Campionat 2016-2017

Translate

duminică, 1 octombrie 2017

Etapa a 6-a , egal la Vulturesti, Lerestiul trece pe 3

       Vulturestiul ne-a intampinat astazi cu aceleasi drumuri prafuite si cu o baza sportiva ce incepe sa se degradeze din pacate , dar care este inca peste majoritatea din judet!
  Echipa locala a fost mereu un adversar dificil dar destul de previzibil , cu baieti linistiti dar si cu un public ce bate cu mult pe cel din Cetateni la limbaj , la fel ca  cei din conducerea clubului , care pun o presiune teribila pe arbitrii si adversar. Altfel cum am spus baietii din teren ok , jocul fair play, cu respect in teren.
       Gazdele au inceput meciul in atac profitand de lipsa de determinare a Lerestiului care a jucat letargic fara clarviziune. Chiar daca Vulturestiul a incercat mult , ocaziile de poarta au lipsit mai toata prima repriza , doar  o eroare in aparare facand ca scorul sa fie deschis de gazde in min 36 ,1-0.
     Pauza schimba jocul si atitudinea Lerestiului, oaspetii presand din min 46 si trecand pe langa egalare la marea ratare a lui Flavius singur cu portarul. Vulturestiul forteaza doar pe contraatac si o fac bine , trecand de 2 ori pe langa gol , dar tot Lerestiul este mai periculoasa. Vine si golul egalizator in min 67 , Tanase inscrie , si ultimele 20 de minute sunt pline , Lerestiul are doua penalty-uri clare neacordate  , ultimul in minutele de prelungire , iar la faza urmatoarele gazdele scapa pe contraatac si primesc meritat penalty la un fault in careu la Ali., penalty-ul fiind aparat de portarul oaspete si astfel scorul ramane  1-1 , aproape echitabil in raport cu realitatea din teren. Arbitrajul , cum am spus putin ezitant la fazele fixe cu un plus de 10% in favoarea gazdelor .
    M-a mirat nervozitate excesiva pe banca gazdelor , si limbajul trivial din tribune din partea unor oameni care proabil vin sa isi refuleze frustarile , neavand nimic in comun cu fotbalul.
  Urmeaza miercuri 16-imile cupei cu un meci extrem de dificil la Dragoslavele.


    In celelalte jocuri , Dragoslavele isi consolideaza pozitia de lider prin victoria de la Boteni , Rucarul isi trece prima victorie in acest sezon cu Vladesti, Davidestiul face scor la Schitu , Retevoescu revine si trece pe 2 , gratie victoriei la scor de la Hartiesti ,Cetateniul isi revine si castiga cu 4-1 acasa cu Godeni , Valea Mare trece de Bughea
 Lupta mare pentru primele locuri , echilibru fiind inca mentinut intre primele clasate!


 A S Vulturul Vulturesti -- A S Leresti =1 - 1(1-0)
 C S Rucar --A S Partizanul Vladesti =4 - 2 (1-2)
A S Cetateni--  A S Godeni =4 - 1 (2-0) 
A S Flacara Boteni --A S Dragoslavele=1 - 2  (1-0)
A S Schitu Golesti -- A S Rapid Davidesti=0 - 4 (0-3)
A S Cimentul Valea Mare Pravat --A S Unirea Bughea de Jos= 5 - 3( 4-1)
 A S Sc de Fotbal Gica Retevoiescu --A S Petrolul Hirtiesti = 6 - 1 (3-1)

3 comentarii:

  1. Gigi nu inteleg cu ce te-a deranjat conducerea astazi. EU te-am respect at si te respect,cat despre public asta sunt oamenii Dar nu sunt mai jos sau sus decat galeria voastra de femei care injura mai rau .ca in targ la Bughea. Cu respect ADI STANCIU.

    RăspundețiȘtergere
  2. Adi , nu m-a deranjat cu nimic conducerea voastra, am spus doar ca m-a mirat nervozitatea si presiunea pusa pe arbitrii , noi ne cunoastem demult si stii bine , baietii sunt ok, dovada respectul din teren si din afara lui. Altfel vorbind , o repriza secunda foarte buna de ambele parti de unde si echilibrul in clasament.
    P.S. Intradevar cand sunt intaratate , femeile pot fi extrem de verbale, asta insemnand ca ne iubesc si pretuiesc, fiindca pana la urma , noi AS Leresti suntem o familie! Bafta multa in continuare!

    RăspundețiȘtergere
  3. Adi , nu m-a deranjat cu nimic conducerea voastra, am spus doar ca m-a mirat nervozitatea si presiunea pusa pe arbitrii , noi ne cunoastem demult si stii bine , baietii sunt ok, dovada respectul din teren si din afara lui. Altfel vorbind , o repriza secunda foarte buna de ambele parti de unde si echilibrul in clasament.
    P.S. Intradevar cand sunt intaratate , femeile pot fi extrem de verbale, asta insemnand ca ne iubesc si pretuiesc, fiindca pana la urma , noi AS Leresti suntem o familie! Bafta multa in continuare!

    RăspundețiȘtergere

Fotbalul? Distractie!!!!!!!!!

 E Fotbal!

Distractia noastra ,jucatori sau spectatori, in lipsa sau impreuna cu alte vicii.

 E placerea de a juca si a lupta,  placere ce trece peste frig , ploi , julituri , lovituri. 

E placerea de a lupta impreuna pentru a demonstra ca ( mai) poti si ca esti competitiv .

E placerea de a bea o bere , a comenta , a glumi si a injura atunci cand e cazul. 

 E placerea de a fi cu prietenii in fiecare duminica, departe de problemele cotidiene, 

 E placerea de a fi privit de cateva zeci de oameni , de a fi hulit sau admirat si de a incerca sa surprinzi.

 E distractia noastra saptamanala , in ciuda tuturor, ignorand varsta, oboseala sau nevasta.



 E Fotbal!