Campionat 2016-2017

Translate

duminică, 16 ianuarie 2011

Futsal - game over

 Aventura futsal s-a incheiat pentru AS Old Boys , in faza sferturilor de finala. Cu un program dificil dar si cu echipe pe masura , grupa B a fost disputata doar de 4 echipe. Ultimul meci cel contra celor de la AS Rucar , a fost unul decisiv pentru ambele echipe , Rucarul avand si avantajul de a nu fi jucat nici un joc in weekend in timp ce Lerestiul deja jucase 2 meciuri la Tigveni si Pitesti.
 Jocul din prima repriza a fost dezamagitor ,Rucarul fructificand pe contraatac toate ocaziile avute 4-1 la pauza pentru Rucar. Cu Cristi Poapa " accidentat" Old Boys , parea sa piarda la scor cand Rucarula a facut 5-1.

 A inceput o cursa contracronometru in ultimele 10 minute si cand mai erau 2 minute inainte de final scorul arata  5 -5 , dupa o revenire uimitoare. Rucarul a a vut sansa sa se desprinda de multe ori pe contraatac dar nu au facut-o asa ca uin ultimele  minute s-au aparat grupat in fata portii. Din pacate la5 -5 , OLd Boys au ratat 3 mari ocazii, ultima cu 10 secunde inainte de final, asa ca scorul egal , a avantajat Rucarul , care merge astfel in semifinale.
  Experienta acestui prim campionat de sala pentru echipele din nordul judetului , trebuie sa fie utila fiecareia, mai ales jucatorilor , asa ca toata competitia trebuie vazuta ca un succes , chiar daca echipa nu a ajuns in faza semifinala.
 Pana la urmatorul sezon de futsal ,  vine returul campionatului ligii a V-a, pentru AS Leresti.  Din nou la treaba! 

4 comentarii:

  1. Cred ca meritati mai mult.E doar un inceput frumos si de viitor.Cum e si normal de acum ne gandim la inceperea returului.Vorbind de amicalul de duminica de la Leresti cu Rucarul,ma bucura enorm mai ales ca dupa o perioada lunga nu am mai avut ocazia sa ne intalnit cu toti.Despre joc cred ca va fi unul deschis si frumos,iar scorul nu va conta cu siguranta.O zi buna.

    RăspundețiȘtergere
  2. Felicitari, Old Boys ! Apreciez sincer efortul vostru , unul major, cu meciuri extenuante si cheltuieli majore dar si satisfactii pe masura. Daca tragi linie si calculezi: merita ! Bravo voua !

    RăspundețiȘtergere
  3. Multumim de aprecieri. Intradevar destul efort dar si cheltuiala, satisfactia e ca nu ne-am facut de ras, mai ales ca lotul nu a fost format din jucatori de sala, experienta fotbalului in 5 fiind una inedita.
    Altfel nu ne-am facut de ras, eu raman la parerea ca daca am fi fost mai norocosi si nu prindeam prima etapa a sferturilor a 2-a zi de sf Ion , daca nu se retrageau cele 2 echipe , si daca nu ratam atat de mult ina 2-a repriza cu Rucarul, am fi fost printer primii 4 din judet. Chiar si asa, o experienta utila , de ce nu, pentru sezonul viitor!

    RăspundețiȘtergere

Fotbalul? Distractie!!!!!!!!!

 E Fotbal!

Distractia noastra ,jucatori sau spectatori, in lipsa sau impreuna cu alte vicii.

 E placerea de a juca si a lupta,  placere ce trece peste frig , ploi , julituri , lovituri. 

E placerea de a lupta impreuna pentru a demonstra ca ( mai) poti si ca esti competitiv .

E placerea de a bea o bere , a comenta , a glumi si a injura atunci cand e cazul. 

 E placerea de a fi cu prietenii in fiecare duminica, departe de problemele cotidiene, 

 E placerea de a fi privit de cateva zeci de oameni , de a fi hulit sau admirat si de a incerca sa surprinzi.

 E distractia noastra saptamanala , in ciuda tuturor, ignorand varsta, oboseala sau nevasta.



 E Fotbal!