Campionat 2016-2017

Translate

duminică, 13 noiembrie 2016

Frig si ploaie in etapa a 12-a, rezultate

Brrr, frig , vant si ploaie in duminica de mijloc a lui noiembrie , si meciuri chinuite de baltile de pe terenuri, dar cu rezultate relativ asteptate.
  De departe derby-ul etapei a fost la Godeni , unde oaspetii , neinvinsi pana in aceasta etapa , veneau cu gandul la a incheia turul pe locul 1 , o eventuala victorie , trecand-ui direct campioni de toamna.
  Meciul de la Godeni s-a desfasurat sub amprenta terenului baltit dar mai ales ,  a liupsei de reactie a echipei gazda , ce a jucat mai bine de o ora cu un om in plus , oaspetii neavand rezerve in acets meci , iar accidentarea unui jucator a facut ca ei sa evolueaze cu un om in minus.
 Godeniul a avut in minutul 5 un penalt neacordat , in rest a fost o lupta incalcita la mijlocul terenului , doar golul oaspetilor , cu ajutorul portarului gazda  , animand un pic atmosfera rece.
 Repriza a doua , Godeniul are o ocazie mare si cam atat in timp ce oaspetii desi in inferioritate , zburda pe teren si lovesc naprasnic pe contraatac ducand scorul la 3-0 , cam la toate golurile fiind  coautor si poratrul gazdelor extrem de neinspirat. Godeniul , fara vlaga , cu 2-3 jucatori care au mimat fotbalul , se preda si reuseste golul de onoare din penalty. Meci la discretia oaspetilor , poate penalty-ul din min 5 ar fi schimbat ceva dar la cum s-au prezentat gazdele nu puteau cere mai mult.
 Altfel de apreciat efortul celor de la Godeni , care si-au facut pagina de FB si au prezentat programe de joc pentru spectatori!

 La Schitu , Dragoslavele pierde la limita , in timp ce Retevoescu castiga surprinzator zic eu la Cetateni si trece pe locul 2 ,
In rest victorii normale pentru Davidesti , Vulturesti sau Bughea .
 Lerestiul a stat si a ramas pe locul 3 , devansata de Retevoescu , Godeniul cade pe 4 , in timp ce Mioveniul nu intampina probleme si scapa de o alta deplasare dificila dupa cea de la Schitu .
  Iata rezultatele complete:


A.S. LERESTI - STA 
 A.S. RAPID DAVIDESTI-- A.S. PARTIZANUL VLADESTI =2 - 0(1-0)
A.S. GODENI --- C.S. MIOVENI 3 =1 - 3 (0-1)
 A.S. VULTURUL VULTURESTI---A.S. FLACARA BOTENI =3 - 1 ( 0-1)
A.S. SCHITU GOLESTI ---A.S. DRAGOSLAVELE =1 - 0  (0-0)
A.S. CETATENI  A.S. ---SC. DE FOTBAL GICA RETEVOESCU =2 - 3 (0-1)
 STA - A.S. PETROLUL HIRTIESTI
A.S. UNIREA BUGHEA DE JOS--- A.S. CIMENTUL VALEA MARE=  4 - 1(1-0)


Altfel , dupa etapa a 14-a , pe 30 noiembrie  de la ora 11.00 are loc si ultima etapa de cup adin acest an , tintarul urmand a fi stabilit ulterior.

8 comentarii:

  1. Am vazut pe facebook doua comentarii interesante ale celor de la Godeni si Retevoescu, vis a vis de participarea celor de la CS Mioveni 3 , care ar crea o concurenta neloiala echipelor din serie , deoarece de la echipa de liga a 3-a ar veni .constant 3-4 jucatori. Pregatirea lor , superioara a celorlalte echipe nu ar fi tocmai OK.
    Am fost duminica la Godeni si in afara de 2-3 jucatori mai rasariti la cei de la Mioveni nu am vazut o mare diferenta, Diferenata a facut-o cred eu lipsa de combativitate a unor jucatori de la Godeni care au facut figuratie. Asta ca o parere personala...
    Pana la urma si cei 2-3 jucatori din liga a 3-a care coboara la echipa de liga a 5-a , nu vin din liga campionilor si n chiar daca creeaza un oarecare avantaj , sunt doar niste jucatori de fotbal , ca si noi ceilalti. Nu cred ca , jucand in liga a 5-a , trebuie sa pastram un nivel scazut al jocului , ci din contra , o concurenta pozitiva in teren , poate aduce un plus de spectacol.
    Daca noi la randul nostru vrem sa castigam , trebuie sa incercam in primul rand sa fim noi mai buni si apoi sa speram ca adversarii sa fie mai slabi!

    RăspundețiȘtergere
  2. Corecta afirmatie . In afara de 2 jucatori nimic special la ei . Adica nu sunt chiar asa de buni . Astept meciul leresti-mioveni dar cred ca va avea acelasi deznodamant. Victorie Mioveni .

    RăspundețiȘtergere
  3. Mioveniul a venit la Godeni cu oameni din Uzina, muncitori unii dintre ei. Au jucat in zece oameni aproape un meci. Diferența a facut-o, cum bine spunea bloggerul , umilința altora si ideea de a te considera învins. Dinainte ! Sau banii.....

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. nu stiu ce bani ar putea fi implicati aici , ai vz ce echipament si ce conditii de joc au cei de la Godeni , de unde si meritul pentru locul pe care il ocupa. De asemenea , Mioveniul , arata cam cum arata New Times-ul , asa ca nu cred ca aveau bani din moment ce nu au strans nici 12 jucatori. Cat despre meciul Lerestiului cu Mioveniul sa speram ca a fi unul frumos , de care sa se bucure spectatorii. Pana atunci Lerestiul trebuie sa invinga la Vladesti !

      Ștergere
  4. La Godeni au jucat 7 jucatori de la liga a-3 a . La Godeni delegatul oasptilor nu a respectat regulamentul si nici arbitrul care in loc sa nu permita desfasurare meciului cum spune regulamentul in lipsa listei cu cei 15 jucatori, el a sunat la Pitesti si dupa indicatiile primite a cautat delegatu si l-a rugat sa aduca lista. Regulamentul spune clar ca delegatul are obligatia ca sa anexeze lista odata cu inscrierea jucatorilor si a oficialilor pe foaia de arbitraj lucru pe care nu l-a facut delegatul de la Mioveni. Secretarul camisiei de disciplina sustine ca lisa trebuie anexata pina la inceperea meciului, dar si asa trecuse cele 15 minute. Poate eu nu stiu sa citesc va rog cititi dumneavoastra si vedeti daca am dretate. Singurul nostru drept este sa cotizam la AJF si sa pltim niste arbitri care nu cunosc si nu aplica regulamentul.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nici eu nu stiu chichitele astea de regulament , asta e treaba delegatilor , dar nu te contrazic, arbitrul si observatorul ar trebui sa stie regulamentul. Banuiesc ca puteati face o sesizare inainte de joc si un proces verbal cu cat s-a intarzaiat jocul de catre arbitru si facut apoi apel la AJF. Ma repet insa , Godeniul nu a jucat duminica asa cum ar fi trebuit sa o faca o echipa ce trage de podium! Cat despre drepturi , sunteti naiv , noi avem doar obligatii !

      Ștergere
  5. Dupa ce se va juca si meciul de la leresti cu cs mioveni o sa va schimbati si voi parerea si o sa va convingeti ca ceilalti care au jucat deja cu cs mioveni au dreptate in cele spuse mai sus s au pe facebook

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Vom vedea , pana atunci mai e , chiar si asa , sa nu uitam sa ne bucuram de fotbal. E clar ca orice insucces aduce tristete si dezamagire , dar trebuie sa realizam ca este doar un joc. De multe ori uitam.......

      Ștergere

Fotbalul? Distractie!!!!!!!!!

 E Fotbal!

Distractia noastra ,jucatori sau spectatori, in lipsa sau impreuna cu alte vicii.

 E placerea de a juca si a lupta,  placere ce trece peste frig , ploi , julituri , lovituri. 

E placerea de a lupta impreuna pentru a demonstra ca ( mai) poti si ca esti competitiv .

E placerea de a bea o bere , a comenta , a glumi si a injura atunci cand e cazul. 

 E placerea de a fi cu prietenii in fiecare duminica, departe de problemele cotidiene, 

 E placerea de a fi privit de cateva zeci de oameni , de a fi hulit sau admirat si de a incerca sa surprinzi.

 E distractia noastra saptamanala , in ciuda tuturor, ignorand varsta, oboseala sau nevasta.



 E Fotbal!