Campionat 2016-2017

Translate

duminică, 17 aprilie 2016

Surpriza Cotesti

Etapa normala pana la un punct , intr-o duminica de superba de Aprilie.
Daca rezultatele au fost normale , etapa asta jucand play-off -ul cu play-out-ul,  a surprins victoria celor de la Cotesti contra Lerestiului, si mai ales scorul
  Asa cum spuneam zi frumoasa de duminica si lume destula in tribunele de la Godeni , unde Lerestiul pleca favorita in lupta cu Cotesti. De la echipament , pana la jucatori luati individual era o diferenta mare intre cele doua echipe , mai mare parca decat cea din clasament.
 Pe teren , Lerestiul a inceput bine ratand de 2 ori urias prin Aly Dragan , iar Cotestiulprinde curaj si ataca poarta oaspetilor reusind sa inscrie la o nesincronizare a aparatarolior leresteni. 1-0. Lerestiul forteaza dar fara a fi extrem de periculoasa , chiar si asa are doua penalty-uri nevazute de arbitru si pe fondul atacului lerestean apare golul doi al Cotestiului printr-un sut extraordinar la vinclu de la 25 m 2-0.
 Dupa pauza Lerestiul ataca cu fundasii la jumatea terenului si sunt prinsi pe contraatac 3-0. Se face 4-0 dintr-un penalty contestat si Lerestiul e in genunchi . Vine golul 5 cu un sut sub bara din 14 m si Lerestiul inscrie de doua ori , goluri anulate pe motiv de ofside iar golul de onoare marcat de Aly Dragan nu mai schimba nimic.
Victorie meritata a gazdelor , infatuanta a Lrestiului , adusi cu picioarele pe pamant de o echipa tanara si ambitioasa!


A.S. BUGHEA DE JOS --A.S. VULTURUL VULTURESTI =1 - 2 (0-2)

A.S. INTER. COTESTI --- A.S. LERESTI=5 - 1( 2-0)



 A.S. SCHITU GOLESTI--- A.S. GODENI Pauza: 3 - 4 (2-1)

 A.S. CETATENI  ---A.S. CIMENTUL VALEA MARE 2 - 1(1-0)

9 comentarii:

  1. Multumim lui " Cartof " pentru incurajarile pe care le-a adresat pe parcursul meciului. Nu e de mirarea ca de cand aplecat el din grupul celor de la Cotesti , echipa are alta fata , mult mai buna!

    RăspundețiȘtergere
  2. Răspunsuri
    1. Spre deosebire de altii ne asumam rezultatul ! Adevarat ca ne-am impiedicat la ultimul ghem ca si Niculescu in meciul de Fed Cup ! ;) A fost una din zilelel alea cand nimic nu iti iese...

      Ștergere
  3. Răspunsuri
    1. Andrei , stim ca sigla bruta apartine echipei Poli Iasi , ne-a fost "cosmetizata " de un prieten acum mai bine de 10 ani, deoarece lui i sa- parut una din celemai reusite sigle din fotalul romanesc! O folosim ca si simbol ,fara a ne aroga drepturi sau a o folosi in scopuri comerciale si fara a denigra sau umbri cu ceva imaginea echipei Poli Iasi!

      Ștergere
    2. Faptul ca a scris A.S. Leresti si un slogan, numesti cosmetizata?

      Ștergere
    3. Da , la asta ma refeream, restul am spus mai sus.

      Ștergere

Fotbalul? Distractie!!!!!!!!!

 E Fotbal!

Distractia noastra ,jucatori sau spectatori, in lipsa sau impreuna cu alte vicii.

 E placerea de a juca si a lupta,  placere ce trece peste frig , ploi , julituri , lovituri. 

E placerea de a lupta impreuna pentru a demonstra ca ( mai) poti si ca esti competitiv .

E placerea de a bea o bere , a comenta , a glumi si a injura atunci cand e cazul. 

 E placerea de a fi cu prietenii in fiecare duminica, departe de problemele cotidiene, 

 E placerea de a fi privit de cateva zeci de oameni , de a fi hulit sau admirat si de a incerca sa surprinzi.

 E distractia noastra saptamanala , in ciuda tuturor, ignorand varsta, oboseala sau nevasta.



 E Fotbal!