Campionat 2016-2017

Translate

duminică, 27 august 2017

Start in noul sezon 2017-2018 - rezultatele etapei 1

  Intrat intr-o pauza de cateva luni , blogul AS Leresti  nu a murit ,ci doar a avut nevoie de o pauza dupa 6 ani de activitate intensa.
 Cum Lerestiul a pierdut dramatic in semifinalele cupei ,contra celor de la AS Colibasi la penalty-uri , cum locul 3 din sezonul trecut a fost poate mai putin decat speram , am abordat noul inceput de sezon cu optimism si speranta pentru mai bine.
 Astfel Lerestiul a debutat mai intai in prima etapa a cupei Romaniei cu o victorie la Bughea , iar astazi s-a dat startul in noul sezon 2017-2018, prima etapa avand loc la Leresti ,contra surprizei din sezonul trecut , AS SC de Fotbal Retevoescu.
  Lume multa si caldura la Leresti , o sarbatorita speciala ( Criana Elena) si un cadou frumos pentru ziua ei , o victorie a lui AS Leresti.
  Meciul , disputat intr-un fair play desavarsit , a inceput in nota de dominare a gazdelor , o dominare categorica , avand in vedere cele 8-9 ocazii clare din prima repriza , campioni ai ratarilor fiind Flavius si Tanase , unii din cei mai activi jucatori de pe teren.
 Contrar jocului , oaspetii inscriu primii, cu o lovitura de cap langa bara , ajutati si de indecizia portarului gazdelor, 0-1
 Lerestiul replica rapid prin Aly Dragan care egaleaza 1-1 si apoi dupa alte cateva ratari trece in avantaj.

2-1 prin Flavius. Alte ocazii uriase de partea gazdelor si pauza aduce oarece plumb in picioarele gazdelor. AS Retevoescu iese mai mult la joc si pune presiune pe careul gazdelor fara a fi periculosi, in timp ce Flavius mai rateaza cateva ocazii , meritul fiind si al portarului oaspete.
 Lerestiul incearca sa inchida jocul pe final, dar se distanteaza in minutul 88 prin Tanase, care suteaza din unghi si aduce linistea printre destul de multii spectatori prezenti, 3-1.

2 comentarii:

  1. Pertinent si la obiect comentariul. Sunteti o echipa inchegata si unita. Ne-ati dat cu tere nul in cap astazi. dar speram sa ne revenim.

    RăspundețiȘtergere

Fotbalul? Distractie!!!!!!!!!

 E Fotbal!

Distractia noastra ,jucatori sau spectatori, in lipsa sau impreuna cu alte vicii.

 E placerea de a juca si a lupta,  placere ce trece peste frig , ploi , julituri , lovituri. 

E placerea de a lupta impreuna pentru a demonstra ca ( mai) poti si ca esti competitiv .

E placerea de a bea o bere , a comenta , a glumi si a injura atunci cand e cazul. 

 E placerea de a fi cu prietenii in fiecare duminica, departe de problemele cotidiene, 

 E placerea de a fi privit de cateva zeci de oameni , de a fi hulit sau admirat si de a incerca sa surprinzi.

 E distractia noastra saptamanala , in ciuda tuturor, ignorand varsta, oboseala sau nevasta. E Fotbal!