Campionat 2016-2017

Translate

marți, 31 august 2010

Lerestiul , capitala fotbalistica

 EXCLUSIV: Echipa din Muscel, în... Centru 1! 
  Noua echipă din comuna Lereşti, înfiinţată în aceste zile, AS LEREŞTI 2010, se va înscrie miercuri oficial la Asociaţia Judeţeană de Fotbal Argeş. Va fi programată încă din week-endul acesta şi va evolua, cel mai probabil, în Seria Centru 1 a Campionatului Judeţean!  Preluare de pe:          http://cjnord-arges.blogspot.com
   
Foarte interesant sezon fotbalistic pentru comuna Leresti. Odata cu formarea si inscrierea in campionat a noii echipe A.S. Leresti 2010, spectatorii din Leresti vor fi privilegiati. Vor vedea 30 de echipe diferite si tot atatea jocuri pe terenul local , asta deoarece noua echipa a fost distribuita in seria Centru 1, a ligii a V-a. 
 Curios este ca ambele echipe din Leresti au sansa de a deveni , teoretic, campioane ale seriilor judetene, dar si mai interesant este ca acel derby local nu se va mai desfasura. Poate in pauza de iarna sa fie un amical......
  Pana la urma nu stiu cat de necesara era aceasta a 2-a echipa, timpul o va arata,.costurile inscrierii in acesta serie sunt mult mai mari, sa faci deplasari pana la Tigveni., Ciofrangeni, Albestii de Arges, este destul de costisitor . Inca odata ambitiile primariei nu fac altceva decat sa complice programul unor echipe si ce e mai rau , e faptul ca 14 echipe din alte zone , vor "gusta" din drumul primitor al Lerestiului, creand o imagine relativ gresita despre comuna musceleana..
 Astfel , ca si numar de echipe vizitatoare , la nivel de liga a V-a , clar Lerestiul e capitala fotbalistica a judetului! 

23 de comentarii:

  1. Pt.cei ce vorbesc sa piarda timpul.
    1. Primaria comunei Leresti nu sfideaza banul public si nu are nimic impotriva societatii civil particulara AS Leresti .Asta pt cultura generala a celor mentionati mai sus.
    2. In luna iulie sa semnat un proces verbal intre jucatorii lui AS Leresti si Primaria comunei Leresti in care se specifica foarte clar ca echipa va activa in continuare sub indrumarea urmatoarelor persoane:
    -antrenori:Dascalu Bogdan
    :Catarama Visarica
    -secretar :Verde Gabriel
    Este adevarat ca din 18 jucatori au semnat 13 pentru, iar ceilalti 5 sau abtinut sau nu au vrut sa se implice. Nu stim ce sa intamlat dar cu putin inainte de inceperea campionatului aceasta echipa sa transformat in societate civil particulara moment in care Primaria Leresti nu a putut sa se mai implice.De aceia sa infiintat AS Leresti 2010 ca echipa a comunitatii.
    3. O societate civil particulara nu poate fi finantata din bani publici.
    4. Societatea civil particulara AS Lersti a fost infiintata din dragul unor ''oameni de afaceri'' pt.banul public si bineinteles fara stiinta marii majoritati a fotbalistilor .
    Care este scopul? Imediat.
    O deosebita locatie din Leresti doreste neaparat concesionarea terenului de fotbal si a bazei sportive care se va finaliza in curand (nu este gluma proasta) in scopuri foarte bine definite.De aceia au inercat si aceasta varianta si anume de infiintare a unei societati civil particulare pe probleme de sport crezand ca asa vor reusi.
    5 .Un lucru este clar. 90 la suta din fotbalisti nu stiu nimic despre toate acestea si toti atatia sunt folositi de cei 10 la suta in scopuri nu tocmai demne de aprecierea comunitatii.
    P.S. Scopul scuza mijloacele nu este intodeauna folositor celor care printr-un fel s-au altul jignesc s-au acuza oameni nevinovati.

    RăspundețiȘtergere
  2. Absolut clar ca intotdeauna exista un interes, si nu mai exista fete mari ...., am sustinut mereu asta.Nu mai crede nimeni in Mos Craciun!
    Perfect de acord cu faptul ca organigrama ii cuprindea pe cei 3 , din pacate AS Leresti a functionat fara statut juridic in ultimii ani , iar infiintarea unei asociatii legal constituite era necesara. Faptul ca se spune ca e "privata" e gresit , in statutul lui AS Leresti 2010 nu cred ca apare primaria sau comunitatea ca si membrii fondatori! Asta e procedura..., acum a devenit privata , cand s-au taiat finantarile.
    Povestea cu stadionul concesionat am auzito de acum 2 luni dar in sensul invers... asa ca , totul se rezuma la barfe si de o parte si de alta.
    Nu vreau sa fiu avocatul nimanui, pana una alta , chiar nu mai conteaza interesele, atata timp cat AS Leresti este total independenta financiar de primarie.
    Departe de mine intentia de a acuza sau jigni pe cineva. Daca am facut-o , nu pot decat sa-mi cer scuze.
    La fel de adevarat este faptul ca in discutiile pe care le-am avut pe CJ Nord, imi promiteai ca voi afla cine esti , si nu vei mai posta ca si anonim. Astept.
    P.S.
    Sunt convins ca ai citit majoritatea comentariilor si nu poti spune ca sunt foarte subiectiv referitor la situatia echipelor din Leresti.
    Atentie la Licurici!;)

    RăspundețiȘtergere
  3. Este strigator la cer daca ai ajuns sa crezi ca Primaria Leresti poate concesiona un teren Primariei Leresti! GATA.

    RăspundețiȘtergere
  4. Strigator la cer este faptul ca , tu,consideri ca primaria este o cladire. NU! Este formata din oameni , iar oamenii au interese de aceea am auzit zvonurile respective. Ce cred eu, este faptul ca ne intindem intr-o polemica care ar trebui sa fie constructiva si am avut impresia ca intelegi substratul multor postari...
    Astept sa-ti luminezi fata , ca si curiozitate

    RăspundețiȘtergere
  5. Gresit Gica ! Primaria este trecuta in statutul AS Leresti 2010 alaturi de cate un consilier de la fiecare partid.
    Atata timp cat tu repeti ceea ce ti se spune de altii,se vede clar ca esti folosit in scopurile mai sus mentionate.
    ps. Ar trebui sa citesi statutul si apoi sa comentezi
    NU TOTI CAINII UMBLA CU COVRIGII IN COADA.
    CEI DIN ANTURAJUL TAU SUNT MAIDANEZI.

    RăspundețiȘtergere
  6. Nu pot mentiona decat informatiile pe care le am. Am spus si repet , incerc sa fiu obiectiv, iar datele pe care le am astea sunt. Ca in statut sunt trecuti 3-4 consilieri de la partide diferite, la fel cum si la AS Leresti sunt. Consilierii vin si se duc , asa ca institutia conteaza. Daca primaria e trecuta in statut , e ok, poate administra cum trebuie echipa in sine. Indiferent de situatie, faptul ca sunt 2 echipe in Leresti trebuie sa devina un lucru benefic, iar cu atitudini negativiste si cu invidii si zvonuri, acest lucru nu se va realiza. Performanta si activitatea sportiva e cea care trebuie sa primeze! Ca cei din anturajul meu sunt maidanezi , interesanta metafora, inseamna ca sunt LOIALI si determinati sa atinga pedigree-ul celorlati ca voicare sunt caini de rasa.
    Numai bine

    RăspundețiȘtergere
  7. ce interese sunt in jok mai baieti sa-l face-ti pe sasu' si altii cu bani sau ce?

    RăspundețiȘtergere
  8. cred ca nici ei nu mai stiu ce interese sunt , de atata ura si nemernicie, au uitat de unde au plecat.....

    RăspundețiȘtergere
  9. cine si de unde a plecat ,despre ce consilier este vorba,poate imi dai si mie un raspuns nr.1?

    RăspundețiȘtergere
  10. Habar nu am ( eu nefiind din Leresti si nici implicat in lupta politica). Nu ma intereseaza ci chiar ma dezgusta lupta lor pentru interese minore. Caracterele adevarate nu incrimineaza si nu jognesc fara a avea probe si fara a o face fata in fata , neascunsi in umbra unui" anonim".
    Din pacate astia suntem , si de aia traim in tara pe care am creat-o si pe care o meritam pe deplin!

    RăspundețiȘtergere
  11. Am inteles ca nu esti din LERESTI ,dar atunci cine a uitat si de unde a plecat????

    RăspundețiȘtergere
  12. Nu inteleg intrebarea? e scoasa din contextul acestei postari?

    RăspundețiȘtergere
  13. Pentru No.1 ,ai scris mai sus ,cred ca nici ei nu mai stiu ce interese sunt,de atata ura si nemernicie au uitat de unde au plecat,pe 28 .11 2010??/ data postarii?

    RăspundețiȘtergere
  14. Aaa, da , cu alte cuvinte: S-a ajuns la un grad de ura , dusmanie si multa perversitate , iar cei care sunt in starea asta , sunt exact cei ce contesta niste jucatori care isi fac treaba." Au uitat si ei de unde au plecat.. cu cearta asta prelungita, intre unii ce sunt consilieri si care au gasit ca scuza fotbalul , pentru a iesi in fata si a incerca sa para interesanti.
    Pur si simplu asta e opinia mea , fara a incerca sa ofensez pe cineva!

    P.S. Au fost niste discutii contradictorii dar decente despre mosul in care sunt sponsorizate cele doua echipe , cu parerea de rau ca se discrimineaza vechiul AS Leresti , desi promoveaza comuna .

    RăspundețiȘtergere
  15. Cine contesta jucatorii care isi fac treaba?Consilierii?

    RăspundețiȘtergere
  16. Sunt cateva persoane care fac parte din consiliul local si care au insistat ca echipa AS Lersti sa nu fie sustinuta de primarie , avand in vedere ca Primaria nu este trecuta in consiliul de administratie al Asociatiei. Din pacate acest lucru nu se poate face , din punct de vedere juridic. In schimb s-a mai creat o echipa , formata in acelasi mod dar care are ca si membrii in conducere , cativa consilieri locali. Daca ei ca persoane fizice reprezinta comuna ,iar ceilalti nu , e o decizie contradicorie. Jucatorii care au ramas la AS Leresti , sustinandu-se singuri financiar , au fost numiti tradatori. De fapt noi jucatorii , jucam fotbal, acolo unde ne place si ne simtim bine.

    RăspundețiȘtergere
  17. Am inteles acuma.Au fost consilieri care au jucat fotbal la voi in echipa ,dar cand au votat au ales altceva.

    RăspundețiȘtergere
  18. Inca nu am vazut un consilier care sa fi jucat fotbal.... decat "personal"

    RăspundețiȘtergere
  19. :)) Nu stiu daca mai conteaza cine , cum si cat a mai jucat fotbal. finalitatea e ca lerestiul , ca si comuna mare in Muscel , are 2 echipe in liga a V-a care nu fac cat una de liga a 4-a. De ce? Fiindca in liga a 4-a esti obligat sa ai juniori si implicit sa cresti copii din comuna.
    Eu care sunt din Campulung , parca imi pare rau cand vad ca povestea se apropie de sfarsit la Leresti. Cu jucatori de peste 30 de ani in ambele echipe , e greu sa speri la ceva mai bun in viitor. Cam asta ar fi problema...

    RăspundețiȘtergere
  20. NU CRED CA IN TOT LERESTIUL NU MAI EXISTA NIMENI CARE SA VREA SA JOACE FOTBAL.

    RăspundețiȘtergere
  21. Cica DNA Arges da tarcoale pe la primaria din Leresti, primarul Tonghioiu si catelul Cretu tremura, stiu ei de ce. Mult succes la fotbal echipei A.S.Leresti.

    RăspundețiȘtergere

Fotbalul? Distractie!!!!!!!!!

 E Fotbal!

Distractia noastra ,jucatori sau spectatori, in lipsa sau impreuna cu alte vicii.

 E placerea de a juca si a lupta,  placere ce trece peste frig , ploi , julituri , lovituri. 

E placerea de a lupta impreuna pentru a demonstra ca ( mai) poti si ca esti competitiv .

E placerea de a bea o bere , a comenta , a glumi si a injura atunci cand e cazul. 

 E placerea de a fi cu prietenii in fiecare duminica, departe de problemele cotidiene, 

 E placerea de a fi privit de cateva zeci de oameni , de a fi hulit sau admirat si de a incerca sa surprinzi.

 E distractia noastra saptamanala , in ciuda tuturor, ignorand varsta, oboseala sau nevasta.



 E Fotbal!