Campionat 2016-2017

Translate

duminică, 5 noiembrie 2017

Etapa noua,lider nou....Lerestiul joc slab si cadere de 3 locuri in clasament...

 Etapa a 11-a a adus rezulate interesante ce au schimbat liderul actual cu unul nou. Nu , nu este Lerestiul , echipa favorita la locul 1 in aceasta etapa ci revine AS Davidesti dupa victoria de acasa cu Boteni.
  Iata rezultatele dupa care analizam putin :
A S Leresti --- A S Dragoslavele=1 - 3( 1-2)
A S Partizanul Vladesti --- A S Godeni=1 - 0 (0-0 )
 A S Sc de Fotbal Gica Retevoiescu---A S Vulturul Vulturesti =  5 - 5 (3-2)
A S Cimentul Valea Mare Pravat  ---C S Rucar =4 - 0 (1-0)
A S Schitu Golesti--- A S Cetateni =2 - 4 ( 1-2 )
A S Rapid Davidesti---A S Flacara Boteni = 4 - 2  (3-1)
A S Unirea Bughea de Jos--- A S Petrolul Hirtiesti = 2 - 1 (1-0)

Vladestiul invinge la limita acasa pe Godeni si ii coboara din postura de lideri pe oapsetii de azi  , in timp ce Davidestiul castiga acasa destul de lejer cu Boteniul si urca din nou pe locul 1 , gratie jocului rezultatelor. Reteoescu face scor de tenis cu Vulturesti , un 5-5 spectaculos care arata echilbrul din clasament.
 Valea Mare castiga clar cu AS Rucar , Schitu nu pune probleme celor de la Cetateni , echipa ce urca pana pe locul 2 , iar Bughea castiga acasa la limita cu hartiesti.
 
 La Leresti lume multa , vreme perfecta de fotbal si doua echipe ce arata bine in noile echipamente.
 Gazdele favorite in acest joc dupa ultimele rezultate, doreau reansa meciului din cupa si sperau sa urce pe locul 1 in clasament.
 In teren , lucrurile au stat putin altfel decat ce si-a dorit Lerestiul , Dragoslavele s-a mobilizat si a venit hotarata sa nu piarda.
 Lerestiul isi ia rolul de gazda si ataca , avand doua oportunitati bune de a inscrie cand Romel loeste cu capul langa bara , iatr Tanase suteaza pe langa. Dragoslaele se inchide in aparare si iese bine pe contraatac fara a pune probleme. Acelasi Tanase suteaza in bara de la 6 m in timp ce la o faza ce nu anunta nimic , oaspetii beneficiaza de un penalty la un fault a lui Vlad Popoici in careu si se face 0-1 in min 38. Lerestiul taca cu toate liniile in cautarea egalarii dar oaspetii scapa pe contraatac si maresc avantajul cu un sut pe langa portar 0-2. Lerestiul cauta aer si il gaseste cand Mohor inscrie din lovitura libera de la 20m 1-2.
  Pauza pare a aduce mai multa determinare in jocul Lerestiului dar clarviziunea lipseste. Flavius , chinuit de o entorsa se zbate dar in gol , Romel e neinspirat in fata portii , Iulica si Aly nu reusesc sa fluidizeze jocul iar Dragoslavele e asediata in propriul teren fara a avea emotii mari , ocaziile la poarta lui Calu lipsind. Eliminarea lui Bacioiu din min 70 putea aduce un avantaj gazdelor , dar Vlad Popovici nu is poate stapanii nervii si iese impreuna cu Bacioiu, se joaca 10 la 10 , si doar lovitura ;ibera a lui Tanase sau sutul lui Romel mai trezesc emotii. In min 92 , oaspetii profita de jocul avansat al Lerestiului si inscriu al 3-lea gol printr-un sut pe langa portar 1-3. Un scor nemeritat poate dar lerestiul clar nu merita sa castige astazi , Dragoslavele a a vut clarviziune dar mai ales dorinta.
  Lerestiul rateaza sansa de a trece pe locul 1 si are mult de munca daca se vrea o pretendenta la a cest loc!
 Urmeaza un meci extrem de greu la Godeni , unde se pot spala multe din greselile acestui tur printr-un rezultat favorabil!

Un comentariu:

  1. Nustiu dacã aveti un meci greu Duminicã...Godeni au multi accidentati din meciul de ieri ...Si suspendati cu cartonasi Rosu...

    RăspundețiȘtergere

Fotbalul? Distractie!!!!!!!!!

 E Fotbal!

Distractia noastra ,jucatori sau spectatori, in lipsa sau impreuna cu alte vicii.

 E placerea de a juca si a lupta,  placere ce trece peste frig , ploi , julituri , lovituri. 

E placerea de a lupta impreuna pentru a demonstra ca ( mai) poti si ca esti competitiv .

E placerea de a bea o bere , a comenta , a glumi si a injura atunci cand e cazul. 

 E placerea de a fi cu prietenii in fiecare duminica, departe de problemele cotidiene, 

 E placerea de a fi privit de cateva zeci de oameni , de a fi hulit sau admirat si de a incerca sa surprinzi.

 E distractia noastra saptamanala , in ciuda tuturor, ignorand varsta, oboseala sau nevasta.



 E Fotbal!