Campionat 2016-2017

Translate

luni, 16 aprilie 2012

Titlul se joaca....

  Actuala editie de campionat este mai echilibrata decat ultimele , iar dupa o treime din campionat, nu mai putin de 7 echipe au sanse la titlu, primele 4 fiind favorite pentru acest loc.
  Liderul actual , AS Cetateni ,a  timut trena pe parcursul intregului campionat si a pierdut putin din tempo la reluare , facand returul mult mai interesant. Abonata a primelor locuri si campioana a seriei in editiile trecute , AS Cetateni ramane principala favorita.
 AS Godeni este surpriza editiei , echipa intarita cu jucatori experimentati de la Dragoslavele , bazata pe ambitiile pozitive locale , se afla la numai 3 puncte de locul 1 si , peste 3 etape se vor intalni in meci direct la Godeni.
 Schitu Golesti, si ea o echipa invatata cu primele locuri , sta extrem de bine , harnica si foarte eficace.
 Partizanul Vladesti , a pierdut puncte importante in acest retur , dar chiar si asa se afla la numai 6 puncte de locul 1  si din etapa a 24-a , toate primele echipe , vor incepe jocuri directe.
  As Cotesti , ramane o echipa incomoda , chiar daca s-a indepepartat de primele locuri , poate incurca mult calculele.
 Vulturestiul , a crescut extrem de mult , ca si Godeniul , o performera a acestei editii , una dintre cele mai bune echipe , o echipa ce se bazeaza pe o sustinere generoasa , de unde si rezultatele meritorii.
 Lerestiul incheie seria echipelor ce inca au sanse la primul loc , si e o echipa ce sigur va mai urca cateva pozitii in clasament. Cu un inceput de retur foarte bun , cele mai multe puncte intr-un clasament al returului, Lerestiul a pierdut puncte importante in prima parte a campionatului.

 Una peste alta , asa cum am spus la inceput ,o editie de campionat extrem de interesanta , asa ca stati pe faza , multe lucruri noi se vor mai intampla..........
  

5 comentarii:

  1. Cred ca locul 1 se va juca la Leresti in ultima etapa.

    RăspundețiȘtergere
  2. vorba lui Stoichita: Godeniul sa aiba nevoie de victorie si egal iar noi sa ajungem in situatia sa avem nevoie de victorie ptr locul 1. ;)

    RăspundețiȘtergere
  3. daca Ceteteniul trece de Leresti duminica cealalta , face un pas mare spre titlu. Oricum are un program greu, dar ramane favorita la locul 1.

    RăspundețiȘtergere

Fotbalul? Distractie!!!!!!!!!

 E Fotbal!

Distractia noastra ,jucatori sau spectatori, in lipsa sau impreuna cu alte vicii.

 E placerea de a juca si a lupta,  placere ce trece peste frig , ploi , julituri , lovituri. 

E placerea de a lupta impreuna pentru a demonstra ca ( mai) poti si ca esti competitiv .

E placerea de a bea o bere , a comenta , a glumi si a injura atunci cand e cazul. 

 E placerea de a fi cu prietenii in fiecare duminica, departe de problemele cotidiene, 

 E placerea de a fi privit de cateva zeci de oameni , de a fi hulit sau admirat si de a incerca sa surprinzi.

 E distractia noastra saptamanala , in ciuda tuturor, ignorand varsta, oboseala sau nevasta.



 E Fotbal!