Campionat 2016-2017

Translate

sâmbătă, 29 ianuarie 2011

Fair-Play Award!

  Sambata 29-Ian-2011, in sala Sporturilor din Pitesti, s-a desfasurat finala campionatului judetean de Futsal. Ca si spectator dar si reprezentant al Old Boys Leresti , am asistat la un spectacol sportiv , cu o finala mica extrem de disputata si agresiva( Dinamo Pitesti) si cu o finala mare , care mi-a confirmat pronosticul:
  Anca Team Curtea de Arges- As Rucar = 9-3 ( 3-1)
Pentru locurile 3-4:   Rehoma Pitesti- Dinamo Pitesti =10-8 ( 5-2)
Desi am iesit din competitie inainte de semifinalele competitie, echipa noastra, AS Old Boys Leresti, a fost apreciata de AJF Ages , pentru parcursul curat si atitudinea pozitiva vis-a-vis de joc si competitie, drept urmare am fost premiati cu titlu de "Echipa Fair-Play a editie 2010-2011 Futsal". O realizare mare , pentru o echipa mica dar sufletista, aflata la prima participare intr-o astfel de competitie. Pana la editia viitoare, speram sa gasim un sponsor care sa acopere lipsurile inerente si alaturi de xcare sa devenim , de ce nu, campioni judeteni , sau sa ne inscriem in campionatul div B la Futsal.
  Dar pana sezonul viitor, ne axam pe campionatul judetean de fotbal!

7 comentarii:

  1. La cum au jucat cele 2 echipe in finala , mi-a parut rau ca nu am prins finala . Ambele echipe eccesibile , mai ales Rucarul. Poate la anul ;)

    RăspundețiȘtergere
  2. daca mai aveti nevoie de un jucator pentru la anul la futsal...sa mi zici si mie..:D

    RăspundețiȘtergere
  3. trofeul fair-play se cuvenea de fapt rucarului(nu au incasat nici macar un cartonas) dar a fost acordat lerestiului pentru incurcatura facuta de cei de la ajf. problema celor de la rucar a fost ca pe langa faptul ca le-a lipsit cel mai bun jucator(dan nistor), cei mai de baza trei jucatori s-au intors extrem de obositi din cantonament(cine a urmarit meciul stie ce zic).

    RăspundețiȘtergere
  4. Am urmarit jocul si , da , adevarat ca cei 3 jucatori de la AS Rucar titulari,erau foarte obositi dupa saptamana de cantonament oferita de Sendy.Meciul s-a pierdut la organizare nu din punct de vedere fizic , dar asta e alta discutie.
    Cartonasele galbene luate pentru faulturi de joc sunt subiective si tin de arbitru. Ca si Rucarul , Lerestiul a respecatat jocul si competitia , mai mult decat ceilalti facand sacrificii pentru a fi mereu la joc , oriunde se desfasura acesta. Decizia AJF , a fost justa , iar daca Lerestiul se califica in semifinale , Rucarul sigur primea trofeul fair-play!

    RăspundețiȘtergere
  5. oricum, competitia a fost una reusita, rucarul si lerestiul au facut o figura frumoasa(ar fi fost frumoasa o finala rucar-leresti),cu toate ca au fost cei mai dezavantajati din punct de vedere al deplasarilor. poate o punem de un amical rucar-leresti in vreo seara.

    RăspundețiȘtergere
  6. trebuie sa facem rost de o minge nr 4 si de o sala unde sa jucam.N-ar fi rau sa jucam , cel mai probabil la toamna inainte de competitia viitoare.

    RăspundețiȘtergere
  7. Alex , trebuia sa vi sa te legitimam ;) La anul vorbim si facem o echipa competitiva , oricum esti binevenit:)

    RăspundețiȘtergere

Fotbalul? Distractie!!!!!!!!!

 E Fotbal!

Distractia noastra ,jucatori sau spectatori, in lipsa sau impreuna cu alte vicii.

 E placerea de a juca si a lupta,  placere ce trece peste frig , ploi , julituri , lovituri. 

E placerea de a lupta impreuna pentru a demonstra ca ( mai) poti si ca esti competitiv .

E placerea de a bea o bere , a comenta , a glumi si a injura atunci cand e cazul. 

 E placerea de a fi cu prietenii in fiecare duminica, departe de problemele cotidiene, 

 E placerea de a fi privit de cateva zeci de oameni , de a fi hulit sau admirat si de a incerca sa surprinzi.

 E distractia noastra saptamanala , in ciuda tuturor, ignorand varsta, oboseala sau nevasta.



 E Fotbal!