Campionat 2016-2017

Translate

miercuri, 6 mai 2015

Returul dezamagirilor

     Poate in nici un an la nivelul echipelor ligii a 5-a nu s-a simtit, lipsa unui "new wave", ca in acest retur.
 Majoritatea echipelor au acuzat lipsa titularilor ,din diferite motive, plecati la munca in diverse locuri , in diverse tari , si prea putini sunt cei care sa ii inlocuiasca.
 Echipe precum Bughea , Mihaesti ,Balilesti , Leresti , Schitu au resimiti in acest sezon dar mai ales in retur lipsa unor jucatori de baza.
 Cum din pacate majoritatea echipelor sunt la stadiu de existenta , neavand resurse pentru a " importa " jucatori , cum aria de selectie in fiecare comuna e extrem de limitata , calitatea jocului ( si asa suferinda ) a scazut dramatic. Pe langa jocurile in care am evoluat am mai vazut 2-3 ca si spectator in acest sezon , calitatea ( inclusiv in jocul Lerestiului) m-a dezamagit , echipele chinuindu-se in multe randuri sa termine decnt un meci.
  In afara de echipele din fata ( care la randul lor au probleme) tot acest retur e scaldat intr-un fel de chin  in a te prezenta decent la meci. s-a intamplat cu Godeni in tur la meciul de la Leresti ( inceput cu 10 jucatori) am vazut un Mihaesti la care a jucat antrenorul ( la Balilesti) am vazut echipe cu jucatori pe fals la aproape fiecare etapa.
 Din pacte nivelul economic nu ne permite sa crestem jucatori , iar cei care sunt nu au o motivatie puternica in a veni la stadion duminica de duminica.
 Sufere antrenorii , sufera putinii specatatori care in ciuda jumatatii de tuica , sunt fini cunoscatori ai fenomenului , dar mai ales sufera cei care incearca sa suplineasca lipsa celorlalti!
  In speranat ca situatia economica a Romaniei va permite ca noi toti sa ramanem acasa si sa ne bucuram de familii si de fotbal , va salut si sper ca noul sezon sa fie unul mai bun si mult mai calitativ!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Fotbalul? Distractie!!!!!!!!!

 E Fotbal!

Distractia noastra ,jucatori sau spectatori, in lipsa sau impreuna cu alte vicii.

 E placerea de a juca si a lupta,  placere ce trece peste frig , ploi , julituri , lovituri. 

E placerea de a lupta impreuna pentru a demonstra ca ( mai) poti si ca esti competitiv .

E placerea de a bea o bere , a comenta , a glumi si a injura atunci cand e cazul. 

 E placerea de a fi cu prietenii in fiecare duminica, departe de problemele cotidiene, 

 E placerea de a fi privit de cateva zeci de oameni , de a fi hulit sau admirat si de a incerca sa surprinzi.

 E distractia noastra saptamanala , in ciuda tuturor, ignorand varsta, oboseala sau nevasta.



 E Fotbal!