Campionat 2016-2017

Translate

duminică, 6 noiembrie 2016

Rezultatele etapei a 11-a!




C.S. MIOVENI 3 --- A.S. VULTURUL VULTURESTI =4 - 0( 2-0)
 A.S. PARTIZANUL VLADESTI --- A.S. GODENI =1 - 1 (0-0)
 A.S. LERESTI --- A.S. RAPID DAVIDESTI =3 - 2 (2-1) 
 STA - A.S. CIMENTUL VALEA MARE PRAVAT
A.S. FLACARA BOTENI --- A.S. SCHITU GOLESTI=2 - 0( 0-0)
A.S. DRAGOSLAVELE ---A.S. CETATENI =1 - 2 (1-0 )
 A.S. SC. DE FOTBAL GICA RETEVOESCU - STA
 A.S. PETROLUL HIRTIESTI---A.S. UNIREA BUGHEA DE JOS= 0 - 3

Etapa a 11-a , a venit cu vreme buna de fotbal si cu multa lume la Leresti. Arbitraj de liga a 3-a si un meci echilibrat , dar mai ales spectaculos , merit al ambelor echipe.
    Prima repriza a inceput cu AS Leresti in atac creandu-si primele ocazii clare prin Branescu si Catarama. Lerestiul deschide scorul prin Cristi Tanase cu un lob elegant peset portar si in minutul 17 1-0.  Nu trec nici cinci minute si Catarama e faultat in careu , tot el irosind penalty-ul aparat de poratrul advers. Portar advers care a avut o prestatie buna pe parcursul intregului meci , felicitari Cosmyn!
   Contrar jocului oaspetii egaleaza cand la o lovitura libera sutata pe poarta fundasii si portarul gazda ezita iar mingea intra in poarta 1-1 .
    Lerestiul reia jocul cu incredere acelasi Catarma inscriind la o actiune individuala tot el ratand in alte doua ocazii. 2-1 la pauza si Lerestiul iese de la cabine cu gandul sa incheie jocul cu inca un gol ,doua. Imediat dupa reluare Catarama suteaza in bara , Cristi Tanase pe langa si jocul Lerestiul se sterge trepatat iar oaspetii ies in atac fortand egalarea. Davidestiul rateaza trei ocazii uriase in pozitie de 1 la 1 cu portarul gazda darLerestiul revine in joc in ultimele 10 minute si dupa ce mai rateaza odata prin Flaius , inscrie la lovitura de cap a lui Avrigeanu 3-1. Urmeaza o noua ratare a lui parvu , iar oaspetii inscriu la randul lor dintr-o lovitura libera de la 18m , un gol usor primit peste zid .
 Se termina 3-2 , nervozitate din partea oaspetilor la adresa arbitrilor , nejustificata , dar concluzia este a unui meci frumos , cu goluri si ratari multe si fara accidentari! Felicitari ambelor echipe!

 In rest , etapa a avut rezultatele scontate ,liderul invingand lejer pe Vulturesti , Godeniul se incurca la  Vladesti ,in timp ce la Dragoslavele Cetateniul intoarce scorul dupa pauza si invinge . Schitu pierde surprinzator la Boteni.

8 comentarii:

  1. Ce s-a intamplat la Hartiesti , nu s-au prezenatat gazdele ? Scorul pare la masa verde.......

    RăspundețiȘtergere
  2. Gica la hartiesti jocul a fost intrerupt in prima repriza dupa ce jucatorii gazda au agresat arbitrii

    RăspundețiȘtergere
  3. Godeni v a castiga cu 3-0 prin contestatie

    RăspundețiȘtergere
  4. La Hartiesti, jucatorii si oficialii gazdelor au incercat sa-si faca dreptate si au lovit arbitrul....logic meci intrerupt si sanctiuni pe masura ! Pacat!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Pacat , fiindca cu cativa suspendati si cu sanctiunile finaciare dar mai ales dupa rezultatele de pana acum , iata ca si Hartiestiul se apropie de colaps.

      Ștergere
  5. Penali ordinari in frunte cu Dorcio-man dupa ce au distrus o echipa cea a Cotestiului acum vrea sa o termine si pe cea de la Vladesti. Keep calm dorcio-man. Trecem dealul si va batem oricand.

    RăspundețiȘtergere
  6. Daca nu era Dorcioman echipa din Cotesti disparea acum 8 ani. Nu inteleg legatura dintre Dorcioman si echipa din Vladesti, din cate stiu eu sunt cativa jucatori de la Vladesti cre au jucat la Cotesti si s-au despartit in conditii amiabile.

    RăspundețiȘtergere

Fotbalul? Distractie!!!!!!!!!

 E Fotbal!

Distractia noastra ,jucatori sau spectatori, in lipsa sau impreuna cu alte vicii.

 E placerea de a juca si a lupta,  placere ce trece peste frig , ploi , julituri , lovituri. 

E placerea de a lupta impreuna pentru a demonstra ca ( mai) poti si ca esti competitiv .

E placerea de a bea o bere , a comenta , a glumi si a injura atunci cand e cazul. 

 E placerea de a fi cu prietenii in fiecare duminica, departe de problemele cotidiene, 

 E placerea de a fi privit de cateva zeci de oameni , de a fi hulit sau admirat si de a incerca sa surprinzi.

 E distractia noastra saptamanala , in ciuda tuturor, ignorand varsta, oboseala sau nevasta.



 E Fotbal!