Campionat 2016-2017

Translate

duminică, 11 octombrie 2015

Etapa a 7-a , rezultate




A.S. BUGHEA DE JOS -- A.C.S. GLORIA BEREVOIESTI =1 - 3( 1-0)
 A.S. INTER. COTESTI-- A.S. PARTIZANUL VLADESTI =2 - 5(  0-3)
A.S. SPORTING MIHAESTI- - A.S. CIMENTUL VALEA MARE PRAVAT
 A.S. LERESTI -- A.S. VULTURUL VULTURESTI =1 - 2( 1-1) 
 A.S. FLACARA BOTENI--  A.S. PETROLUL HIRTIESTI =4 - 2 (1-1)
 A.S. INTER. ANINOASA --A.S. SCHITU GOLESTI=0 - 4 ( 0-2)
A.S. CETATENI--  A.S. GODENI=1 - 0 (1-0)




Duminica ploioasa de toamna , cu putine grade in termometre si lume destula la un meci ce se anunta echilibrat cel dintre Leresti si Vulturesti.
 Gazdele , favorite , au inceput jocul timid si au permis oaspetilor sa atace dar gara  a avea ocazii mari. Lerestiul incearca sa echilibreze si rataeaza doua oportunitati prin Aly Dragan si Iulica.
  Vulturestiul reuseste sa deschida scorul cand dupa o centrare atacantul lor inscrie de la 6m 0-1.
 Lerestiul incepe cursa de egalare si reuseste cand Aly Dragan e faultat clar in careu si Radu Marin inscrie. 1-1.
  Dupa pauza , Lerestiul intra mai decisa in teren , dar atacurile sunt destul de sterile , fara ocazii mari. In schimb inscriu din nou oaspetii , la o faza ce nu anunta mare lucru , atacantul lor sutand in coltul din dreapta la portarului fara sanse. 1-2.
 Mai e o jumatate de ora si Lerestiul nu reuseste inca sa isi faca jocul , unul oarecum hoatic , cu pase lungi , dar ocaziile apar in 2-3 randuri fara a fi fructificate. Vulturestiul are la randul ei cateva ocazii pe contraatac dar meciul se termina cu un 2-1 pentru oaspeti , oarecum meritat dupa aspectul jocului!
  Un meci curat in ciuda terenului greu , mare merit avand ambele echipe , si un arbitraj destul de bun!

 Un cadou trist pentru mentorul acestei echipe cu ocazia zilei de nastere , dar ne vom revansa in curand! La Multi Ani Bobi!

17 comentarii:

  1. Se remarca retragerea celor de la Mihaesti din campionat, un campionat si asa sarac in echipe. De vazut daca se va aplica sistemul de play- off , cel de play out nefiind necesar!

    RăspundețiȘtergere
  2. Buna evolutie a baietilor de la Dragoslavele chiar daca rezultatul nu a fost pozitiv. Cativa din suporterii Lerestiului au lasat de dorit mai ales "Ely" care nu are nici o treaba cu sportul acesta, instiga la scandal cativa batrani matrafoxati . Toate cele bune !!!!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. tensiunea meciului dar mai ales rezultatul se poate sa isi fi pus amprenta si pe cei cativa spectatori. important e ca nu s-a intamplat nimic grav ;) Bafta!

      Ștergere
    2. Bine spus cativa .... ca erau mai multi cei de la Vulturesti ..... in aia CATIVA cum a-ti spus ... 10 din ei erau mosi prapaditi " alcoolici "

      Ștergere
  3. Eli este pasnic si conciliant. Este nemeritat perceput asa. Nu stiu sigur ce a facut dar va spun ca vis-a-vis de Dragoslavele are tot respectul. Repet: nu stiu contextul respectiv... Oarecum, suntem localitati infratite, nu trebuie sa fim in contradictoriu. Va astept cu toata ospitalitatea la urmatorul meci acasa.OK ?

    RăspundețiȘtergere
  4. Tinand cont ca Ely a spus ca cei din Dragoslavele sunt ciobani ( inclusiv cei 4 jucatori de la Leresti) si ca nu o sa ne mai lase sa intram pe teren, o sa ne mai intalnim decat in postura de adversari pe acel stadion. Numai bine !!!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Daca vorbele lui Ely te-au deranjat imi pare rau. Nu cred ca s-a luat de voi din senin , dar chiar daca a facut-o asta nu e un motiv sa renunti la prietenia cu cei din Leresti. Sa te am ca adversar e mereu o provocare asa ca sper sa ne reintalnim cat mai curand. Sa auzim de bine!

      Ștergere
  5. Cum sa mai venim cand Ely ne-a facut ciobani " Omul care da cantarul peste cap " ...

    RăspundețiȘtergere
  6. Prieteni o sa ramanem, cel putin din partea mea....sa ne vedem sanatosi !!!

    RăspundețiȘtergere
  7. vad ca ii lasi pe toti sa se ia de elly si mesajele noastre le stergi,poate vrei sa mutam si echipa la dragoslavele sa nu se supaere "prietenii" nostri

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. stii foarte bine ca incerc sa fiu echidistant! Daca ti se pare ca nu l-am aparat pe Eli sau ca nu am jignit pe ceilalti este doar pentru ca Ely nu are de ce sa fie aparat iar ceilalti jigniti.
      Restul , cu ce am sters eu , a fost pur si simplu decizia mea , cand acuzele au devenit obscene! Surprinzator pe blog mai intra si femei si copii , care aud destule la stadion , nu e nevoie sa ne re petam si aici. Bafta!

      Ștergere
  8. S-a tras si etapa a doua din cupa:
    AS Leresti- AS Boteni
    AS Valea Mare- AS Berevoiesti
    Partizanul Vladesti- Schitu Golesti
    AS Vulturesti- ASDavidesti

    Meciurile se joaca joi 29 Octombrie de la ora 14.30

    RăspundețiȘtergere
  9. Greșit!!!!Nu am făcut pe nimeni CIOBAN sau de genu,de fapt eu am vrut sa va spun sa-i lăsați in pace si sa nu mai faceți misto si sa radeți de jucătorii voștri.Era chiar a doua oară după meciul cu Godeni.Si ce dacă am pierdut.De ce mai consumați combustibilul pana la Leresti.Koko când jucam eu la FC CORVINUL cred ca învățai sa citești,așa ca mai bine sa candidezi la primărie sa faci tu echipa la Dragoslavele sau sa faceți o fuziune cu cei de la Mihaesti.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Pentru ca sunt prieten foarte bun cu baietii de la Dragoslavele care joaca la voi ne permitem anumite glume, iar despre faptul ca venim la voi la meciuri o facem pentru ca vrem sa ii vedem. Nu cred ca m.ai vazut pe mine pe acel stadion in calitate de suporter pana campionatul acesta.

      Ștergere
  10. Pentru Anonimul care este interesat de kilogramele mele ce sa-i doresc sanatate si cinci mașini la poarta:SMURD,POLIȚIE,POMPIERI,ANAF si.........DAKIMA.

    RăspundețiȘtergere
  11. Ce sa-i ceri la un ANONIM.Viitorul suna bine pentru mine,sper ca si pentru tine ca dacă nu e bai mare.

    RăspundețiȘtergere
  12. Eu zic sa incheiati acest asa zis conflict , mai ales ca nu -sa intamplat nimic! Sa incercam sa creem scandaluri aiurea nu are rost , la fel cum jignirile sau acuzele nu is au rostul. Weekend placut!

    RăspundețiȘtergere

Fotbalul? Distractie!!!!!!!!!

 E Fotbal!

Distractia noastra ,jucatori sau spectatori, in lipsa sau impreuna cu alte vicii.

 E placerea de a juca si a lupta,  placere ce trece peste frig , ploi , julituri , lovituri. 

E placerea de a lupta impreuna pentru a demonstra ca ( mai) poti si ca esti competitiv .

E placerea de a bea o bere , a comenta , a glumi si a injura atunci cand e cazul. 

 E placerea de a fi cu prietenii in fiecare duminica, departe de problemele cotidiene, 

 E placerea de a fi privit de cateva zeci de oameni , de a fi hulit sau admirat si de a incerca sa surprinzi.

 E distractia noastra saptamanala , in ciuda tuturor, ignorand varsta, oboseala sau nevasta.



 E Fotbal!