Campionat 2016-2017

Translate

duminică, 24 martie 2013

Etapa a 21-a Rezultate

A.S. BUGHEA DE JOS---  A.S. PARTIZANUL VLADESTI =2-4 (1-2)
 A.S. NEW TIMES CAMPULUNG---A.S. INTER. COTEST= 2-0(  0-0)
 A.S. REAL VLADESTI -- A.S. FLACARA BOTENI =12-1( 6-0)
 A.S. BEREVOIESTI --- A.S. DRAGOSLAVELE =5-0( 1-0)
 A.S. BALILESTI -- A.S. SCHITU GOLESTI =3-2( 1-0 )
 A.S. SPORTING MIHAESTI-- A.S. CETATENI =3-2( 2-1)
 A.S. VULTURUL VULTURESTI-- A.S. PETROLUL HIRTIESTI =2-1( 2-0 )
 A.S. CIMENTUL VALEA MARE -- A.S. LERESTI =1-3( 0-1) 

A.S. GODENI --- A.S. INTER. ANINOASA=9-1(3-0)

Etapa linistita cu multe scoruri mari , fara surprize , poate doar infrangerea severa a celor de la Dragoslavele ( astept ceva informatii de acolo) , in rest rezultate normale si multe , multe goluri.
  Partizanul Vladesti confirma startul bun si invinge la Bughea.
New Times reuseste prima victorie contra celor de la Cotesti.
 Vladestiul face scorul etapei , o duzina contra celor de la Boteni.
Berevoiestiul in revenire de forma , ramane echipa cu cea mai buna aparare dar si cu un atac in crestere.
 Balilestiul invinge Schitu intr-un meci echilibrat la fel cu Mihaestiul reuseste sa invinga Cetateniul acelasi scor la ambele , 3-2.
 Vulturestiul pare sa fi avut un meci mai greu decat se asteptau doar 2-1 cu Hartiesti.
 Godeniul la randul lor fac scor cu Aninoasa , 9-1 .

 La Valea Mare , meci de ambitie pentru gazde, meci important si pentru Leresti care inca sufera din lipsa de efectiv . 
Lerestiul incepe meciul in forta si are o bara la prima faza prin capul lui Parvu. Oaspetii controleaza jocul si inscriu prin Alex Popescu cu un sut frumos de la 30 de metri, 0-1. Lerestiul continua in atac si rateaza prin Vize , si Badu ocazii mari , gazdele echilibreaza si pe final au o ocazie mare.
 Repriza secunda , incepe cu Valea Mare in atac , si cu o mare ocazie la un ofside clar, dar Lerestiul majoreaza prin Parvu din lovitura libera peste portarul gazdelor ,0-2.  Jocul curge catre o victorie lejera a oaspetilor dar gazdele inscriu cu capul la o lovitura si reanima jocul 1-2.  Valea Mare cauta egalarea si preseaza dar marile ocazii sunt ratate tot de Lerestiprin Alex Popescu , Vasi sau Badu , dar inscrie pe final prin acelasi Badu cu un sut de la 10 m pe coltul lung 1-3 si victorie meritata cu oaraece emotii. Echipa Lerestiului astazi:
 Gica - Marin Marcel , Marin Radu, Cocos , Bebe, Parvu, Vasi, Marica, Vize, Alex Popescu, Alex Badu  . Rezerve:--------------

15 comentarii:

  1. Musetoiu Elena nu are ce cauta in arbitraj !!! Ne-a umplut de galbene azi. Deciziile ei au fost numai contra noastra. A aratat semne obscene putinilor suporteri ai nostri.

    RăspundețiȘtergere
  2. La Dragoslavele desi scorul nu arata a fost un meci echilibrat primele 60-70 de min desi s-a jucat 14 contra 11, iar apoi vine cea mai controversata faza tusierul arata ofside centralul lasa jocul liber si acorda penalti gazdelor. Dupa lungi proteste, o ploaie de galbene si un moment in care am vrut sa iesim de pe teren se executa lovitura de pedeapsa, 2-0 si de aici pana la finalul meciului singurul meci a fost intre central si oaspeti. Nu stiu cum e posibil ca in timpul meciului arbitrul central sa stea sa le arate semne obscene suprterilor oaspeti dar sper ca acest lucru sa se sesizeze si pe la ajf. Nu sustin faptul ca gazdele nu au meritat victoria, dar scorul nu arata realitatea din teren. Astept reactii si de la gazde sa vedem ce parere au si ei.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Foarte decenta prezentare KOKo, felicitari! Inteleg frustrarea, sunt din ce in ce mai rare cazurile in care arbitrajul decide un joc , dar se pare ca inca se greseste, si mai rau e cand se si insista in greseala.

      Ștergere
  3. Ma bucura ca acest blog este deschis tuturor nemultumirilor si tuturor frustrarilor dintr-o etapa. Este ultimul strigat al deznadejniei si al nelegiuirilor percepute subiectiv sau obiectiv de jucatori si conducatori. Este, un oarecum ultim bastion al dreptatii si un tardiv ecou in van....Ramane doar... rezultatul
    PS.felicitari administratorului de site !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Adevarat , frustrari , dezamagiri , regrete, toate tardive din pacate , nu raman chiar fara rezultat, desi rezultatul e cel care ramane! Obiective sau subiective , ramane la latitudinea cititorului sa aprecieze. Asa aflam ca anumiti arbitrii sunt rau intentionati , ca unele echipe aplica tratamente rele pe teren propriu , ca anumiti jucatori sunt suspendati etc.
      Asa ca indiferent de forma de exprimare , informatia este pretioasa fie ea subiectiva sau obiectiva !
      P.S. Mersi de apreciere!

      Ștergere
  4. Salutare , din pacate pentru cei de la Dragoslavele meciul cu Berevoiesti arata clar nestiinta jocului de fotbal ! Este inadmisibil sa opresti mingea cu mainile (mai clar s-o iei in brate ) fara ca albitru de centru sa fluiere ! Este inadmisibil sa judeci tu , ca jucator , daca albitru tusier are dreptate sau nu ! Jocul se opreste doar la fluerul albitrului central! Faza repectiva se petrece astfel ! Jucator de la As Berevoiesti este intr-un ofside clar , mingea se duce spre el , dar el nu o ataca isi vede de joc retragandu-se stiind ca este in afara jocului . Albitru tusier ridica fanionul , cu toate ca el nu respecta regurile ( jucatorul nu ataca mingea si din cate stiu eu nu este ofside ) iar centralul arata avantaj , pentru ca mingea era in posesia celor de la dragoslavele si nu erau presati sa piarda mingea , iar fundasul de la dragoslavele , fara sa auda fluerul sau ceva de genu , ia mingea in mana sa bata lovitura indirecta !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Esti rrrrr-it, nu sti ca se scrie "arbitru" ,nu "albitru" ? Sau "fluer"....

      Ștergere
    2. Si dak avantajul nu s-a materializat, fundasul luand mingea in mana, oare nu trebuie sa se revina la decizia initiala si sa se acorde ofside???? Pacat ca niste 'oameni' rau intentionati strica farmecul unui meci, in care singura miza ar trebui sa fie distractia si nu platirea unor polite mai vechi.

      Ștergere
  5. Cetateniul pierde primul meci in tur, pe fondul unei echipe incomplete(6 JUCATORI dintre cei titulari au lipsit) plus " Ciocolata ".

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Cu sau fara tot ciobani sunt !

      Ștergere
    2. Nu sunt de acord cu tine, baietii cu mici exceptii sunt mult mai ok decat multi altii de la alte echipe, "pana la urma padure fara uscaturi"...Eu cred ca spectatorii sunt o problema la noi, baietii dincontra practica un joc curat, sincer noi si acasa suntem loviti de adversari( inca o data cu mici exceptii)asa ca...iar pana la urma toti purtam eticheta de "tarani" ca !astia suntem dar pentru mine e o mandrie nicidecum o rusine!In ceea ce te priveste pe tine, daca te consideri sau esti altfel este strict problema ta!
      App eu am postat mai sus si de aceea am si raspuns!
      cele bune

      Ștergere
  6. Gresala este a noastra care aceptam ca arbitrii sa strice jocurrile, dar nu stiu ce am putea face pentru ca la AJF arbitrii si observatorii sunt ingeri iar noi DRACI. Mafia de la AJF nu va disparea decat odata cu disparitia AJF deci niciodata.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Faptul ca suntem informati pe blog de comportamentul anum itor arbitrii este un plus. Sa nu uitam ca siin sezonul trecut , unul din cei mai slabi arbitrii din zona , Bodea, a fost penalizat drastic , tocmai in urma protestelor adresate pe blog!!
      Sa schimbi AJF-ul este greu si nici nu e indicat , ideea e ca trebuie si noi sa ne impunem parerile referitoare la anumiti arbitrii , atunci cand conducatorii echipelor merg la AJF astfel cei de la AJF se informeaza pe langa ceea ce scrie observatorul in foaia de joc!

      Ștergere

Fotbalul? Distractie!!!!!!!!!

 E Fotbal!

Distractia noastra ,jucatori sau spectatori, in lipsa sau impreuna cu alte vicii.

 E placerea de a juca si a lupta,  placere ce trece peste frig , ploi , julituri , lovituri. 

E placerea de a lupta impreuna pentru a demonstra ca ( mai) poti si ca esti competitiv .

E placerea de a bea o bere , a comenta , a glumi si a injura atunci cand e cazul. 

 E placerea de a fi cu prietenii in fiecare duminica, departe de problemele cotidiene, 

 E placerea de a fi privit de cateva zeci de oameni , de a fi hulit sau admirat si de a incerca sa surprinzi.

 E distractia noastra saptamanala , in ciuda tuturor, ignorand varsta, oboseala sau nevasta.



 E Fotbal!