Campionat 2016-2017

Translate

sâmbătă, 11 aprilie 2015

Rezultatele etapei a 19-a

Vreme superba in sambata mare dinaintea Pastelui ortodox , dupa o saptamana plina de frig si vant puternic. Programata pentru astazi , etapa a 19-a nu a adus multe surprize , dar iata rezultatele:

A.S. LERESTI--  A.S. DRAGOSLAVELE =1 - 3 ( 1-1) 
A.S. GODENI -- A.S. CETATENI =3 - 1(2-0)
 A.S. INTER. ANINOASA - STA
A.S. PARTIZANUL VLADESTI --A.S. CIMENTUL VALEA MARE =0 - 2 (0-1)
A.S. SCHITU GOLESTI--  A.S. PETROLUL HIRTIESTI=2 - 1(0-1)
 A.S. BALILESTI -- A.S. INTER. COTESTI =4 - 2 (3-2)
 A.S. FLACARA BOTENI --A.S. STILPENI RADESTI= 0 - 6(0-2)
A.S. BUGHEA DE JOS--  A.S. SPORTING MIHAESTI =1 - 4(1-4)

La Leresti lume nu foarte multa, inaintea Invierii , dar vreme superba de fotbal. s-au intalnit doua echipe ce se respecta si a reiesit un specatcol frumos , cu rasturnari de scor , ocazii si eliminari!
  Gazdele cu multi indisponibili au fost nevoiti sa improvizeze mult , si sa ramana fara solutii pe banca.
  Meciul a inceput in nota de dominare a oaspetilor care au tratat cu superficialitate cele 3 ocazii singur cu portarul prin Bratu.
  Lerestiul deschide scorul prin Cata Dascalu care ii ia fata lui Calul la o lovitura libera executata excelent de Alex Popescu. 1-0.
 Lerestiul profita de avantaj si se aseaza mai bine in teren , oaspetii negasind drumul spre poarta , gazdele avand alte doua mari ocazii prin Sfart ,(bara transversala) si Badu.
  dragoslavele egaleaza dupa o lovitura libera executata excelent de Ally , deviata sub transversala de Koko 1-1.
  Lerestiul acuza socul golului primit si Marica face al doilea hent inetntionat fiind eliminat. Jocul se rupe , gazdele incearca sa se reorganizeze iar pana la pauza nu se mai intampla nimic.
   Partea a doua incepe ca si cum Dragoslavele ar avea un om in minus , Lerestiul atacand  cu amnadoua liniile poarta oaspetilor si apar si ocaziile mari , sutul lui Catarama respins in corner de Calu , bara lui Alex Popescu dupa o lovitura libera excelent executata din lateral , acelasi Catarama suteaza in blocaj 3 minute mai tarziu ca Pascu sa aiba cea mai mare ocazie , sutul sau fiind respins in corner cu capul de pe linia portii.
  Oaspetii au si o ocazie la sutul lui Aly din lovitura libera si contrar jocului reusesc sa inscrie prin Gabi Dragan cu un sut in vinclu de la 18m , dupa o faza suspecta de ofside. 1-2.
  Lerestiul incepe sa termine benzina , caldura si omul in minus se simt . astfel ca greseala portarului gazda la ultimul gol , o minge prost apreciata si o iesire hazardata , facand ca meciul sa fie jucat 1-3.
 Lerestiul incearca sa mai repare ce se mai poate dar prea tarziu , putea fi penalty la ultima faza cand Catarama a fost faultat la marginea careului , dar chiar si asa nu ar mai fi contat.
  O victorie mare pentru Dragoslavele , care se tine aproape de lider , Lerestiul pierde 3 puncte importante si poate cadea de pe podium , mai ales ca celelalte echipe vin tare din spate si spune adio luptei pentru locul 1, mai ales ca urmeaza o deplasare dificila , dupa care alti 3-4 titulari vor pleca pentru restul sezonului!

De apreciat si fair play-ul total in care s-a desfasurat partida!






3 comentarii:

Fotbalul? Distractie!!!!!!!!!

 E Fotbal!

Distractia noastra ,jucatori sau spectatori, in lipsa sau impreuna cu alte vicii.

 E placerea de a juca si a lupta,  placere ce trece peste frig , ploi , julituri , lovituri. 

E placerea de a lupta impreuna pentru a demonstra ca ( mai) poti si ca esti competitiv .

E placerea de a bea o bere , a comenta , a glumi si a injura atunci cand e cazul. 

 E placerea de a fi cu prietenii in fiecare duminica, departe de problemele cotidiene, 

 E placerea de a fi privit de cateva zeci de oameni , de a fi hulit sau admirat si de a incerca sa surprinzi.

 E distractia noastra saptamanala , in ciuda tuturor, ignorand varsta, oboseala sau nevasta.



 E Fotbal!