Campionat 2016-2017

Translate

duminică, 31 mai 2015

Dragoslavele Campioana ! Rezultatele etapei a 27-a

Desi mai sunt de jucat 3 etape , Dragoslavele a castigat campionatul . Chiar daca nu matematic , peractic este campioana, dupa victoria clara cu 9-0 contra celor de la Mihaesti , dar mai ales dupa infrangerea Radestiului in fieful celor de la Cetateni.
Iata tabloul complet al rezultatelor :

 A.S. BUGHEA DE JOS--- A.S. PARTIZANUL VLADESTI=0 - 2 ( 0-2)
 A.S. INTER. ANINOASA--- A.S. SCHITU GOLESTI =2 - 0 ( 2-0)
 A.S. GODENI--- A.S. BALILESTI =9 - 1  (6-0)
 A.S. LERESTI---  A.S. FLACARA BOTENI =3 - 2 (1-1) 
 A.S. DRAGOSLAVELE---A.S. SPORTING MIHAESTI = 9 - 0  (2-0)
A.S. CETATENI---A.S. STILPENI RADESTI = 4 - 2 ( 2-2)
 STA - A.S. INTER. COTESTI
 A.S. CIMENTUL VALEA MARE --- A.S. PETROLUL HIRTIESTI = 9 - 0 (5-0)

Goluri multe si in aceasta etapa , 3 meciuri cu peste 9 goluri inscrise , se simte mirosul vacantei in aer , de unde si faptul ca echipele au scapat de stresul rezulatelor , mai ales ca , spre final clasamentul s-a cam aranjat in partea superioara.
  Surpinde poate victoria drastica a celor de la Godeni si Valea Mare , dar si a noului lider , Dragoslavele, si de ce nu victoria celor de la Cetetni contra Radestiului , echipa debusolata dupa etapa trecuta.
 
 La Leresti , zilele comunei la festivalul covrigului cu ou , lume multa , vreme buna si un meci cu 5 goluri , prestatie hilara a arbitrilor si mediocritate in calitatea fotbalului practicat!
 Tot cu aceasta ocazie , a fost inaugurat si noul echipament!
 A invins Lerestiul , se poate spune cu noroc ,dar meritat, dupa ce oaspetii au avut posibilitatea de a beneficia de un penalty , neacordat de arbitru.
 Lerestiul continua chinul in a incheia sezonul in primele 5 echipe , chin generat asa cum am spuso de multe ori , de lipsa jucatorilor titulari , dar prin efortul tinerilor si al antrenorului Bogdan Dascalu , obiectivul se pare ca va fi atins!
  Bafta multa!

11 comentarii:

  1. FELICITĂRI CELOR DE LA DRAGOSLAVELE!!!

    Cred într-adevăr că sunt campioni, mai ales după ultimele rezultate în care arătat că au cea mai valoroasă şi omogenă echipă din campionat. Merită felicitaţi şi apreciaţi în acelaşi timp şi pentru eforturile financiare pe care le-au făcut jucătorii pe parcursul acestui retur de campionat, că nu au lăsat această echipă frumoasă să moară.
    Nu pot să nu remarc această „linişte” deplină de pe site din partea unora "Romel şi alţii", care acum câteva etape aveau numai cuvinte de laudă la adresa celor de la Rădeşti, îi vedeau deja campioni, iar acum când ar trebui să dea dovadă de respect şi fair-play şi să-i felicite pe cei din Dragoslavele cum ar fi normal şi cu bun simţ au „băgat capul în nisip ca struţii”. Poate unii nu înţeleg că fotbalul nu înseamnă numai bani, fotbalul înseamnă pasiune, dorinţă, muncă, iubire, fotbalul adevărat este acel fotbal cand îl joci pentru suporteri şi nu pentru bani, dar cel mai important este Fair-playul!
    Tot respectul pentru cei de la Lereşti, au fost primii şi singurii care au avut puterea să felicite echipa din Dragoslavele pentru victoria frumoasă de la Rădeşti.
    Multă sănătate şi baftă celor care sunteţi plecaţi, tu, Dragoş, Iulică şi ceilalţi băieţi.

    RăspundețiȘtergere
  2. Slabutiiii cei de la Dragoslavele ! Noroc ca nu au fost aia toti de la Radesti ! :)) A.ti batut si voi !

    RăspundețiȘtergere
  3. bv si felicitari pt cei ce st akm pe locul 1 si va castiga aceasta editie au si noroc pt ca la meciul de la radesti unde de fapt au si castigat au stiut sa profite de o echipa ce a muncit pe parcursul acestui campionat dar la acel meci aburii alcoolului si a facut prezenta in capul unora care au ignorat total importanta acelui meci acolo s a facut clar diferenta cine stie poate sa spuna clar ca radestiul nu a jucat bn deloc si apoi meciul de la cetateni nu mai avea importanta nici nu s a mai prezentat toti jucatorii care faceau parte din primul 11 cu toate ca nu va promova nimeni dar in final a fost si va ramane un sport frumos cine a jucat si la ligile superioare va poate ajuta si imi va da dreptate te sall GICA LIVIU portarul de la radesti

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. 1 A.S. DRAGOSLAVELE 25 21 2 2 94-17 65p +26 TACI PUTIN !

      Ștergere
  4. Dragoslavele are o echipa frumoasa alcatuita din oameni de-ai locului, fara bani dar cu multa pasiune. I-am batut la ei acasa, apoi in Cupa dar au primit infrangerea cu demnitate. Au avut puterea de a lua-o de la capat si de a strange randurile, si asa rare, impunandu-se categoric, in ciuda altora. Felicitari , Bacioiu, Bondac, Dragan & coomp !

    RăspundețiȘtergere
  5. Cei de la Vladesti cred ca sunt idioti ! L- au bagat pe Chira de la CN Dinicu Golescu sa joace la Bughea... Au pierdut meciul la contestatie si cheltuie banii pe amenzi. Daca Primarul ala ,de zici ca-i in Las Fierbinti , are bani...

    RăspundețiȘtergere


  6. Cu toate ca am citit de 3-4 ori nu am inteles ce ai vrut sa spui
    , poate ne lamuresti:

    "cu toate ca nu va promova nimeni dar in final a fost si va ramane un sport frumos cine a jucat si la ligile superioare va poate ajuta si imi va da dreptate te sall GICA LIVIU portarul de la radesti "

    Altfel vorbind felicitari pentru evolutiile din acest campionat Gica Liviu ,ai aratat ca esti un portar de valoare si la meciul cu Leresti de la Radesti si in celelalte. Bafta!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. explicatia e ca daca Dragoslavele castiga tot in liga/seria asta va ramane, iar Radestiul trageau sa promoveze dar nu au avut forta necesara (deocamdata), cam asta e. Unii care isi doresc sa promoveze dar nu pot vs altii care pot dar nu promoveaza.

      Ștergere
    2. scuzele mele a fost o greseala a mea am vrut sa te sall pe tine GICA pe mine liviu ma cheama [ex.GICA LIVIU] te cunosc de cand evoluai pt forestierul stalpeni ms pt incurajare

      Ștergere
    3. referitor la promovare nimeni de la radesti nu a vrut sa promoveze si stii si voi dece nu st bani ca si voi de altfel cu greu se trece si peste un sezon la liga 5 a dar poti intra direct la liga a4 a daca ai cu ce tine echipa din cauza asta si la stalpeni nu mai e nimic si radestiul a iesit din competitie si s a inscris aici oricum bafta castigatorilor acestui sezon

      Ștergere
    4. Asa e Liviu , totul se invarte la bani , si eu te stiu de cand jucam in C la Stalpeni , vremuri frumoase , echipa deosebita, alti bani erau atunci! Altfel , aici la noi in liga a 5-a placerea e mare , si ambitia de a castiga! Bafta multa!

      Ștergere

Fotbalul? Distractie!!!!!!!!!

 E Fotbal!

Distractia noastra ,jucatori sau spectatori, in lipsa sau impreuna cu alte vicii.

 E placerea de a juca si a lupta,  placere ce trece peste frig , ploi , julituri , lovituri. 

E placerea de a lupta impreuna pentru a demonstra ca ( mai) poti si ca esti competitiv .

E placerea de a bea o bere , a comenta , a glumi si a injura atunci cand e cazul. 

 E placerea de a fi cu prietenii in fiecare duminica, departe de problemele cotidiene, 

 E placerea de a fi privit de cateva zeci de oameni , de a fi hulit sau admirat si de a incerca sa surprinzi.

 E distractia noastra saptamanala , in ciuda tuturor, ignorand varsta, oboseala sau nevasta.



 E Fotbal!