Campionat 2016-2017

Translate

duminică, 1 noiembrie 2015

Rezultatele etapei a 10-a

Prima zi de noiembrie a fost una insorita dar destul de rece.  Frigul a adus si multe goluri in cele 6 jocuri din seria nord, una fara mari surprize , doar victoria la scor a celor de la Cetateni la Valea Mare dar iata si rezultatele :




  A.S. VULTURUL VULTURESTI---  A.S. BUGHEA DE JOS =4 - 0 (1-0)
 A.S. LERESTI ---A.S. INTER. COTESTI = 3 - 1 (1-0) 
A.S. PETROLUL HIRTIESTI -sta
A.S. GODENI --- A.S. SCHITU GOLESTI =2 - 0( 1-0)
 A.C.S. GLORIA BEREVOESTI II--- A.S. FLACARA BOTENI=7 - 2  (4-0)
 A.S. PARTIZANUL VLADESTI ---A.S. INTER. ANINOASA = 3 - 0( 1-0)
 A.S. CIMENTUL VALEA MARE --- A.S. CETATENI =7 - 1( 3-0)

Ceteteniul pare sa cada ,nu numai de pe primul loc , dar si ca joc , scorul de la Valea Mare fiind unul extrem de drastic pentru o echipa ce venea la Valea Mare ca si lider al grupei.
 Berevoiestiul , Vulturestiul , Godeniul si Lerestiul au castigat cum era de asteptat,gazdele inregistrand victorii pe linie.
 

 La Leresti , lume destula si un joc intre doua echipe ce s-au respectat de-a lungul timpului. Lume multa, vreme buna ,existand premizele unui joc frumos.
 Calitatea jocului a cam avut de suferit , prima repriza fiind una echilibrata , cu un plus pentru gazde , care nu au reusit sa inscrie decat odata prin Iulica din centrarea lui Mos 1-0. Oaspetii au ratat si ei singuri cu portarul in rest , doar 2-3 ocazii ratate de gazde in primul mitan
  Partea secunda aduce multe evenimente , primul dintre ele in minutul 52 cand la o lovitura libera indirecta executata  direct de Ciangoi , portarul gazdelor lasa intentionat mingea sa intre poarta , bucuria oaspetilor fiind franta de fluierul arbitrului = lovitura  de poarta . protestele jucatorilor oaspeti se concretizeaza cu eliminare lui Ciangoi , 
 In 10 oameni Cotestiul inca spera dupa golul lui Vasile , sut de la 30 m ,profitand de o greseala a portarului gazda , 1-1.
 Lerestiul incepe sa contsruiasca si in doau minute inscrie de 2 ori prin Radu marin din lovitura libera deviata si Aly 3-1. Departe de a se termina si departe de a fi un joc aprig pe teren , se mai dau doua eliminari meritate lui Mos de la gazde si Alex de la oaspeti pentru proteste.
  Se termina 3-1 , rezultat meritat , un joc bun al oaspetilor si unul mediocru al gazdelor , precum si un arbitraj bun !



5 comentarii:

  1. Salutare, am observat ca comitetul ajf a ales sa faca playoff in campionatul de juniori al ligii a iv-a in urma cererii echipelor, nu am putea sa facem si noi asta?ar fi mult mai interesant, plus ca ar fi meciuri mai multe.
    Scriu pentru ca stiu ca tu ai legaturi cu mai multe echipe,

    http://cimentulvaleamare.webnode.ro/news/etapa-a-x-a-cimentul-valea-mare-as-cetateni-7-1-3-0/

    RăspundețiȘtergere
  2. Comitetul executiv a aprobat inca de acum o luna ca sa se dispute play off. Nu esti la prezent cu informatiile. Deci se va juca !

    RăspundețiȘtergere
  3. salut, pe site-ul ajf am gasit doar asta, http://www.frf-ajf.ro/arges/stiri/hotarari-comitet-executiv-27102015-7777.html ,si se vorbeste doar de juniorii a1.ai ceva negru pe alb ca se joaca playoff la liga a v-a?

    RăspundețiȘtergere
  4. Am vorbit de pesate o luna cu observatorii de joc si ne-am interesat si la AJF, toti au spus ca se va juca play-off si play- out( primele sase intre ele , ultimele 6 intre ele. Se adauga 10 etape la cele existente , de unde si faptul ca in iarna se vor desfasura 3 etape din retur, ultima etapa avand loc pe 13 Dec. Astfel va fi mult mai interesanta lupta pentru primele 6 locuri , majortitatea echipelor dorind sa joace in play off

    RăspundețiȘtergere
  5. Pe 11. Noiembrie are loc o noua etapa de cupa , a 3-a din acest sezon. Lerestiu joaca acasa cu Schitu , in timp ce Valea Mare joaca contra Rucarului.

    RăspundețiȘtergere

Fotbalul? Distractie!!!!!!!!!

 E Fotbal!

Distractia noastra ,jucatori sau spectatori, in lipsa sau impreuna cu alte vicii.

 E placerea de a juca si a lupta,  placere ce trece peste frig , ploi , julituri , lovituri. 

E placerea de a lupta impreuna pentru a demonstra ca ( mai) poti si ca esti competitiv .

E placerea de a bea o bere , a comenta , a glumi si a injura atunci cand e cazul. 

 E placerea de a fi cu prietenii in fiecare duminica, departe de problemele cotidiene, 

 E placerea de a fi privit de cateva zeci de oameni , de a fi hulit sau admirat si de a incerca sa surprinzi.

 E distractia noastra saptamanala , in ciuda tuturor, ignorand varsta, oboseala sau nevasta.



 E Fotbal!