Campionat 2016-2017

Translate

sâmbătă, 30 martie 2013

Lupta pentru locul 1

Cu  aproape 12  etape inainte de finalul acestei editii de campionat, marea intrebare care se pune , este daca cineva va mai prinde liderul din urma. O misiune grea , atata timp cat Real Vladesti nu pare a calca gresit, dar nu imposibila.
  Daca in tur , Real Vladesti a avut cele mai grele jocuri pe teren propriu , in retur misiunea lor va fi alta, deplasarile de la Cetateni , Leresti , Godeni sau Vulturesti putand schimba multe in clasament. Cum distanta fata de urmaritoare este mare , automat prima sansa o are Real Vladesti la primul loc , dar cu putin nororc si urmaritoarele pot profita de jocul rezultatelor.
   Astfel daca pierde la Cetateni , Godeni si Leresti , cu un parcurs , cu un parcurs perfect al Godeniului , liderul poate fi schimbat deja din etapa a 28-a pe 9-mai. Un scenariu perfectionist dar nu imposibil, ceea ce arata ca urmatoarea luna va fi una extrem de importanta pentru Real Vladesti.
 Lerestiul poate profita la randul ei de acest scenariu , daca si numai daca, joaca ea perfect si face maximul de puncte si poate la Vulturesti , Realul se mai impiedica inca odata la fel si Godeniul
 Teoretic si Vulturestiul mai poate spera la locul 1 dar asta numai in cazul unui rezultat pozitiv la Leresti , altfel deja distanta este foarte mare.
 Pana ca acest scenariu sa devina realitate, Vladestiul ramane clar favorita , iar noi restul , sa fim sanatosi si sa ne bucuram de fotbal!!!

Leresti- Albesti undeva prin 2007........
 Voi ce parere aveti ,mai poate fi prinsa Real Vladesti ?

18 comentarii:

  1. Răspunsuri
    1. frumoasa ca si cea de acum ;) dar intotdeauna amintiriloe sunt frumoase !

      Ștergere
  2. Nu se mai poate intampla nimic. Cum joaca Vladestiul si la echipa tanara pe care oare nu o poate depasi o echipa ca Godeniul care a strans tote fosilele

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Fosilele de la Godeni au castigat un campionat si il ataca pe al doilea. Real Vladesti echipa buna nimic de zis , dar are limitele ei. E zic ca dupa meciul cu Leresti , vor fi doar la 3 puncte de locul 2 !

      Ștergere
  3. Ce " tineri" de perspectiva are Vladestiul. Ha,ha,ha... Importuri de carton de prin Mioveni ce vor disparea in minutul 2 dupa ce nu vor mai fi banii necesari.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. importuri de carton :))))...daca asa e la lider,ce-o fi prin alte parti...totusi,locul 1 la 9 puncte de locul 2 si semifinalele cupei romaniei mai ales la ce scoruri au batut divizionare D,nu prea isi au rostul astfel de comentarii rautacioase.

      Ștergere
  4. nu uita ca godeniul a fost singura care a scos egal cu vladesti.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. si Lerestiul a pierdut la limita dupa ce a ratat un 11 m in ideea unui arbitraj usor smecheresc!

      Ștergere
  5. Cetateniul conducea cu 3-1 la ei acasa si a condus pana in minutul 80 si ceva... Dar cu 2 oameni mai putin...
    Asta e. Oricum daca mai suntem in formula completa pana la meciul cu ei cu siguranta ajutam Godeniul.. Se castiga greu la Cetateni:)), sau mai bn zis nu se castiga=)).

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. cetateniul a condus cu 3-1 pe 3 mari greseli de portar,si oamenii eliminati au fost pentru comportament nesportiv.daca cineva imi spune mie ca cetateniul joaca fotbal,mai ales la ei acasa, sa se mai uite la televizor.si in plus au jucat cu cativa jucatori pe fals,printre care si anghelina care are o promovare la div c cu rucaru iar apoi cu csm pitesti.deci intai sa faca o echipa pe bune,iar apoi sa joace fotbal.ce joaca ei acasa se numeste box,si se joaca in ring,nu pe iarba

      Ștergere
  6. Ma intreb cati jucatori din Godeni au Godeniul si ce se va intampla cand nu vor mai fi bani nici acolo, pentru ca la Godeni se platesc jucatorii, cand nu vor mai fi platiti cati mai raman.

    RăspundețiȘtergere
  7. frate,ascultati-ma bine ce va zic real bate la cetateni la 2 goluri...si poate explicati si limitele care le are echipa,cu o medie de 4,5 goluri date pe meci

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. de necontestat valoare Vladestiului , am si spus-o , e greu sa duci un campionat fara infrangere, in conditiile in care nu exista miza financiara. Si faptul ca echipa s-a distrat in cupa pana acum , arata multe despre valoare lor pe teren propriu. Totusi .........

      Ștergere
  8. frumos articol,speranta moare ultima,dar imposibil de realizat

    RăspundețiȘtergere
  9. Nu stiu daca este important cati jucatori din Godeni sau din Vladesti sunt la echipele respective. Faptul ca sunt "mercenari" platiti sa faca performanta, este de laudat ca se gasesc fonduri pentru asa ceva. Pana la urma limita de selectie este limitata la multe comune dar importanta ramane competitia , participarea si mai ales performanta. Echipele care joaca cu jucatori exclusiv din comuna respectiva sunt au mai putine sanse de a face performanta.

    RăspundețiȘtergere

Fotbalul? Distractie!!!!!!!!!

 E Fotbal!

Distractia noastra ,jucatori sau spectatori, in lipsa sau impreuna cu alte vicii.

 E placerea de a juca si a lupta,  placere ce trece peste frig , ploi , julituri , lovituri. 

E placerea de a lupta impreuna pentru a demonstra ca ( mai) poti si ca esti competitiv .

E placerea de a bea o bere , a comenta , a glumi si a injura atunci cand e cazul. 

 E placerea de a fi cu prietenii in fiecare duminica, departe de problemele cotidiene, 

 E placerea de a fi privit de cateva zeci de oameni , de a fi hulit sau admirat si de a incerca sa surprinzi.

 E distractia noastra saptamanala , in ciuda tuturor, ignorand varsta, oboseala sau nevasta.



 E Fotbal!