Campionat 2016-2017

Translate

duminică, 26 februarie 2017

Calificare spectaculoasa in semifinalele Cupei Romaniei pentru AS Leresti

Lerestiul s-a calificat spectaculos in semifinalele cupei Romaniei dupa un meci exccelent ( poate cel mai bun din ultimele sezoane) invingand la scor divizionara ligii a 4-a AS Basarabi Curtea de Arges, cu un 7-0 care putea fi chiar mai aspru!
 Reflectand realitatea din teren , acest 7-0 poate parea mult prea  aspru ,mai ales ca echipa din Curtea de Arges ,a venit montata pentru a se califica mai departe , avand cel mai un 11 la dispozitie , Lerestiul in schimb a improvizat masiv ,Vlad Popovici, Alex Lulea , Zaharia George, Radu Marin , Marin Marcel , Alex Sfart , Stancila Costi , Aly Dragan , Cata Dascalu , Vasy Slaninoiu , Andrei Petrin ,fiind indisponibili din diverse motive , Lerestiul beneficiind de o singura rezerva in teren 9! Au venit in schimb Mahu Dorin si Romy Patrascu , jucatori care de altfel au si marcat azi.
   Revenind la joc , oaspetii au inceput mai bine si au presat avnd doua ocazii in primele 10 minute, Lerestiul echilibreaza jocul la jumatatea terenului si trece in atac in scrrind la a doua ocazie prin Mahu dupa un corner 1-0! Curtea de Arges pare sa nu creada ca e condusa de o echipa de liga a 5-a si incearca sa egaleze dar Lerestiul se apara la 20-30 de metrii foarte exact si ataca continuu, desprinzandu-se pe tabela prin golul lui Parvu cu un sut puternic de la 35 metrii 2-0. Curtea de Arges resimte socul asa ca golul lui Flavius vine normal , 3-0. Mahu mai are o bara , Tanase strege vinclul oaspetilor cu un sut de la distanta , iar Romy suteaza la vinclu dar portarul oaspetilor apara spectaculos.
  Dupa pauza , Lerestiul incepe in atac , si rateaza urias prin Flavius cu un sut de la 8 m in portar, Oaspetii incerca sa revina si cauta golul dar Lerestiul se apara exact, si se desprinde decisiv prin golul lui Tanase 4-0. Curtea de Arges vr ea sa inscrie si joaca deschis dar pe teren e o singura echipa , AS Leresti care se distanteaza pe tabela prin golul lui Flavius , sut de la 14m far sansa sub transversala ,5-0 apoi Romel inscrie din foarfeca de la 6m . 6-0 , iar Iukica incheie sarabanda golurilor cu un sut de 28m peste portar 7-0.Scorul putea fi chiar mai aspru ,daca Tanase din lovitura libera sau Iie ( intrat in repriza secunda) sa Mahu in doua randuri ar fi fost mai concentati la finalizare.
      Un 7-0 aspru , ca vremea de afara dar chiar bland in raport cu ocaziile gazdelor,  un plus penru arbitraj dar mai ales pentru fair play in ciuda terenului greu!
    Iata echipa de azi :
 Sitaru ( cpt)- Pascu, Parvu, Avrigeanu, Suseanu,- Mahu , M Branescu( 70' I Branescu), Iulica, Tanase- Romy Patrascu,  Flavius C.

   Lerestiul se califica in premiera intre primele 4 echipe ale judetului, si spera chiar la finala judeteana,
 Multumim


suporterilor care in ciuda vremii extrem de rece au incalzit atmosfera si au dus echipa catre victorie!

3 comentarii:

  1. Apararea nu prea a fost exacta.. A avut si Curtea de Arges cel putin 5-6 ocazii de 1 la 1 cu portarul, doar ca nesansa a facut sa nu intre mingea in poarta.. Si scorul nu reflecta jocul din teren. E mult prea aspru..

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Adevarat , am si spus in comentariul meciului aceste aspecte. Cu atat este mai meritorie victoria cu cat adversarul a fost unul de claitate care a jucat deschis si a pus la randu-i presiune . Altfel , treuie sa ne lasam jocul acesta in urma si sa ne axam pe campionatul care sta sa inceapa , acolo inca suntem datori sa confirmam!

      Ștergere
  2. In urma unui meci nu rămâne decat rezultatul !

    RăspundețiȘtergere

Fotbalul? Distractie!!!!!!!!!

 E Fotbal!

Distractia noastra ,jucatori sau spectatori, in lipsa sau impreuna cu alte vicii.

 E placerea de a juca si a lupta,  placere ce trece peste frig , ploi , julituri , lovituri. 

E placerea de a lupta impreuna pentru a demonstra ca ( mai) poti si ca esti competitiv .

E placerea de a bea o bere , a comenta , a glumi si a injura atunci cand e cazul. 

 E placerea de a fi cu prietenii in fiecare duminica, departe de problemele cotidiene, 

 E placerea de a fi privit de cateva zeci de oameni , de a fi hulit sau admirat si de a incerca sa surprinzi.

 E distractia noastra saptamanala , in ciuda tuturor, ignorand varsta, oboseala sau nevasta.



 E Fotbal!