Campionat 2016-2017

Translate

marți, 28 ianuarie 2014

Si Iarna a sosit...sa ne bucuram de ea!

Uitasem cum e sa te bucuri de zapada!

 Parca pierduti in treburile zilnice , in stresul cotidian, obositi de griji si plictistiti de politica , am mai avut parte si de cea mai cald decembrie din ultimul secol ,parea ca primavara va sosi undeva la sfarsitul lui ianuarie cu ghiocei si floricele.
   Iata ca vremea a intors foaia in numai cateva zile si de la comfortul celor 12-15 grade de care aveam parte , am trecut la un -7 grade extrem de normal pentru aceasta perioada,. Pe langa asta , zecile de cm de zapada ( vreo 40 ) adunati in weekendul trecut , ne-a facut sa ne intoarcem in natura si sa ne bucuram de iarna , asa cum parca uitasem sa o facem.
     De departe vremea nu ne mai permite sa iesim la fotbal , poate doar cei care au acces la sala sa o faca , noi pana una alta sa ne bucuram de zapada si de iarna , cu cel mai probabil un weekend de sanius si ski ,  caci , timp de fotbal este berechet pana la inceperea returului!

6 comentarii:

  1. Am auzit ca dezertori de la Vladesti s-au dus la Godeni. Adevărat ?

    RăspundețiȘtergere
  2. Asta poate sa ne spuna Romel , din ce stiam urmau sa se duca la Berevoiesti

    RăspundețiȘtergere
  3. Nu cred ca se vor duce la Godeni pentru ca la Godeni este un nucleu de jucatori reprezentativi care decid in cadrul echipei si nu vor putea fi indepartati, iar dezertorii vor sa faca ei legea la echipa unde vor merge. Acel nucleu de la Godeni joaca de mult timp acolo si banuiesc ca pe langa bani pe care-i primesc au si niste legaturi de prietenie atat inre jucatori cat si intre jucatori si conducerea echipei. Eu cred ca aceasta este diferenta intre cei de la Godeni si mercenari de la Moveni care nu sunt prieteni decat intre ei atunci cand au un scop comun, acela de a castiga bani de la fraierii din seria Nord care in loc sa acorde posibilitatea de a juca unor copii din zona platesc acesti mercenari fara scrupule si de o nsimtire fara margini. Emil a primit ce merita pentru ca in loc sa ajute acei oameni care se cinuie sa tina o echipa din comuna el a cheltuit atatia bani cu acesti mercenari.

    RăspundețiȘtergere
  4. Emil a demonstrat care est diferența dintre privat si stat. Dintre banii cheltuiți cu folos si banii aruncati pe fereastra de cele mai multe primarii. Profesionalism si amatorism. Bravo lui!

    RăspundețiȘtergere
  5. Care este diferenta dintre profesionalismul de la AS REAL VLADESTI si AS GODENI. Ambele echipe au castigat seria Nord iar acum AS GODENI se bate pentru primul loc in serie iar AS REAL VLADESTI se va bate cu AS COTESTI pentru ultimul loc si ma intreb care este profesionalism si care amatorism.

    RăspundețiȘtergere
  6. Nu te hazarda in complimente la jumatatea drumului. Cine rade la urma o s-o faca cu folos.Nu aveti decat trei puncte in plus. Real Vladesti nu depimde ca altii de buzunarul fara fund al Primariei . PS> nu am pomenit numele de Godeni , te-ai inflamat neintemeiat, vorbeam la modul general !

    RăspundețiȘtergere

Fotbalul? Distractie!!!!!!!!!

 E Fotbal!

Distractia noastra ,jucatori sau spectatori, in lipsa sau impreuna cu alte vicii.

 E placerea de a juca si a lupta,  placere ce trece peste frig , ploi , julituri , lovituri. 

E placerea de a lupta impreuna pentru a demonstra ca ( mai) poti si ca esti competitiv .

E placerea de a bea o bere , a comenta , a glumi si a injura atunci cand e cazul. 

 E placerea de a fi cu prietenii in fiecare duminica, departe de problemele cotidiene, 

 E placerea de a fi privit de cateva zeci de oameni , de a fi hulit sau admirat si de a incerca sa surprinzi.

 E distractia noastra saptamanala , in ciuda tuturor, ignorand varsta, oboseala sau nevasta.



 E Fotbal!