Campionat 2016-2017

Translate

duminică, 15 noiembrie 2015

Rezultatele etapei a 12-a

Penultima etapa a turului a adus doua meciuri cu implicatii la primul loc.
 La Berevoiesti , gazdele veneau dupa o infrangere neasteptata la Schitu , in timp ce oaspetii de la Godeni , sperau sa se mentina pe primul loc. A castigat Berevoiestiul cu 2-1 si a trecut pe primul loc.

La Leresti , meci de ambitii in care gazdele erau favorite, iar oaspetii veneau cu speranta de acastiga puncte.
 Meciul a fost unul de o slaba factura dar cu daruire din partea ambelor combatante. In prima repriza Cetateniul nici macar nu a contat in prima repriza , neavand nici macar un sut pe spatiul portii , in timp ce Lerestiul are cea mai mare ocazie in min 5 cand Aly Dragan suteaza in bara din lovitura libera iar Parvu reia slab la poarta. Acelasi Parvu e impiedicat in careu sa joace mingea dar nu se da penalty , in timp ce Aly mai are o ocazie cu un sut peste poarta.
  Dupa pauza Lerestiul iese la fel de determinata dar nu reuseste sa isi creeze mari ocazii , in schimb oaspetii profita de prima sansa la o pasa gresita si dupa o centrare perfecta mijlocasul lor inscrie cu un sut imparabil langa bara din 7m ,0-1.
   Oaspetii prind curaj , dar lerestiul revine rapid in joc prin golul lui Aly Dragan 1-1. Incepe o cursa catre golul castigator , si Lerestiul se arunca cu toata echipa in atac , dar destul de haotic , in timp ce oaspetii contraataca periculos si au cateva sanse de a inscrie ,

 Se termina 1-1 , Lerestiul calca din nou stramb pe teren propriu , cazand un loc in clasament ,iar Cetaeniul se mentine in fata , aproape de primele clasate.

Altfel , etapa de astazi a strans lupta pentru primul loc, distanta dintre primele 5 clasate fiind de numai 3 puncte. Berevoiestiul pare a fi campiona de toamna ,

12 comentarii:

  1. de remarcat diferenta de punctaj la "adevar" intre AS Godeni si celelalte echipe ....

    RăspundețiȘtergere
  2. o pasa printre, a tras de langa fundas din cadere pe langa portar...

    RăspundețiȘtergere
  3. In primul rand golul lerestiului a fost marcat din ofside, si in a 2 a repriza cetateniul a avut mai multe ocazii de gol decat lerestiul

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Cetateniul a avut 4 -5 lovituri de la 18m in a doua repriza, doar una fiind pe poarta ( adevarat ocazie mare) , altfel nu pot fi umite ocazii. Asa cum am spus si in comentariu , nici Lerestiul nu sclipit in acest meci , rezultatul fiind de altfel unul echitabil. Cat despre ofside, nu cred ca a fost , dar nici nu mai conteaza!
      Trebuie remarcat fairplay-ul din acest joc , mai ales ca Cetateniul a venit cu multi suporteri , in ciuda semiesecului , atmosfera fiind una normala!

      Ștergere
  4. Si la Valea Mare tot din ofside a fost golul 7 ( sapte ) ...

    RăspundețiȘtergere
  5. La valea mare la golul 7 mingea a fost centrata de langa tusa, nici vorba de offside, nu ca ar conta la scorul asta.Valea mare nu reuseste sa invinga cand trebuie sa atace, plus ca urmatoarele etape va juca fara portar.speram sa prindem playoff.ul.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. era o ironie golul 7 ;). Altfel asta a fost prima remiza din acest sezon ptr Leresti

      Ștergere
  6. In aceasta dupa amiaza s-au tras si optimile de cupa in faza judeteana , Lerestiul urmand sa joace contra vecinei Valea Mare , pe 1 decembrie de la ora 14.00, in fieful lerestean! Aceasta e ultima etapa de cupa a toamnei , urmatoarea are loc in martie 2016/sferturile judetene

    RăspundețiȘtergere
  7. Dupa regulament meciul trebuie sa se dispute la Valea Mare.

    RăspundețiȘtergere
  8. Vad ca au schimbat si au pus valea mare cu mioveni2, leresti cu cetateni.din nou ajf face ce vrea fara sa tina cont de regulament,valea mare trebuia sa joace cu leresti

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Adevarat , noua programare a refacut tintarul cupei , astfel , AS Leresti jocaca acasa cu divizinara D AS berevoiesti , in timp ce AS Cimentul V M , joaca acasa cu AS Mioveni 2. Probabil ca s-a tinut cont si de protestul celor de la VM de a nu juca la Leresti. Ideea e ca indiferent de adversar , daca vrei sa treci mai departe in cupa , trebuie sa castigi. De laudat ca etapa de Cupa se desfasoara pe 1 Dec , cand majoritatea jucatorilor sunt liberi!

      Ștergere

Fotbalul? Distractie!!!!!!!!!

 E Fotbal!

Distractia noastra ,jucatori sau spectatori, in lipsa sau impreuna cu alte vicii.

 E placerea de a juca si a lupta,  placere ce trece peste frig , ploi , julituri , lovituri. 

E placerea de a lupta impreuna pentru a demonstra ca ( mai) poti si ca esti competitiv .

E placerea de a bea o bere , a comenta , a glumi si a injura atunci cand e cazul. 

 E placerea de a fi cu prietenii in fiecare duminica, departe de problemele cotidiene, 

 E placerea de a fi privit de cateva zeci de oameni , de a fi hulit sau admirat si de a incerca sa surprinzi.

 E distractia noastra saptamanala , in ciuda tuturor, ignorand varsta, oboseala sau nevasta.



 E Fotbal!