Campionat 2016-2017

Translate

duminică, 27 noiembrie 2016

Liderul ingenuncheat la Leresti , si campionatul se anima.... Rezultatele etapei a 14-a

 Frig si ceata la Leresti , in ultima duminica de noiembrie si un derby ce se anunta exploziv , intre ocupantele locurilor 1 si 3 .
 Lume multa  si ambitii pe masura, arbitraj de liga I si fotbal de calitate. Lerestiul fara 3-4 titulari , in lipsa de efectiv a improvizat si a facut-o bine, incepand meciul in  atac si ratand o ocazie uriasa prin Catarama scapata singur cu portarul face un dribling in plus si scapa mingea afara.
 Acelasi Catarama , reuseste sa inscrie in minutul 12 cand , dupa o pasa foarte buna a lui Suseanu , suteaza pe langa portar 1-0. Oaspetii incep si ei atacurile si la prima ocazie , in urma unei centrari mingea il loveste in mana pe Parvu si si penalty-ul e transformat fara mari emotii 1-1. Nu mai trec decat doua minute si Mioveniul trece in avantaj , dupa o cursa pe stanga a lui Mormolea , mingea e reluat simplu in poarta de la 8m 1-2.  Lerestiul acuza socul si nu mai leaga pasele , ca la inceputul jocului , in timp ce oaspetii par multumiti cu scorul . Usor , usor gazdele ies la atac si reusesc sa egaleze in min 38 prin acelasi Catarama cu un sut langa bara de la 18m 2-2. Pana la pauza nu se mai intampla multe , iar repriza a doua este extraordinara pentru gazde , care incep din nou meciul in atac si Catarama , resuseste sa nscrie dupa ce pleaca cu mingea la picior de la jumatatea terenului , lasand pe drum fundasii adversi. Flaviuis Catarama , de departe eroul meciului, inscrie si pentru 4-2 , cu un sut de la 30 m . Lerestiul zburda pe teren si inscrie pentru 5-2 la cea mai frumoasa faza mingea trecand succesiv pe la mai multi jucatari , Zaharia inscriind dupa sutul lui Iulica. 5-2 si arbitrul curma chinul oaspetilor ,
 Lerestiul face unul din cele mai bune jocuri din acest sezon , in fata unui adversar care arata ca stie fotbal, dar care astazi i-a fost inferior. Felicitari baieti !
 Iata si rezulatatele etapei:

A.S. PARTIZANUL VLADESTI - STA 


A.S. LERESTI --- C.S. MIOVENI 3=5 - 2 (2-2)
 A.S. RAPID DAVIDESTI --- A.S. FLACARA BOTENI =9 - 2( 4-1) 
A.S. GODENI ---A.S. DRAGOSLAVELE Pauza: 1 - 3( 0-0) 
A.S. VULTURUL VULTURESTI ---A.S. SC. DE FOTBAL GICA RETEVOESCU=1 - 3 (1-2) 
0 A.S. SCHITU GOLESTI ---A.S. PETROLUL HIRTIESTI =3 - 2 :(2-0)
A.S. CETATENIA---.S. CIMENTUL VALEA MARE =1 - 2  (1-1) 
 STA - A.S. UNIREA BUGHEA DE JOS

15 comentarii:

  1. cel mai bun joc Gica din acest an parerea mea...

    RăspundețiȘtergere
  2. Felicitari pentru victorie!
    Deci, se poate!

    Cu drag,

    Suporter Cetateni

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumim , se poate , cu ambitie si dorinta , se poate. Probabil daca am fi jucat mai atent meciul cu Bughea si nu iroseam zeci de ocazii , daca la Schitu , Vladesti sau Godeni am fi fost mai concentrati sau arbitrii nu ne-ar fi fost potrivnivi , ne uitam si noi de sus .pana una alta eu cred ca,Retevoescu este revelatia acestei editii , o echipa tanara si independenta , merita felicitari!
      Lerestiul , alaturi de Davidesti , Retevoescu sau Godeni , au relansat campionatul , distanta dintre primele clasate fiind mult mai mica acum!

      Ștergere
  3. Godenii a cam decazut in ultimele etape ! Dar la echipa care am avut o locul 5 cu 22 de puncte este echitabil ! In retur cu 3,4 transferuri si cu in echipamnt nouu ..sperãm sa atatam m ai binee..pana atunci baftã tuturor in Ultima etapã ;;) Hai Godenii

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Bafta si voua , aia cu echipamentul chiar e necesara ;). In rest , aveti echipa buna atunci cand joaca toti( si cand vor sa joace )

      Ștergere
    2. Da o sa avem si echipamente si cel putin 3,4 jucatori noi, si pentru asta multumim domnului primar care e langa noi la fiecare meci ! Dragoslavele au avut un joc foarte bun si au meritat Victoria , din pacate avem 3,4 jucatori care nu pot veni meci de meci si m ai avem si alti care in ultimele etape s au cam epuizat sambata la Cs Rucar ...

      Ștergere
    3. Dar ce joaca si la Rucar ? Am mai auzit de aceasta chestie... Si de la alte echipe

      Ștergere
  4. Felicitari Dragoslavele si Valea Mare !!!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Absolut , rezultate surpriza dar din ce am inteles mai mult decat meritate. De asemena am inteles ca a fost scandal la Cetateni, poate ne pot spune mai multe cei ce au fost la meci!

      Ștergere
    2. Scandal...
      La scorul de 2-1 pt oaspeti, arbitrul acorda penalty pt echipa gazda, moment in care cei de pe banca de la Valea Marea dau navala in teren sa-i ceara socoteala arbitrului, bruscandu-l si incercand sa-l loveasca!
      Se creeaza putin haos, toata lumea intra pe teren, arbitrii la cabine, echipa oaspete paraseste terenul de joc si mai departe aflam maine care va fi raspunsul comisiei la cele intamplate.
      Pacat de Valea Mare, a practicat un joc mai bun decat echipa gazda insa cu asa conducatori nu ai cum sa cunosti succesul!
      Mentionez ca a fost penalty! Putea fi transformat dar si ratat, mai erau cateva minute si plecau cu minim 1 punct la bagaj!
      De remarcat faptul ca au unul dintre cei mai buni portari, daca nu cel mai bun din serie!
      Altfel, " una calda si una rece" pentru echipa din Cetateni, care nu prezinta constanta in evolutii si de aceea se afla pe locul care se afla( un loc mai putin obisnuit in ultimii ani, desi echipa se prezinta bine)
      In speranta ca vom castiga la masa verde :)), de la Cetateni toate cele bune si succes echipelor prinse in angrenajul jocului de cupa!
      Inca de pe acum:
      LA MULTI ANI, R O M A N I A!
      La multi ani, romani dragi!

      Ștergere
    3. Basarabia e ROMANIA!!!!!!

      Ștergere
    4. Care a fost surpriza la GODENI . Gica? Eu zic ca a fost mai mare la voi la Leresti . BAFTA IN CUPA .....Dragoslavele cred ca e printre singurele echipe care au doar jucatori din LOCALITATE !

      Ștergere
    5. Aproape toti.Cioaca si Constantin,care a jucat pana acum la Bughea de Jos ..sunt din Campulung.

      Ștergere

Fotbalul? Distractie!!!!!!!!!

 E Fotbal!

Distractia noastra ,jucatori sau spectatori, in lipsa sau impreuna cu alte vicii.

 E placerea de a juca si a lupta,  placere ce trece peste frig , ploi , julituri , lovituri. 

E placerea de a lupta impreuna pentru a demonstra ca ( mai) poti si ca esti competitiv .

E placerea de a bea o bere , a comenta , a glumi si a injura atunci cand e cazul. 

 E placerea de a fi cu prietenii in fiecare duminica, departe de problemele cotidiene, 

 E placerea de a fi privit de cateva zeci de oameni , de a fi hulit sau admirat si de a incerca sa surprinzi.

 E distractia noastra saptamanala , in ciuda tuturor, ignorand varsta, oboseala sau nevasta.



 E Fotbal!