Campionat 2016-2017

Translate

duminică, 19 aprilie 2015

Rezultatele etapei a 20-a

 Duminca racoroasa in zona Nord si pofta mare de gol  nu mai putin de 50 de goluri in cele 7 meciuri, o medie nebuna de 7.1 goluri/meci!!!! Iata rezultatele:

 A.S. DRAGOSLAVELE -- A.S. BUGHEA DE JOS =9-0(2-0)
 A.S. CETATENI -- A.S. LERESTI =5 - 1( 3-0) 
STA - A.S. GODENI
 A.S. CIMENTUL VALEA MARE---  A.S. INTER. ANINOASA=11 - 0 ( 1-0)
 A.S. PETROLUL HIRTIESTI --A.S. PARTIZANUL VLADESTI = 4 - 3 (0-1)
 A.S. INTER. COTESTI-- A.S. SCHITU GOLESTI  =2 - 2( 1-0)
 A.S. STILPENI RADESTI--A.S. BALILESTI=6 - 1  (2-1)
 A.S. SPORTING MIHAESTI--  A.S. FLACARA BOTENI=5 - 1 (3-1)

 Asa cum am spus , scoruri mari la Dragoslvele si Valea Mare care inscrie nu mai putin de 10 goluri intr-o repriza, Rezultate normale altfel vorbind doar scorurile fiind cam mari.

 La Cetateni , meci clasic intre doua echipe rivale de multi ani. Vreme insorita , lume destula la stadion, ambitii mari dupa meciul din tur si toate premizele pentru un joc tensionat si plin de evenimente.
 Spre meritul lor ambele echipe s-au respectat si in ciuda ambitiilor a iesit un joc curat fara accidentari sau alte evenimente.
 In teren , gazdele au inceput mai bine si dupa doua ocazii au reusit sa inscrie cu un sut pe langa portar de la 7m 1-0.  Lerestiul revine in joc si dupadoua suturi la poarta primesc si al doilea gol la o balbaila in careu 2-0. Oapsetii nu se regasesc, Cetateniul zburda in teren si tot ei inscriu la o nesincronizare in apararea oaspete si in minutul 35 era deja un neverosimil 3-0.
  Dupa pauza , Lerestiul schimba sistemul de joc si cu Alex Popescu urcat in atac , reduc din handicap repede in minutul 50 3-1. Urmeaza o perioada buna de joc a Lerestiului , ratarile lui Badu si Alex Popescu , precum si indecizia lui Catarama facand ca oaspetii sa nu se apropie decisiv in joc.
 Contrar jocului , gazdele scapa catre poarta adversa prin Mache , contrat de portar in afara careului , mingea atinge mana capitanului oaspete si arbitrul considera hent si eliminare in calitate de ultim aparator , o decizie la limita dar acoperita de regulament. Din lovitura libera gazdele maresc avantajul , 4-1, Lerestiul cu un om in minus , introduce un jucator de camp in poarta , iar pana la final , doar Cetateniul mai inscrie prin Mache scapat singur spre poarta! 5-1
  
 Un scor prea dur dar o victorie meritata a gazdelor , echipa mai determinata si mai muncitoare ! Mi-au placut jucatorii tineri din echipa Cetateniului , jucatori talentati si de viitor!

 Pe de alta parte Lerestiul continua pasa neagra prin care trece, tinerii din echipa inca au de demonstrat  
si probabil ca socul de la echipa dupa plecarea a nu mai putin de 4 titulari dupa aceasta etapa , va fi benefic si va aduce ceva schimbari in bine , sau mai multa experienta celor tineri. Fara Mos , Iulica ,Marin si Gica , in mod clar obiectivul Lerestiului se schimba in a ramane in fata in primele 5 echipe.


   

2 comentarii:

  1. cam greu cu scorul asta te opreste din lupta pt locurile 1-2

    RăspundețiȘtergere
  2. Clar Lerestiul nu mai lupta pentru locurile 1-2, deja Dragoslavele si Stalepniul au prima sansa , iar Godeniul arata bine si vine tare din spate. Infrangerile drastice au venit din pacate dupa evolutiile modeste ale intregii echipe incepand cu capitanul ei!

    RăspundețiȘtergere

Fotbalul? Distractie!!!!!!!!!

 E Fotbal!

Distractia noastra ,jucatori sau spectatori, in lipsa sau impreuna cu alte vicii.

 E placerea de a juca si a lupta,  placere ce trece peste frig , ploi , julituri , lovituri. 

E placerea de a lupta impreuna pentru a demonstra ca ( mai) poti si ca esti competitiv .

E placerea de a bea o bere , a comenta , a glumi si a injura atunci cand e cazul. 

 E placerea de a fi cu prietenii in fiecare duminica, departe de problemele cotidiene, 

 E placerea de a fi privit de cateva zeci de oameni , de a fi hulit sau admirat si de a incerca sa surprinzi.

 E distractia noastra saptamanala , in ciuda tuturor, ignorand varsta, oboseala sau nevasta.



 E Fotbal!