Campionat 2016-2017

Translate

luni, 15 mai 2017

Lerestiul urca pe 2, rezultatele etapei a 24-a

 Etapa a 23-a a adus rezultate oarecum surprinzatoare , ce au adus modificari in clasament , in special intre primele 5 -6 echipe.
  Daca Mioveniul s-a distantat in castigatoare inca din tur , facand prea putini pasi gresiti,
 lupta pentru locurile 2-3 s-a strans , pasii gresiti facuti de Retevoescu si Leresti strangand o diferenta mica de puncte intre locul 2 si 6.
 Iata rezultatele etapei :

A.S. CETATENI  ---C.S. MIOVENI 3=3 - 5(2-1)
 A.S. PARTIZANUL VLADESTI--- A.S. SCHITU GOLESTI = 3 - 1 (0-0)
A.S. VULTURUL VULTURESTI--- A.S. LERESTI = 3 - 3( 2-1) 
 A.S. GODENI--- A.S. RAPID DAVIDESTI= 4 - 1(1-0)
A.S. CIMENTUL VALEA MARE PRAVAT--- A.S. SC. DE FOTBAL GICA RETEVOESCU = 2 - 1( 1-1)
A.S. UNIREA BUGHEA DE JOS---A.S. DRAGOSLAVELE = 1 - 1 ( 0-0)

   Jocul rezultatelor a facut ca Lerestiul sa treaca pe locul 2 , in special deoarece Retevoescu a pierdut multe puncte in ultimele etape.
 A surprins si victoria la scor a celor de la Godeni , contra Davidestiului ,in timp ce Valea Mare a invins surprinzator oarecum pe Retevoescu 2-1.
 Mioveniul castiga greu la Cetateni si se distanteaza decisiv in clasament , in timp ce Vladestiul castiga clar acasa cu Schitu.
 Dragosleavele pierd 2 puncte la Bughea si se distanteaza de grupul fruntas de echipe.

  La Vulturesti , gazdele au mutata startul meciului cu 1 ora fara a informa insa si Lerestiul , ci doar pe cei de la AJF. Din pacate Lerestiul nu a fost informat si nici arbitrii , acestia afland doar cand au ridicat foaia de joc de la AJF. Chiar si asa , meciul a inceput la 11.00 , si a fost unul spectaculos cu multe goluri.
  Terenul un dar plin de smocuri si balti , a fost un impediment pentru jucatori , dar a dat viteza jocului si asta a placut , fiind oricum unul din cele mai bune din serie!
  Nici nu inceput bine jocul si Lerestiul inscrie din lovitura libera prin Cristi Tanase, sut cu pamantul pe sub portar 0-1.  Gazdele acuza socul golului primit si nu leaga nimic in timp ce Lerestiul zburda si rateaza enorm prin Catarama in doua randuri singur cu portarul advers. Urmeaza sutul lui Suseanu si a lui Branescu , apoi dupa 20 de minute de forcing , Lerestiul se retrage si temporizeaza , in timp ce gazdele isi fac curaj si ies la joc. Vulturestiul egaleaza in urma unui aut bine batut de capitanul lor , devire la mijlocul careului si sut fara sperante langa bara 1-1.
  Nu trec nici 10 minute si la o faza identica , cu noroc , mingea ajunge langa ara de unde e sutata in transversala , portarul respinge mingea in bara dar apoi intra in poarta. un carambol norocos ce aduce Vulturestiul in avantaj. DE altfel jocul gazdelor s-a axat mai mult pe aceste aruncari de la margine , o tactica simpla dar eficienta!
 Pauza aduce un inceput identic cu cel din prima repriza , Lerestiul ataca cu fundasii la linia de mijloc , in timp ce gazdele contraataca periculos. Lerestiul egaleaza prin Catarama , care profita de neatentia portarului si suteaza in poarta goala 2-2. Tanase din lovitura libera e aproape sa aduca Lerestiul in avantaj dar portarul gazda respinge , Iulica se impiedica inainte a suta de la 3m , iar Mahu are doua oportunitati in careul gazdelor. Pe contraatac , Vulturestiul inscrie 3-2  cu un sut langa bara de la 11m , si devin din nou periculosi la auturile din preajma careului, dar Lerestiul egaleaza rapid prin Tanase cu un lob peste portar la o alta indecizie a fundasilor gazda. Finalul e unul pe contre , ambele echipe cauta victoria , Vulturestiul are o bara la lovitura de cap a lui Aly , in timp ce Catarama , scapat sinur catre poarta adversa e oprit in ultimul moment de fundasi.
 Se termina 3-3 , dupa un meci mai disputat in repriza secunda , cu jucatorii amelor echipe fair play , dar cu o conducere a echipei gazda , suburbana , la fel ca si publicul destul de numeros , care a injurat continuu oapsetii sau aritrul.
 Despre arbitraj , a fost unul nesiur , tanarul Trasca nemultumind amle tabere , dar fara a influenta rezultatul final!
    Urmeaza inca doua etape importante cu Godeni pe teren propriu si apoi deplasarea de la Davidesti iar pe 1 Iunie , semifinala de cupa cu AS Colibasi  de la ora 12.00, meciul urmand sa se desfasoare la Albota.

5 comentarii:

 1. Godeni acasa joaca foarte bine , Nu e chiar surprinzãtor rezultatul ...

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. E surprinzator după infrangerea din etapa trecuta. O sa fie un meci interesant la Leresti.

   Ștergere
  2. O sa fie tot ca an tur , Un meci de totul sau nimic !! Si cel mai bun sa iasa invingator

   Ștergere
 2. Dar lasa ca jucati si in deplasare....������ Va asteptam la Leresti !!!

  RăspundețiȘtergere
 3. Venim peste voi ! Nu avem nimic de pierdut , in cel mai rãu caz 3 Puncte��

  RăspundețiȘtergere

Fotbalul? Distractie!!!!!!!!!

 E Fotbal!

Distractia noastra ,jucatori sau spectatori, in lipsa sau impreuna cu alte vicii.

 E placerea de a juca si a lupta,  placere ce trece peste frig , ploi , julituri , lovituri. 

E placerea de a lupta impreuna pentru a demonstra ca ( mai) poti si ca esti competitiv .

E placerea de a bea o bere , a comenta , a glumi si a injura atunci cand e cazul. 

 E placerea de a fi cu prietenii in fiecare duminica, departe de problemele cotidiene, 

 E placerea de a fi privit de cateva zeci de oameni , de a fi hulit sau admirat si de a incerca sa surprinzi.

 E distractia noastra saptamanala , in ciuda tuturor, ignorand varsta, oboseala sau nevasta. E Fotbal!