Campionat 2016-2017

Translate

luni, 17 martie 2014

Noul , intre modern si demodat





   Cea mai noua " arena" din liga a 5-a , si-a  deschis portile in prima etapa a returului la Godeni. O baza noua , pe acelasi teren din localitate impartit de Cotesti si Godeni , si un mare plus pentru autoritatile locale caci s-au implicat si au investit in fotbal.
  Noul teren din Godeni are o mixtura ciudata de modern si arhaic , cum poate numai la noi se poate vedea.
 Tribuna din metal extrem de trainica si poate chiar prea mare pentru o localitate atat de mica , a "furat" 2 metrii din latimea terenului si asa ingust dar aduce un aer de siguranta pentru spectatori.
 Un alt plus modern sunt portile si plasele , noi , la standard FIFA ca si  dimensiuni  si cladirea ( inca in lucru ) care va gazdui vestiarele.
    Gardul de uluca din lemn , ne duce multi , multi ani in trecut , pe langa lipsa de rezistenta ( deja vreo 5-6 uluci din spatele portii s-au rupt )  imaginea este in contrast cu tribuna.
 Pavelele din aleea de acces catre tribune sunt chiar in spatele portii , la nici 2 metrii de linia de poarta , orice actiune mai puternica riscand accidentari in zona aceea.
 Terenul , calcat si indreptat cat se poate se prezinta Ok la nivelul asta dar la ce investitie s-a facut , e pacat sa nu fie si un gazon pe masura, denivelarile si smocurile facand greu de controlat mingea.
  Dar poate cel mai important lucru este dimensiunea laterala a terenului , in partea de strada unde se aseaza si rezervele , distanta dintre tusa si gard este de sub 1 metru , riscul accidentarilor fiind foarte mare.S-ar impune cred eu si o banci de rezerve sub tribuna , locul dinspre strada fiind extrem de ingust!
  Una peste alta ," e de bine "pentru Godeni , mai ales ca si echipa merge foarte bine!!

  Cum Lerestiul beneficiaza deja de cele mai moderne cabine si speram ca in curand se va investi si in teren , o mini tribuna , banci de rezerve dar si un gazon si porti noi , ar face din terenul Parc , cea mai moderna si practica baza sportiva din mediul rural in zona asta a judetului.

5 comentarii:

  1. Godeniul baga bani in jucatori de aia au echipa. Dar dupa cum observ sunt îmbrăcati ca la circ.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. imbracati , neimbracati au echipa buna! Probabil va la investitiile care s-au facut va aparea si echipamentul si mingile noi de care echipa are nevoie. Oricum portile si plasele sunt super!

      Ștergere
  2. circul e un spectacol la care te uiti cu placere...

    RăspundețiȘtergere
  3. Rural Arena. Asa ar trebui sa-i zica.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. trebuie retrasat terenul la dimensiuni decente. La poarta de jos erau doua careuri mari la distanta de 3 metrii , unul mai mic altul mai mare , la fel cu cercul de la centrul terenului :)

      Ștergere

Fotbalul? Distractie!!!!!!!!!

 E Fotbal!

Distractia noastra ,jucatori sau spectatori, in lipsa sau impreuna cu alte vicii.

 E placerea de a juca si a lupta,  placere ce trece peste frig , ploi , julituri , lovituri. 

E placerea de a lupta impreuna pentru a demonstra ca ( mai) poti si ca esti competitiv .

E placerea de a bea o bere , a comenta , a glumi si a injura atunci cand e cazul. 

 E placerea de a fi cu prietenii in fiecare duminica, departe de problemele cotidiene, 

 E placerea de a fi privit de cateva zeci de oameni , de a fi hulit sau admirat si de a incerca sa surprinzi.

 E distractia noastra saptamanala , in ciuda tuturor, ignorand varsta, oboseala sau nevasta.



 E Fotbal!