Campionat 2016-2017

Translate

miercuri, 26 octombrie 2016

Programul etapei a 10-a , duminica 30-10 0ra 11.00, ora de iarna!

 Din pacate asa cum era de asteptat , AJF-ul s-a mai bucurat odata la (putinii) banii celor de la New Times Campulung si i-a reinscris intr-un campionat care in ultimii ani a devenit din ce in ce mai decent si mai normal , tocmai din lipsa acestor echipe. Astfel , in loc sa incepem direct editia cu 14 echipe mari si late , am inceput cu 15 o echipa stand , acum prin retragerea celor de la New Times Campulung, doua echipe vor lua pauza etapa de etapa din cauza echipelor lipsa din acest  sezon. De exemplu pentru Bughea turul si returul se vor incheia cu doua etape mai devreme , deoarece ultimele doua etape vor sta!!!!!!
   Dar pana atunci , adica la sfarsitul turului , mai sunt cateva etape bune , iar urmatoarea , cea de a 10-a  se desfasoara duminica 30-Octombrie de la ora 11.00 ( ATENTIE SE DA ORA INAPOI! ) dupa programul :

A.S. SCHITU GOLESTI - C.S. MIOVENI 3
A.S. VULTURUL VULTURESTI - A.S. PARTIZANUL VLADESTI
 A.S. GODENI - A.S. LERESTI 
A.S. RAPID DAVIDESTI -STA
 A.S. CETATENI - A.S. FLACARA BOTENI
STA - A.S. DRAGOSLAVELE
A.S. UNIREA BUGHEA DE JOS -  SC. DE FOTBAL GICA RETEVOESCU
 A.S. CIMENTUL VALEA MARE PRAVAT - A.S. PETROLUL HIRTIESTI


 Trei meciuri tari in aceasta etapa , derby-ul este de departe cel de la Godeni , unul de traditie in ultimii ani ,unde ambele echipe incearca sa nu piarda comtactul cu locul 1.
  Alt meci tare are loc la Schitu, unde gazdele intalnesc liderul , echipa gazda avand sansa de ramane i intre primele 4 echipe daca inving.
 Vulturestiul incearca sa uite esecul drastic de la Leresti si sa invinga o alta surpriza a acestei editii , Partizanul Vladesti.
  Cetateniul incearca sa isi revina dupa infrangerea de la Mioveni si are sansa sa o faca contra Boteniului , in timp ce Bughea intalneste o alta surpriza placuta , SC de Fotbal Retevoescu, oaspetii putand fi incurcati de terenul dificil de la Bughea.
 Derby-ul ultimeleor clasate , aduc surpriza neplacuta , Valea Mare , echipa cu buget , dar care nu se regaseste, contra ultimei clasate Hartiesti , o echipa demna de lauda pentru consecventa pe care o are.
  Reamintesc ca se trece la ora de iarna , ora 3 devenind ora 2, si ca vremea se anunta din nou rece si ploioasa. bafta multa tuturor!



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Fotbalul? Distractie!!!!!!!!!

 E Fotbal!

Distractia noastra ,jucatori sau spectatori, in lipsa sau impreuna cu alte vicii.

 E placerea de a juca si a lupta,  placere ce trece peste frig , ploi , julituri , lovituri. 

E placerea de a lupta impreuna pentru a demonstra ca ( mai) poti si ca esti competitiv .

E placerea de a bea o bere , a comenta , a glumi si a injura atunci cand e cazul. 

 E placerea de a fi cu prietenii in fiecare duminica, departe de problemele cotidiene, 

 E placerea de a fi privit de cateva zeci de oameni , de a fi hulit sau admirat si de a incerca sa surprinzi.

 E distractia noastra saptamanala , in ciuda tuturor, ignorand varsta, oboseala sau nevasta.



 E Fotbal!