Campionat 2016-2017

Translate

duminică, 19 februarie 2017

Amical util la Colibasi , urmeaza meciul de cupa!

Lerestiul s-a deplasat la Colibasi unde a sustinut un amical extrem de util impotriva colegilor din seria centru a ligii a V-a , AS Colibasi.
 A fost un joc disputat , extrem de echilibrat , cu un plus zic eu pentru Leresti aflata la o formula de start extrem inedita, din cauza absentelor , dar si prin faptul ca era primul joc pe teren mare din acest an.
 Lerestiul a inceput cu : Sitaru (cpt)- Andrey , Avrigeanu , Aly Dragan , Suseanu,-Tanase, Iulica, Pascu, Sfart, Branescu- Romy Patrascu       . Rezerve , Postoaca si Ilie Branescu
 
  Gazdele au inceput in jumatatea de teren a Lerestiului,fara a avea mari ocazii , in timp ce Lerestiul a echilibrat la jumatatea terenului , aducand mingi catre atacul nostru prin Tanase sau Iulica.
 Gazdele inscriu primul gol cu un sut de la 14m la coltul lung, apoi Lerestiul iese la atac si rateaza de doua ori prin Branescu si Romy. Oaspetii egaleaza la o faza superba a lui Sfart care centreaza in fata portii de unde Tanase inscrie cu latul 1-1. Tot Lerestiul sta in atac si desi mai sunt cateva ocazii de ambele parti la pauza se termina 1-1.
  Dupa pauza apar si schimbarile , Postoaca intra in locul lui Gica iar la jumatatea reprizei Ilie intra in locul lui Andrei.
  Lerestiul trece in avanataj in minutul 65 cand Branescu dribleaza tot si paseaza la Sfart care inscrie 1-2. Se joaca pe contre , ecghilibrat, ocazii la ambele porti , gazdele egaland in minutul 80 2-2 . Lerestiul incearca sa castige meciul si se avanta in ata, dar e taxata pe contraatac in minutele 89 si 90 cand la doua faze trase la indigo , gazdele inscriu cu sut de la marginea careului .
Se termina 4-2 , un scor mult prea aspru fata de ce a fost in teren , dar nu scorul a contat in acest joc ci modul in care s-a prezentat echipa la joc.
  Felicitari gazdelor pentru jocul fair-play si pentru conditiile excelente de joc , si bafta in jocul lor de sambata.
  Pe terenul din Mioveni s-au mai disputat doua amicale interesante , de la ora 13 , Berevoiesti contra Davidesti   2-2  si de la ora 15 , SC Fotbal Retevoescu _ Slobozia.

2 comentarii:

  1. Voi ati facut un joc bun si consistent. Dar in meciul 2 a invins Davidestiul ! Informeaza-te mai bine��

    RăspundețiȘtergere
  2. La ora la care am facut postarea scorul era 2-2 ;). de aceea e bine sa ne spui tu scorul , la fel ca si cel din partida celor de la Retevoescu .

    RăspundețiȘtergere

Fotbalul? Distractie!!!!!!!!!

 E Fotbal!

Distractia noastra ,jucatori sau spectatori, in lipsa sau impreuna cu alte vicii.

 E placerea de a juca si a lupta,  placere ce trece peste frig , ploi , julituri , lovituri. 

E placerea de a lupta impreuna pentru a demonstra ca ( mai) poti si ca esti competitiv .

E placerea de a bea o bere , a comenta , a glumi si a injura atunci cand e cazul. 

 E placerea de a fi cu prietenii in fiecare duminica, departe de problemele cotidiene, 

 E placerea de a fi privit de cateva zeci de oameni , de a fi hulit sau admirat si de a incerca sa surprinzi.

 E distractia noastra saptamanala , in ciuda tuturor, ignorand varsta, oboseala sau nevasta. E Fotbal!