Campionat 2016-2017

Translate

sâmbătă, 9 iulie 2016

Lerestiul , intre tur , retur si play-off

 Leresiul a avut un sezon plin , ca de obicei cu ambitii si reusite dar si cu dezamagiri.
 A.S. Leresti de cativa ani , prin buna colaborarea a conducerii ( Bogdan Dascalu) cu autoritatile locale, a avut o stabilitate finaciara destul de buna , pentru situatia generala a fotbalului la nivel de sat si comuna. Aceasta stabilitate , a adus liniste si continuitate la echipa , numarul de jucatori fiind disponibili fiind peste media altor echipe.
 Din pacate , marea problema a fost primul 11 , care , desi creat pe un schelet solid format din 5-6 jucatori, nu a vut consitenta necesara etapa de etapa , indisponibilitatile facand ca ( daca nu gresesc) primii 11 jucatori intrati in teren sa nu fie aceeasi de la meci la meci fiind destul de greu de mentinut o constanta in joc.
    Asa cum spuneam , echipa este una cu o medie de varsta extrem de ridicata , daca luam numai linia de fund , gasim jucatori de peste 30 sau chiar 40 de ani ( in cazul meu :D ).
  Astfel in tur , la inceput de sezon , Lerestiul a avut o oaresce liniste si constanta , lucru vazut si in clasament , cele 14 goluri primite aratand ca Lerestiul are o echipa solida. Atacul a facut si el treaba bine , cu 42  de goluri  , fiind la randu-i pe primul loc. In clasament in schimb, cele doua meciuri pierdute acasa cu Godeni si Vulturesti ( contracandidatelela locul 1 ) ne-au indepartat la 1 punct de locul 1.
  Returul a inceput cum nu se poate mai bine cu victorie la Godeni si totul parea ca se aseaza, mai ales prin venirea lui Alex Lulea .  A urmat marea dezamagire la infrangerea directa cu Vulturesti un 1-0 norocos al gazdelor si aripile Lerestiului s-au taiat. Cu pauze intre jocuri , de peste 2 saptamani , echipa pierde ritmul si trage  mai greu pana la final dar chiar si asa , incheie la doar 3 puncte in spatele Vulturestiului dupa injumatatirea punctelor. Godeniul si Cetateniul se aproprie si ele , aratand ca urmeaza un play-off palpitant.
 Sezonul de primavara a aratat mult mai rau pentru Leresti , chiar daca a primit numai 10 goluri ( din care 5 numai la jocul cu Cotesti) atacul nu a a mai functionat la parametrii maximi si a inscris doar 18 goluri
  A urmat play-off-ul , unul de cosmar , plecarea multor titulari ( Gica , Lulea , Iulica , sau absentele cotitidiene Dascalu, Susean
u , Marin , Parvu etc) aducand o neagra balanta ptr Leresti:  8-15 golaveraj si numai 4 puncte adunate in 6 meciuri.

  Departe de a fi echipa perfecta , Lerestiul suplineste lipsurile printr-o unitate si o ambitie ce leaga jucatorii, printr-o daruire si un spirit de echipa insuflat de cei in varsta si de respect fata de fotbal si colegi preluat de la mentorul lor , Bogdan Dascalu. De aceea Lerestiul are farmec si dainuie fiind mai mult decat o echipa fiind o familie!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Fotbalul? Distractie!!!!!!!!!

 E Fotbal!

Distractia noastra ,jucatori sau spectatori, in lipsa sau impreuna cu alte vicii.

 E placerea de a juca si a lupta,  placere ce trece peste frig , ploi , julituri , lovituri. 

E placerea de a lupta impreuna pentru a demonstra ca ( mai) poti si ca esti competitiv .

E placerea de a bea o bere , a comenta , a glumi si a injura atunci cand e cazul. 

 E placerea de a fi cu prietenii in fiecare duminica, departe de problemele cotidiene, 

 E placerea de a fi privit de cateva zeci de oameni , de a fi hulit sau admirat si de a incerca sa surprinzi.

 E distractia noastra saptamanala , in ciuda tuturor, ignorand varsta, oboseala sau nevasta.



 E Fotbal!