Campionat 2016-2017

Translate

duminică, 22 octombrie 2017

Etapa a 9-a, Cand fotbalul ajuta viata....

 Recunosc ca , desi activ pe retelele de socializare si internet , nu urmaresc cu atentie stirile sau posturile umanitare expuse de diverse persoane. Nu din dezinteres , ci doar pentru ca de multe ori ma intristeaza ,stiind ca nu ii poti ajuta pe toti.
 Aseara am fost contactat de colegii de la AS Davidesti pentru a ajuta o tanara din Pitesti , un caz extrem despre care veti putea citi in link-ul pe care il vom posta pe facebook . Ideea este alta, din pacate , din scurt , nu am putut organiza impreuna cu suporterii o campanie de strangere de fonduri , dar propun ca pana la sfarsitul turului fiecare echipa gazda sa promoveze si sa sustina ideea de ajutorare a celor in nevoie. Din fiecare picatura de apa se formeaza oceanul , iar noi , cu putinul nostru putem ajuta un om ce este intr-o mare suferinta.!
 Campania " Impreuna pentru Cristina !" trebuie sustinuta si de noi si provoc echipele implicate in seria Nord a ligii a 5-a sa contribuie cu putin la aceasta cauza.  In astfel de cazuri fotbalul este doar un motiv sa putem ajuta!


 Inapoi la fotbal ,  asa cum se anunta , o editie echilibrata , dupa a 9 etapa primele 7 echipe fiind despartite de doar 3 puncte! Etapa a 9-a, a adus si prima infrangere pentru liderul AS Dragoslavele , una usturatoare la Godeni ,1-5 schimband cu, AS Davidesti ,dupa victoria la scor cu AS Rucar , 6-0!
  Bughea surprinde cu un scor mare pe As Cetateni, un 6-3 neasteptat ,in timp ce Vulutrestiul strica ziua comunei Schitu Golesti si face scor 7-3 cu As Schitu pe terenul celor din Schitu Golesti!
 Vladestiul merge bine si bate cu 3-1 pe Hartiesti , in timp ce Retevoescu nu are emotii acasa cu Valea Mare si trece pe locul 2.

 La Leresti , un meci mai usor decat ne asteptam , prima repriza dominata de la cap la coada de gazde  incepe cu ratarea uriasa a lui Flavius sut pe langa de la 8m , dar tot el se revanseaza si descide scorul 1-0. Sarabanda atacurilor aduce ocazii mari la poarta oaspetilor , Tanase sau Iulica trecand pe langa gol. Acelasi Flavius suteaza in portar de la 6m , pentru ca lovitura libera executata de Ali sa fie aparata de portar, Romel se remarca cu un gol superb, sut plasat sub bara de la 18m si se termina doar 2-0 la pauza.
   Repriza secunda incepe in nota de relaxare a Lerestiului , desi Flavius mai iroseste o oportunitate , oaspetii ies la joc si dupa o ratare mare , Boteniul inscrie la o ezitare a portarului gazda 2-1.
Boteniul prinde curaj si pune presiune , au sansa de a egala , dar Lerestiul inchide jocul prin golul aceluiasi Flavius , un 3-1 prea bland , dar cu putin noroc pentru oaspeti se putea termina si egal, Lerestiul a jucat bine si trebuie sa faca un joc bun si la Hartiesti pentru a urca pe podium!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Fotbalul? Distractie!!!!!!!!!

 E Fotbal!

Distractia noastra ,jucatori sau spectatori, in lipsa sau impreuna cu alte vicii.

 E placerea de a juca si a lupta,  placere ce trece peste frig , ploi , julituri , lovituri. 

E placerea de a lupta impreuna pentru a demonstra ca ( mai) poti si ca esti competitiv .

E placerea de a bea o bere , a comenta , a glumi si a injura atunci cand e cazul. 

 E placerea de a fi cu prietenii in fiecare duminica, departe de problemele cotidiene, 

 E placerea de a fi privit de cateva zeci de oameni , de a fi hulit sau admirat si de a incerca sa surprinzi.

 E distractia noastra saptamanala , in ciuda tuturor, ignorand varsta, oboseala sau nevasta.



 E Fotbal!