Campionat 2016-2017

Translate

marți, 13 mai 2014

Programul etapei a 29-a ,joi 15 Mai ora 17.00

A.S. BUGHEA DE JOS - A.S. CIMENTUL VALEA MARE
 A.S. NEW TIMES CAMPULUNG - A.S. FLACARA BOTENI
A.S. SPORTING MIHAESTI - A.C.S. GLORIA BEREVOIESTI
A.S. GODENI - A.S. INTER. ANINOASA
A.S. REAL VLADESTI - A.S. PARTIZANUL VLADESTI
A.S. INTER. COTESTI - A.S. SCHITU GOLESTI
A.S. PETROLUL HIRTIESTI - A.S. BALILESTI
A.S. CETATENI - A.S. STILPENI RADESTI
A.S. LERESTI - A.S. DRAGOSLAVELE

Etapa a 29-a , intermediara, poate aduce modificari in fata clasamentului , mai ales ca intotdeauan in mijlocul saptamanii e greu sa strangi toti jucatorii.
 Astfel , Berevoiestiul are un meci mai usor decat o arata clasamentul la Mihaesti , mai ales ca gazdele sunt in scadere de forma in acest retur.
  Derby local extrem de interesant la Vladesti , dara fara importanta pentru clasament , doar meciul de la Leresti putand pune o piedica mare celor de la Dragoslavele , care cauta sa ramana pe locul 1-2 , la egalitate cu Berevoiestiul.

 Cum programul ultimelor etape avantajeaza Berevoiestiul , e de urmarit acest final de campionat!
 Bafta Multa! 

33 de comentarii:

  1. oricum sunteti slabii este vb de lersti

    RăspundețiȘtergere
  2. Agramat infantil. Nici nu sti sa scrii ! Las-o balta !

    RăspundețiȘtergere
  3. PE UNDE VAM PRINS PE ACOLO VAM BATUT

    RăspundețiȘtergere
  4. Au ajuns toti rahati sa-si dea cu părerea despre o echipa sau alta. Cred ca sunt de la Berevoiesti !

    RăspundețiȘtergere
  5. Sfatul meu , din strainatate ,daca va roade asa de tare ( pe cei de la Berevoiesti), cautati voi sa stimulati Lerestiul!!
    Altfel , lasand mistoul la o parte,aveti grija de jocul vostru , e mai important , Lerestiul si daca pierde , o va face cu demnitate ! Asta sa va fie clar , ca nimeni nu pune botul la 1-2 lazi de bere care le promiteti voi!!

    RăspundețiȘtergere
  6. la meciul dragoslavele vs radesti erati pisati pe voi,in ultima jumatate d ora ne implorati s va dam meciul k noi nu aveam pt ce trage,dar din pakate carakterele slabe au cedat si a iesit kum a iesit. Rusine sa va fie k va pretati la asa ceva,mai dati si lecti d morala

    RăspundețiȘtergere
  7. e cam greu sa ai pretentii la arbitri si la fairplay cand astfel de urangutani au acces si la internet....ontopic,berevoestiul are meci greu la mihaesti

    RăspundețiȘtergere
  8. Nicu cu cine si despre cine vorbesti ?

    RăspundețiȘtergere
  9. Mercenarii din mioveni jucau si ei la o echipa dintr-o liga superioara daca era ceva de capul lor, dar sunt niste ratatii care gasesc niste fraieri care le da bani iar cind ei nu pot cistiga platesc arbitrii.

    RăspundețiȘtergere
  10. sorine tata inteleg sa-ti aperi pielea k asa e normal,dar mai bn la-so asa k se impute orikum nu pot veni cu dovezi.ma gandesc totusi ca va mustra constiinta. Vad ca se duc razboaie grele. aici pe blog cu baietii de la mioveni .pe care nu ca ii pup in cur ca nu am nici o tangenta cu ei.dar mi se par de departe cei mai fotbalisti !

    RăspundețiȘtergere
  11. Ești un dulce nicule te pupa tati toată lumea e invidioasa pe noi

    RăspundețiȘtergere
  12. Bai copii,asasinati limba romana grav.........eu inteleg ca sunteti pasionati de fotbal si ii dedicati majoritatea timpului,dar totusi,cand ploua mai puneti mana pe o carte de gramatica ceva....pe langa injuraturile de badarani nu aveti niciun pic de haz
    P.S:nu ma intereseaza cine castiga acest campionat,ar trebui toti sa ne vedem nivelul,aici joaca cine vrea...

    RăspundețiȘtergere
  13. Nicule nu poti veni cu dovezi pentru ca nu ai pentru ce ;) . Ce vrei sa zici ca v.am batut pentru ca asa ati vrut voi ? Oricum nu ati avut nici un sut pe poarta... si noi am avut cel putin 4 ocazii singur cu portarul si pana la urma a intrat mingea in poarta ( cu noroc, dar a intrat ) .

    RăspundețiȘtergere
  14. e clar k nu am dovezi si nici nu tin neaparat s demonstrez ,dar ma supara inocenta ta kand sti f.bn k nu ati abnrdat tocmai corect anumite meciuri Cat despre colegii tai.mai sami dea si lacrimile d rugamintile lor necurate.parca implorau ajutor d la Crucea Rosie

    RăspundețiȘtergere
  15. Esti chiar dobitoc daca compari fotbalul profesionist cu liga a V a unde jucati voi, nu ati fost in stare sa gasiti o echipa de liga a IV a la cre sa jucati. Sti proverbul ca chiorul este imparat in tara orbului asa sunteti si voi.Cit despre mutarea la alta echipa nu cred pentru ca nu mai sunt fraieri ca Emil si Toaca.

    RăspundețiȘtergere
  16. Nicule daca tu imi aduci dovezi sau imi demonstrezi cumva ca noi nu am jucat numai pe teren si am facut "jocuri de culise" iti dau cati bani vrei sau ce vrei tu, pentru ca e usor sa arunci cu vorbe aici pe blog si sa nu demontrezi nimic... Eu iti spun 100% ca nu am facut nici un blat si nu am umblat nici pe la ajf si pe la arbitrii ca stim noi cine ;)

    RăspundețiȘtergere
  17. Umbla berevoiestiul si i-a campionatul...

    RăspundețiȘtergere
  18. campionatul nu sa terminat inca sunt jucator de la berevoiesti dar lasatine si pe noi sa ne vedem de viata noastra

    RăspundețiȘtergere
  19. Berevoiestiul are doi jukatori( mercenari) ce au fost la trei echipe in acest sezon si sunt folosiți ilegal. La prima kontestație vor pierde meciul. Regulamentul spune ca un jukator poate fi legitimat la trei cluburi intr-un an dar nu poate juca decat la doua ! Gasiti-i si ardeți-i... Hai sa vedem daca ii găsiți?

    RăspundețiȘtergere
  20. are cineva curajul sa iasa si sa spuna k a dominat berevoiestiul in vre-un'jok,persmal nu imi amintesc asta, mare parte din ocaziile voastre apar pe fondul desconsiderarii adversarului pt k mare parte din echipe sunt f.f. slabe si se mai mira unii de ce nu primesc si ei de-o ͵͵chifteaʹʹ . Apropo d asta e vreunul dintre voi caruia i s-a oferit ...si el fiind prea mare caracter a refuzat? Daca vrei s ai echipa buna treb sa-i mai atingi pe baieti cu cate ceva altfel joci u betivii din sat si iei 7.8.pe meci,cn se pricepe cat d cat la fenomen stie k am dreptate cine nu ...joak la leresti ,k akolo se joak cu inima :))))

    RăspundețiȘtergere
  21. ia numestei ma u asta de tot spui ca u sti multe

    RăspundețiȘtergere
  22. ATENTIE!
    Am creat acest blog tocmai de la premiza ca limba romana si dialogul trebuiesc folosite civilizat si decent. Vad ca deja ,luati de val , unii dintre voi sariti calul, de aceea va atentionez ca orice comentariu , tendentios si mai ales indecent va fi sters. Daca credeti ca jignind sau vorbind urat aveti dreptate va spun ca gresiti
    Bafta maine in etapa si incercati sa jucati forbal pe teren!

    RăspundețiȘtergere
  23. Din păcate maine ploua. Asta va fi un impediment pentru fotbal. Si pentru spectatori, nu ?

    RăspundețiȘtergere
  24. De ce nu a-ti putut bate Dragoslavele care joaca cu copiii di localitate.Betivi sunt peste tot nu numai la tara dar sunt destule echipe care joaca cu copii de la ei si nu se fac de ris

    RăspundețiȘtergere
  25. felicitari a.s.leresti pt k ati dat dovada de onoare .si imi cer scz k v-am banuit d lucruri necurate

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Onoarea nu se cumpara sau se vinde. Onoarea se castiga prin corectitudine , fair-play, generozitate sau darauire.

      Ștergere
  26. dedic victoria celui de-al patrulea la o biblioteca.pentru gica sitaru ,pisica si as leresti.as leresti -as Dragoslavele 2-1.joc super,daruire,ambitie etc.............

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. felicitari as leresti !!!

      Ștergere
    2. multumesc , am sa ma limitez la a citi catve luni , pana in august , dar va felicit pentru victorie , ati aratat caracter si putinta! Bravo!

      Ștergere

Fotbalul? Distractie!!!!!!!!!

 E Fotbal!

Distractia noastra ,jucatori sau spectatori, in lipsa sau impreuna cu alte vicii.

 E placerea de a juca si a lupta,  placere ce trece peste frig , ploi , julituri , lovituri. 

E placerea de a lupta impreuna pentru a demonstra ca ( mai) poti si ca esti competitiv .

E placerea de a bea o bere , a comenta , a glumi si a injura atunci cand e cazul. 

 E placerea de a fi cu prietenii in fiecare duminica, departe de problemele cotidiene, 

 E placerea de a fi privit de cateva zeci de oameni , de a fi hulit sau admirat si de a incerca sa surprinzi.

 E distractia noastra saptamanala , in ciuda tuturor, ignorand varsta, oboseala sau nevasta.



 E Fotbal!