Campionat 2016-2017

Translate

duminică, 4 mai 2014

Rezultatele etapei a 27-a

 A.S. NEW TIMES CAMPULUNG -- A.S. CIMENTUL VALEA MARE  = 1 - 2( 1-1) 
A.S. SPORTING MIHAESTI  -- A.S. BUGHEA DE JOS =5 - 3( 1-1)
 A.S. GODENI-- A.S. FLACARA BOTENI = 7 - 1 (3-1)
 A.S. REAL VLADESTI--  A.C.S. GLORIA BEREVOIESTI =1 - 5( 1-3)
A.S. INTER. COTESTI-- A.S. INTER. ANINOASA=12 - 1 (4-1)
 A.S. PETROLUL HIRTIESTI -- A.S. PARTIZANUL VLADESTI = 1 - 1 ( 1-0)
A.S. CETATENI -- A.S. SCHITU GOLESTI =3 - 1 (3-0)
A.S. LERESTI -- A.S. BALILESTI= 4 - 3( 2-1) 
 A.S. DRAGOSLAVELE -- A.S. STILPENI RADESTI = 1 - 0(0-0)

Terenuri grele asa cum anticipam si jocuri cu multe goluri pe majoritatea terenurilor.
Echipele din fata nu s-au incurcat si desi au avut meciuri grele , cel mai dificil fiind pentru Dragoslavele care a trecut cu greu de Stalpeni , ramanand la egalitate de puncte cu Berevoiestiul c, echipa ce a a avut un meci mai usor decat se astepta la Real Vladesti. Godeniul desi condusa , a revenit si nu a  avut emotii, primele trei echipe mergand pas la pas .
 Urmeaza derby-ul de la Berevoiesti contra Godeniului , ce poate scoate din lupta una din echipe!

 La Leresti , ploaie multa dar terenul a rezistat foarte bine , doua echipe dornice de fotbal  si un joc curat fara accidentari, fair play!
 Gazdele au inceput bine si au inscris de doua ori prin cata Parvu , ambele goluri cu capul din 6m , dupa un corner executat de Suseanu  si o centrare a lui Slaninoiu, 2-0 .Meciul parea jucat mai ales ca Balilestiul nu a avut decta o ocazie si Lerestiul a mai trecut de doua ori pe langa gol. Chiar si asa , la o faza ce nu anunta nimic , Balilestiul inscrie de la 8m , dupa ce fundasii gazdelor au lasat mingea sa cada de doua ori in careu.2-1
  Dupa pauza tot Lerestiul e in atac si inscrie rapid prin George cu un sut din colt pe langa portar. 3-1. Oaspetii acuza golul si nu conteaza in atac , dar pe fondul relaxarii din partea gazdelor devin periculosi  si dupa doua ocazii mari , reduc din handicap 3-2 , dupa un sut respins in fata.
 Gazdele incep sa tina de rezultata si desi pe fondul unui joc echilibrat , cei ce inscriu sunt tot oaspetii cu un sut deviat 3-3. Cu 10 minute ramase , lerestiul se arunca in atac si reuseste dramatic sa castige in prelungiri prin golul lui Marica din 2 m dupa o centrare a lui Parvu.
 Meci frumos , palpitant , cu ocazii si goluri multe , intre doua echipe preocupate de joc care s-au respectat intotdeauna!
 Urmeaza o deplasare grea la Stalpeni , apoi derby-ul cu Dragoslavele din intermediara , doua meciuri foarte dificile pentru Leresti!

20 de comentarii:

  1. Rectificare: golul victoriei a fost marcat de George Pascu, cel ce l-a marcat si pe cel de al treilea. In rest , ai fost obiectiv, ca în totdeauna !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Adevarat , am trait cu impresia ca marica a inscris dar m-am informat si ai dreptate ;)

      Ștergere
  2. Ha,ha,ha. Au luat tigani bătaie acasă.

    RăspundețiȘtergere
  3. cred ca se refera la NT,au jucat f slab astazi,in schimb arbitrii trag de ei la greu,cred ca de frica,Daniel i-a injurat dinainte sa inceapa meciul.....au si beneficiat de un penalty inventat...

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Frica e mare!
      New Times a fost cea mai slaba echipa pe care am intalnit-o in meci direct , din pacate in acel meci noi am fost mai slabi decat cei mai slabi! Cu 12 puncte pierdute numai cu Boteni si New Times ( pe care le puteam castiga din contestatii) Lerrestiul era pe 4 cu sanse la primele locuri. Daca....

      Ștergere
  4. Daca va este frica de acesti tigani jegosi asa va trebuie. Arbitrii trag de ei daca restul echipelor nu au nici-o reactie la magariile lor. Nu am vazut nici-o contestatie cu toate ca la fiecare meci au jucatori pe fals.

    RăspundețiȘtergere
  5. Uniți-vă si boicotati la Ajf sau la federatie .

    RăspundețiȘtergere
  6. Din ce stiu eu or sa se retraga dupa acest sezon...

    RăspundețiȘtergere
  7. Stiu si eu ca vor sa plece care pe unde apuca,la ultimele meciuri s-au tot autopropus pe la echipele cu care au jucat,au cativa jucatori valorosi

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Sunt curios de 3 nume de jucatori valorosi. Portarul e bun si desigur lasand la o parte agresivitatea , ca si atitudine , Daniel e cel mai constant, in rest nu am remarcat nimic deosebit fata de pluton.

      Ștergere
  8. 1.Portarul foarte bun
    2.fratele lui Daniel(care mie nu imi place),nu stiu cum il cheama,il stiu de Ciungu:)
    3.mai e un baiat f bun si fizic si tehnic,dar sta rau cu asezarea in teren,Alex parca
    4..plus Mitza care a trecut si pe la cluburi mai mari din ce stiu....mi se par sincer multi peste media de la judet,doar ca nu au spirit de echipa,nicio idee tactica si la prima pasa gresita incep sa se injure.
    Concluzia:tiganu' e tigan si in ziua de Paste!:)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. de acord cu punctul 1 si cu concluzia , restul , nascuti vedete , vor muri sperante! ;)

      Ștergere
  9. Meci echilibrat in cupa intre Godeni si CSS Campulung , decis pe final la penalty dupa un 2-2 in timpul regulamentar de joc. A castigat cu 5-4 liderul ligii a 4-a , iar Godeniul era foarte aproape de a proovoca surpriza sferturilor judetene.
    Cum a fost jocul Romell?

    RăspundețiȘtergere
  10. cum sa fie asa cum o arata si scorul unul foarte echilibrat. 0-0 la pauza cu mai multe ocazii pentru godeni in prima repriza. dupa pauza jocul s a deschis si am inscris prin Soare. Am fost egalati dintr-un penalty corect acordat din ce am vazut eu, scor 1-1. Cei care marcheaza suntem tot noi la o faza suspecta pentru fault in atac prin Romel11. Golul oaspetiilor vine cu 8 min inainte de final la o greseala a mijlocasilor centrali cu o angajare directa a lui Craiu, Calu scoate in prima faza dar mingea revine tot la Craiu care o baga in plasa.La penalty loterie si asa s a scris istoria acestui sfert de finala care cred eu ca trebuia castigat de Godeni pt munca si daruirea de care a dat dovada. Asteptam cu incredere derbyul de duminica. Bafta

    RăspundețiȘtergere
  11. Dinicu a jucat cu rezervele. Ce mare egalitate ?!

    RăspundețiȘtergere
  12. si daca a jucat cu rezervele ce? Ei trebuiau sa castige chiar si cu rezervele ca au o anumita pregatire si pana la urma daca ne gandim rezervele astea trebuie sa inlocuiasca titularii daca e nevoie...

    RăspundețiȘtergere
  13. Pe acel maidan nu se poate juca fotbal. Unde or fi banii europeni pentru acest stadion cred ca o parte sunt si la tine Romele.Pe un teren de fotbal nu aveati nici-o sansa.

    RăspundețiȘtergere
  14. asta crezi tu, eu nu sunt de aceiasi parere. Aceleasi sanse le aveam si pe un teren de fotbal...

    RăspundețiȘtergere

Fotbalul? Distractie!!!!!!!!!

 E Fotbal!

Distractia noastra ,jucatori sau spectatori, in lipsa sau impreuna cu alte vicii.

 E placerea de a juca si a lupta,  placere ce trece peste frig , ploi , julituri , lovituri. 

E placerea de a lupta impreuna pentru a demonstra ca ( mai) poti si ca esti competitiv .

E placerea de a bea o bere , a comenta , a glumi si a injura atunci cand e cazul. 

 E placerea de a fi cu prietenii in fiecare duminica, departe de problemele cotidiene, 

 E placerea de a fi privit de cateva zeci de oameni , de a fi hulit sau admirat si de a incerca sa surprinzi.

 E distractia noastra saptamanala , in ciuda tuturor, ignorand varsta, oboseala sau nevasta.



 E Fotbal!