Campionat 2016-2017

Translate

luni, 13 aprilie 2015

Blestemul pamantului

Din pacate viata si vremurile in care traim fac din noi oameni care nu ne gandeam ca vom deveni vreodata .Cu gandul la bunastarea familiei , cu speranta ca viata va fi mai buna , cei care avem ocazia , preferam sa ne sacrificam si alegem calea "pribegiei" pentru un trai mai bun. Sacrificam multe , sa vezi copii crescand , sa stai departe de sotie , sa lasi in urma prieteni si obiceiuri care iti definesc viata.
............................................

Lerestiul a inceput sezonul de primavara slab si din pacate nici soarta nu pare sa o ajute.
 Daca la inceputul sezonului a pierdut doi titulari ( Vasy Slaninoiu si Suseanu ) plecati in strainatate la munca, accidentarile si suspendarile au decimat echipa in primele 4 etape. Si cum leagea lui Murphy functioneaza intotdeauna" tot ce incepe prost se termina si mai prost", lucrurile nu s-au oprit aici. Dupa suspendarea lui Radu Marin in 3 etape cruciale, plecare lui Alex Slaninoiu la munca in strainatate, accidentarile  lui Marin Marcel si Liviu Radu facand ca echipa sa experimenteze diferite model de   primi 11.
Din pacate dupa jocul de la Cetateni, si Iulica si No.1 vor parasi echipa , si Lerestiul va ramane si mai golasa.  Urmeaza Marcel Marin si Mos , si deja primiii 11 vor fi plecat de la echipa.fara ai ii mai adauga la calcul pe Cuca si Postasu , plecati de ceva vreme pe termen lung!
  E greu sa faci o startegie si sa planifici obiective decente si realiste in atare conditii, drept pentru care nu putem decat sa ne bucuram de ce avem , dar mai ales de timpul petrecut impreuna!

Blestemul pamantului isi spune cuvantul , pentru o viata mai buna ,Lerestiul  ramanand fara nu mai putin de 8 titulari, ceea ce face misiunea din retur aproape imposibila!

4 comentarii:

 1. Poti pierde sau castiga, dar important este cum o faci ! Lerestiul va lupta pana in ultima etapa !

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Adevarat , din pacate greul pica pe cei ce raman!
   Altfel vorbind , Lerestiul a castigat deja primul trofeu anul acesta , e adevarat in Afganistan( vezi foto) , prin Suseanu Dragos! Bravo Pisico!!!

   Ștergere
 2. uite cum se intoarce roata!!! suntem cu ochii pe voi...erati campioni la contestatii.acum sa va vad.

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Cu ochii pe noi sa stati ca vom fi mereu un pericol pentru orice echipa , pe orice teren! Nici o grija din acest punct de vedere , Lerestiul are un lot numeros si poate e chiar binevenita aceasta lipsa a unor titulari , lasand loc tinerilor sa creasca!

   Ștergere

Fotbalul? Distractie!!!!!!!!!

 E Fotbal!

Distractia noastra ,jucatori sau spectatori, in lipsa sau impreuna cu alte vicii.

 E placerea de a juca si a lupta,  placere ce trece peste frig , ploi , julituri , lovituri. 

E placerea de a lupta impreuna pentru a demonstra ca ( mai) poti si ca esti competitiv .

E placerea de a bea o bere , a comenta , a glumi si a injura atunci cand e cazul. 

 E placerea de a fi cu prietenii in fiecare duminica, departe de problemele cotidiene, 

 E placerea de a fi privit de cateva zeci de oameni , de a fi hulit sau admirat si de a incerca sa surprinzi.

 E distractia noastra saptamanala , in ciuda tuturor, ignorand varsta, oboseala sau nevasta. E Fotbal!