e prost, nici cel care plateste si nici cel care primeste...

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. si eu sunt de acord cu Romel , nimeni nu e prost ( poate doar daca nu meriota banii), altfel fiecare primeste cam ceea ce sadeste. Problema este atunci cand jucatorii sunt si platiti si nici nu au rezultate!

      Ștergere
    2. asta e clar dovada de prostie...

      Ștergere
  3. La acest nivel este o prostie sa platesti jucatori , sa castigi seria dar sa nu promovezi in liga a IV a, Romele cum este sa fiti platiti si sa va bata Dragoslavele acasa.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Prom0varea in liga a 4-a nu are nici o legatura momentan cu cine castiga seria , atata timp cat , cu greu,divizia D strange un numar decent de echipe. Motivul? aceeasi bani....

      Ștergere
  4. e rau sa te bata dragoslavele, e bine sa fii platit... dar mai bn e sa fii platit si sa castigi campionatul ;)

    RăspundețiȘtergere
  5. Cand nu va mai mirosi a bani pe la Godeni mulți vor pleca . Vor rămâne doar cei de la Cotesti. Bravo lor. Ziua aia este foarte aproape. Mulți de acolo sunt nemulțumiți ca nu prea le-a mai dat primarul nimic. Sau nu a ajuns la ei

    RăspundețiȘtergere
  6. sa stii ca banii nici nu prea miros, si ce vorbesti tu sunt numai povesti....

    RăspundețiȘtergere
  7. Intradevar banii nu au miros dar aceste "povesti "sunt adevarate. Voi care jucati la Godeni si aveti echipe in localitatile voastre este clar ca jucati si pentru bani, mai concret imbinati utilul cu placutul.Eu as fi curios de unde provin acsti bani echipa fiind a primariei nu privata ca AS REAL VLADESTI unde banii veneau de la EMIL.

    RăspundețiȘtergere
  8. daca tu esti asa curios de unde provin acesti bani si eu as fii curios cine esti, nu sa comentati sub anonimat...si inca ceva, care e problema ta daca noi jucam pt bani sau nu? astept sa mi spui cine esti daca vrei sa mai avem un dialog...

    RăspundețiȘtergere
  9. Romele , te respect pentru ce faci pe teren dar nu mai fi ,, avocatul" echipei sau al primarului. Un jucător este bine sa-si vadă de joc si numai atât. Problema nu este ca va da bani primarul. Problema este ca știe perfect cat valorati! Câțiva zeci de lei.....

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Din pacate noi nu valoram nici macar "zeci de lei". Noua nu ne da nimeni :((

      Ștergere
  10. nu sunt avocatul nimanui, dar nu cred ca te priveste pe tine cati bani luam noi, de unde provin banii s.a.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Si eu sunt de acord cu Romel , este problema celor de la Godeni cati si de unde vin banii, important este ca vin bani , si asta se vede in locul ocupat de Godeni in clasament. Acelasi lucru se intampla si la Dragoslavele , unde infuzia de jucatori a adus rezultate ( doar ca acolo sunt majoritatea din Dragoslavele). Pe de alta parte cand banii se vor termina , se vor termina si rezultatele...

      Ștergere
    2. asta se intampla si in fotbalul de nivel inalt, la noi ce pretentii sa avem?

      Ștergere
  11. Nu ma priveste cati bani luati dar sunt convins ca acesti bani nu sunt dati din buzunarul primarului ci sunt bani furati si ma inteb cat se va mai pute fura, sau pana cand vor mai fi lasati sa fure cei care aduc acesti bani

    RăspundețiȘtergere
  12. Răspunsuri
    1. Da sa bage bani. Ca cei din comuna nu joaca in schimb plătește pe unii de 45 sau 35 de ani din alte comune sa joace. La Godeni este putred totul. Dar primarul este bine intenționat.

      Ștergere
  13. Mai este un primar la Berevoiesti de ii spune ''toaca bani "....

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Una e sa toace banii , alta e sa ii foloseasca cu rezultate. Pana la urma si performanta de acastiga seria este un plus pentru comuna , + ca , din ce ai bugetul mai mare din ce poti ascunde alte cheltuieli sub pretextul performantei ;) .
      DAR , indiferent caruia din ei ( primarii implicati ) ,cinste lor ca vor sa promoveze si sa mentina fotbalul la un nivel minim!

      Ștergere
  14. Jaoca de astazi de pe sintetic se amana pentru duminica viitoare din motive meteorologice..... Un plus pentru tineri , au mai scapat de o infrangere ;)

    RăspundețiȘtergere

Fotbalul? Distractie!!!!!!!!!

 E Fotbal!

Distractia noastra ,jucatori sau spectatori, in lipsa sau impreuna cu alte vicii.

 E placerea de a juca si a lupta,  placere ce trece peste frig , ploi , julituri , lovituri. 

E placerea de a lupta impreuna pentru a demonstra ca ( mai) poti si ca esti competitiv .

E placerea de a bea o bere , a comenta , a glumi si a injura atunci cand e cazul. 

 E placerea de a fi cu prietenii in fiecare duminica, departe de problemele cotidiene, 

 E placerea de a fi privit de cateva zeci de oameni , de a fi hulit sau admirat si de a incerca sa surprinzi.

 E distractia noastra saptamanala , in ciuda tuturor, ignorand varsta, oboseala sau nevasta.



 E Fotbal!