Campionat 2016-2017

Translate

luni, 30 octombrie 2017

Etapa a -10 a , Schimbare de lider,Lerestiul urca pe 2, lupta stransa pentru primele locuri !

Ce editie echilibrata avem in acest an! Dupa numai 10 etape liderii s-au schimbat prin rotatie si iata ca din echilibrul rezultat , se pot schimba etapa de etapa, diferenta intre primele 7 echipe fiind de doar 3 puncte!
      Performera pentru a doua etapa consecutiv este AS Godeni , echipa vrednica si entuziasta , ce a invins cu un gol in minutul 94 pe o alta revelatie a inceputului de sezon , SC de Fotbal Retevoescu , si AS Godeni trece in fotoliul de lider , cu doar 1 punct in fata urmaritoarelor! Lerestiul urca pe 2 dupa victoria de la Hartiesti si tine aproape!
   Surpriza mare la Dragoslavele , unde gazdele pierd al doilea meci la rand si cad
in clasament , la fel surprinde victoria clara a celor de la Cetateni pe teren propriu contra liderului Davidesti.
  Scoruri mari la Boteni si Rucar , unde gazdele nu au avut probleme contra celor de la Bughea respecti Schitu.

  Lerestiul avea o deplasare relativ lejera la Hartiesti , pe un teren destul de greu , in fata unui adversar mereu ambitios . Si meciul a inceput cu cu un gol rapid in minutul 5 cand Flavius a reluart in plasa dupa o centrare a lui Tanase 0-1. Lerestiul paseaza frumos si mai rateaza o data prin Flavius singur cu portarul de la 6m dupa o pasa buna a lui Romel.
 Gazdele profita ca Lerestiul joaca sus si la prima incursiune periculoasa egaleaza cu un sut din 5m aparat in prima faza de portar 1-1, dupa un fault clar la jumatatea terenului la Branescu.
 Hartiestiul profita de nesiguranta arbitrului si inceraca mai mult decat poate , in timp ce Lerestiul o ia de la capat si dupa o ocazie a lui Tanase cand portarul gazda respinge de sub bara , Flavius inscrie din 3m dupa o centrare a  aceluiasi Tanase 1-2.
   Repriza secunda , este una uimitoare in decizii pentru arbitrul  meciului , majoritatea deciziilor fiind impotriva Lerrestiului ,de la eliminarea lui Sfart , pana la penalty-ul clar la Flavius neacordat.
Putea sa fie greupentru oaspeti , noroc ca Hartiestiul e o echipa ambitioasa si doar atat , gazdele fortand dar fara sanse , in timp ce Lerestiul incheie meciul in prelungiri cand acelasi Tanase suteaza langa bara 1-3.
    Lerestiul urca pe 2 , si asteapta cele doua derby-uri , cu Dragoslavele acasa si la Godeni adevarate teste ale capacitatii!

2 comentarii:

  1. Ce inseamnã sa nu iei adversari slabi in serios��Unde era Godeni acum daca nu luam bataie la Schit ...Si voi aceasi poveste cu Bughea�� Asta e ori cum bafta Duminica �� Pe Noi ne asteapta infernul si jungla de la Vladesti

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. un campionat se castiga in special cu echipele mici ..., dar importante sunt meciurile directe intre echipele ce trag la podium!Bafta duminica!

      Ștergere

Fotbalul? Distractie!!!!!!!!!

 E Fotbal!

Distractia noastra ,jucatori sau spectatori, in lipsa sau impreuna cu alte vicii.

 E placerea de a juca si a lupta,  placere ce trece peste frig , ploi , julituri , lovituri. 

E placerea de a lupta impreuna pentru a demonstra ca ( mai) poti si ca esti competitiv .

E placerea de a bea o bere , a comenta , a glumi si a injura atunci cand e cazul. 

 E placerea de a fi cu prietenii in fiecare duminica, departe de problemele cotidiene, 

 E placerea de a fi privit de cateva zeci de oameni , de a fi hulit sau admirat si de a incerca sa surprinzi.

 E distractia noastra saptamanala , in ciuda tuturor, ignorand varsta, oboseala sau nevasta. E Fotbal!