Campionat 2016-2017

Translate

joi, 25 noiembrie 2010

Ambitiile si realitatea...

AS Leresti , se confunda cu multe dintre echipele din campionatul judetean , prin joc,prin teren , prin conditii, dar se diferentiaza prin doua mari lucruri: Finantarea echipei si baietii din lot.
  Scriam un eseu cu acelasi titlu in spetembrie , cand Lerestiul inca era pe locul 2 , invinsa doar de Cotesti, prevazand drumul greu ce avea sa urmeze. Puteti citi textul de atunci accesand link-ul:    http://lerestias.blogspot.com/2010/09/echipa-intre-ambitii-si-realitate.html  .
Inapoi la problemele actuale, cu efort comun , Lerestiul a reusit sa termine turul , a jucat si 3 etape in Cupa Romaniei, trecand peste problemele financiare , inerente pentru o echipa sustinuta 100% privat , cu ajutorul catorva oameni cu suflet mare.Locul 5 , este poate pentru multi dintre noi , o dezamagire , fata de ce poate echipa, din pacate , e greu sa joci cu ghete rupte, cu mingi uzate, si cu jucatori care nu pot veni intotdeauna la meci.
 Baietii din lot , au dat dovada de caracter cand au decis sa joace " impotriva sistemului". Nici lipsa banilor , nici sansele mici de reusita, nu i-a speriat si au ales sa joace alaturi de vechii colegi si prieteni , intr- o noua aventura. Caractere deosebite, fiecare dintre ei , a muncit si a  transpirat pentru putinii spectatori care vin duminica sa ne vada. Grupul acesta de baieti, atmosfera de prietenie din sanul echipei , m-au facut sa aleg Lerestiul , sa continuu aici desi , gandul meu era sa renunt.
Cam asta e diferenta dintre AS Leresti si restul echipelor din divizia V, altfel , fiecare echipa in parte , avand marele merit de a munci duminica de duminica pe teren!

33 de comentarii:

  1. Felicitari pt turul de campionat cu toate ca ma asteptam la mai mult!In continuare o sa dau doua vesti pentru cei care nu stiu una buna si una rea, pentru ca sunt convins ca , capii echipei sunt la curent cu ceea ce sa petrecut inainte si dupa sedinta de consiliu.Asadar in data de 24 11 2010 a avut loc sedinta de consiliu care pe ordinea de zi a avut si un punct care se referea la infiintarea unei asociatii de fotbal si anume Leresti 2010.Vestea "buna" este ca acest punct nu a trecut din cauza unui tradator pe numele lui "negru florin"consilier PDL.Acesta sa vandut pentru incredibila suma de 150 lei si cand spun aceasta nu fac misto suma pe care a luato prin intermediul unui alt tradator care bine mersi il aveti in staf pe numele lui"moisescu paul"de la numitul Dragomir Ion actualmente inca viceprimar acelasi care acum doi ani si ceva la cumparat si pe moisescu dar cu o suma de 90 de ori mai mare pentru ca acesta sa-si vanda sufletul si sa voteze "onu vice".Acesti doi tradatori cu numele de scena Iuda 1 si Iuda 2,"PM SI NF" AU COPILARIT IMPREUNA SI NICI NU MA ASTEPTAM LA MAI MULT .Ce na-u stiut ei este ca totul se stia din data de 23 11 2010 dar au fost lasati sa mearga pana la capat.La aceasta ora Iuda 2 nu mai face parte din PDL , sprijinul acestuia fiind-ui retras.La aceasta mare tradare a participat pentru cei ce nu stiu si domnul Schiaucu Paul omulbun la toate dar care nu nu face nimic calumea.Marea suma a intrat in posesia lui Iuda aseara la ora 20 si 30 de minute la numitul Iuda 1 in prezenta lui Schiaucu si a lui BO PT CINE IL CUOASTE, masina celui din urma fiind folosita la tranzitarea uriasei sume si a tradatorilor.
    Si acum si vestea "rea".In rmatoarea sedinta de consiliu asociatia se va infiinta suta la suta cu toata opozitia unora.De ce spun asta?Pt ca nu scrie nicaieri ca trebuie ceruta aprobarea consiliului pt a infiinta o asociatie si credetima pe cuvant ca stiu ce spun.Consiliul poate doar sa aprobe o suma mai mica sau mai mare pt un anumit sport cand se face bugetul.O informatie de ultima ora:consilierul PSD Ungureanu Gratila a fost exclusa din partid. De ceia dragi prieteni va rog impacativa si continuati cu o singura echipa din care sa nu mai faca parte acest nemernic si anume Moisescu si nu va apropiati in nici un caz de tradatorul Negru Florin care este in stare sa-si vanda cinstea si onoarea pentru orice banut.Pe cuvantul meu .Regia de urmarire a tradatorilor a fost realizata de un grup de admiratori ai SPORTULUI REGE SI CARE VA DORESTE O VACANTA PLACUTA SI SARBATORI FERICITE!

    RăspundețiȘtergere
  2. Sincer , nu stiu de sedinta de consiliu respectiva pentru ca nu face parte din aria mea de interes. Eu sunt jucator , las pe altii mai priceputi sa se ocupe de echipa. Parerea mea este ca indiferent de sitatie , suma vehiculata si modul care il descrii e ireal, nu contest , findca nu stiu dar nu face obiectul acestui blog.
    Nu am inteles altceva: Nu exista deja AS Leresti 2010?
    O singura echipa in Leresti , trebuie dorit de toata lumea cu perspectivele unei performante , cel putin in Divizia D. Lerestiul e cea mai mare comuna din zona Nord , si merita acest lucru , dar pentru asta trebuie sa exista vointa.
    Numai bine

    RăspundețiȘtergere
  3. Invatati sa scrieti, oameni buni. Mai sunteti si consilieri...

    RăspundețiȘtergere
  4. Pentru cel ce sa sesizat in legatura cu mancatul de litere asa este si imi cer scuze dar eram prea grabit deoarece eram in schimbul doi si am scris in timpul unei pauze de cafea.
    In legatura ca tu nu crezi si ca suma este ireala se vede treaba ca nu esti lerestean.Netrebnicul de "florin negru" este o legenda a infumurarii si de aceia te cred ca nu-ti vine a crede ce poate.Suma este reala si pe deasupra acum viceprimarul rade si spune in stanga si in dreapta ca deja orice serviciu de care are nevoie se va cumpara cu 150 lei ca de acum e criza.Cat despre faptul ca acest blog este numai pt fotbal asa este dar as vrea ca si tu sa intelegi marsavia in care se traieste la Leresti din cauza unora.Oare de ce nu se vrea infiintarea acestei asociatii?Pentru ca cineva tot mai crede in japca din banul public.

    RăspundețiȘtergere
  5. Interese sunt peste tot , am mai spus ca nu mai e nimeni inocent , dar ce nu inteleg , si nu mi-ai raspuns, nu exista deja AS Leresti 2010? NU inteleg de fapt care e ideea, fiindca AS Leresti 2010 , joaca in seria centru , de fapt ce se vrea sa se faca?

    RăspundețiȘtergere
  6. AS Leresti este infiintata dar ca si voi pana acum sau descurcat din buzunarul propiu si cu ajutorul unora dintre noi de aceia.Toate actele sunt facute prin primaria Lereti si consiliul local avand ca parteneri profesorii de sport de la scoli.Sa cerut aprobarea consiliului pentru infiintarea asociatiei pt a fi afiliati si copiii din scoli care nu pot participa la concursurile pe faza nationala daca nu sunt inscrisi intr-o asociatie.Dar cum totul sa naruit din cauza tradatorilor va ramane incepand de anul viitor doar echipa de fotbal care sper din suflet sa fie una singura cu ce e mai bun de la cele doua.

    RăspundețiȘtergere
  7. Interesant. Deci si AS Leresti 2010 , tot o asociatie fara primarie ca fondator , deci e dovada ca au fost ambitii mari, ca vechea echipa sa nu beneficieze de bani de la primarie.
    Daca voi acolo , in cadrul primariei nu va intelegeti , e mare pacat, interesul trebuie sa fie pentru sport , pentru prezent si viitor, din trecut trebuiesc doar apreciate lucrurile pozitive.

    P.S. Copii pot fi afiliati la AS Leresti sau AS Leresti 2010, sunt asociatii sportive , se fac contracte de afiliere, etc. Interesele sunt altele , sunt convins.
    Oricum e pacat ca Lerestiul e extrem de putred la nivel de conducere.

    RăspundețiȘtergere
  8. Ai mare dreptate! Lucrul cel mai urat din lume se afla in actualul consiliu.Acest consiliu in proportie de 75 la suta este o adunatura de oameni perversi adunati intr-un cerc vicios care urmareste numai beneficiul propiu si care sunt condusi de un analfabet un ingamfat si cel mai razbunator om pe care l-am cunoscut vreodata pe numele sau Dragomir Ion.Aduna cele mai urate cuvinte de pe planeta .Aseazale pe o coala de hartie ,citestele si vei stii cine este acest Dragomir Ion.

    RăspundețiȘtergere
  9. Dupa cum bine vad,acest anonim este foarte bine informat politic,dar nu inteleg de ce nu iese in fata daca aduce aceste acuzatii unor persoane.Daca este "BARBAT",ar trebui sa-si dea numele,nu sa scrie in umbra anonimatului.Poate este vorba de frustrare sau de o boala din tinerete,care nu a fost tratata niciodata.Cand faci acuze trebuie sa ai dovezi cocludente,nu sa ponegresti dupa bunul plac.Cred ca ambitiile desarte il fac pe om sa nu mai gandeasca sanatos.Un vecin,in varsta,fost candva persoana publica in Leresti,are o vorba:
    "Daca faci ceva esti hot,daca nu faci nimic esti prapadit,daca bei esti betiv,daca nu bei esti zgarcit".Concluzia mea este ca trebuiesc lasate la o parte aceste murdarii ieftine.Ar trebui sa ne implicam activ cu totii pentru
    "a trai mai bine".
    Cele bune.Mai povestim.

    RăspundețiȘtergere
  10. AM AJUNS DE RASUL LUMII!!!!!Nu credeam ca se poate ajunge chiar aici.Am doua lucruri de remarcat:
    1.Acest blog este facut pentru a ne spune opinia despre fotbal si nu despre spagi si politica.
    2.Ma cunoasteti cu totii, stiti cine sunt, chiar daca am mai gresit si eu, am recunoscut. Am fost de multe ori pus in situatia sa aleg sau sa marturisesc adevarul.Am curajul sa va spun ca dupa ce am citit acel masaj si am inceput sa-l analizez,m-am cutremurat.De ce credeti?In acea seara impreuna cu foarte multi amici si prieteni am fost la fotbal,ca in fiecare miercuri.Mentionez ca avem un contract incheiat cu LICEUL CHIMIC,cum il stim cu totii,intre orele 19-21.Mentionez ca printre persoanele care au fost la fotbal,au participat si cele trei persoane :SCHIAUCU PAUL,MOISESCU PAUL si BADULESCU BOGDAN (BO),nu aveau cum sa fie vazuti la ora 20.30 sa-i dea spaga lui NEGRU FLORIN,si asta este cu martori pot sa spun.In jur de ora 21 si ceva am fost adus de cele trei persoane mai sus mentionate,cu masina lui BO,pana la poarta casei mele,unde s-a intors masina si a plecat in directia PRIMARIE.Ca prin absurd o persoana ,cred, a vazut masina cu cei trei coborand pe vale,si de aici paiele au fost aprinse.Dupa spusele lui BO,care este un baiat corect,mi-a spus ,ca apoi el a dus cele doua persoane acasa.Acesta este in mare parte filmul din seara de 24.11.2010,din care se pare s-a facut un mare circ.
    Nu ne mai spuneti noua de partide sau de excluderi din partide,nu ne intereseaza.
    De ce nu aveti curajul sa va dati numele.Este un caz foarte grav.De ce nu vreti sa comunicam si sa terminam cu aceste persoane care stau pe langa noi.Nu mi se pare normal asa ceva.Trebuie sa aflam cat mai repede adevarul,pana nu este prea tarziu si impreuna sa eliminam acele persoane care se vand ca niste PROSTITUATE.De ce nu se poate scapa de acele persoane,cred ca este ceva la mijloc.
    Astept sa fiu sunat prin orice mod si sa discutam despre acest caz si in particular.
    O zi buna.
    ELI.

    RăspundețiȘtergere
  11. Cred ca nimeni nu se astepta ca o echipa si un colectiv cum este AS LERESTI sa ajunga la astfel de situatie din cauza unor conflicte de interese.Noi am pus mult suflet si devotament in aceasta echipa insa altii nu ne-au sustinut decat in aparenta sau de complezenta.In ceea ce priveste "noul" scandal "edilii" comunei au dat din nou dovada de multa lasitate,nu este moral sa incriminezi pe cineva fara sa ai niste dovezi concludente.Sa le fie rusine celor care vor sa distruga un nume si o traditie ca AS LERESTI pt a favoriza niste asa zisi jucatori care nici macar nu au legatura cu Lerestiul si cu fotbalul.

    RăspundețiȘtergere
  12. Seby , de obicei se spune " Spune-mi cu cine umblii , ca sa-ti spun cine esti". Ce se intampla la nivel national se intampla si la nivel local , avem conducatori care nu stiu sa-si faca treaba. Grupul de jucatori de la AS Leresti , este dupa parerea mea unul deosebit , iar incercarile astea de al destabiliza , nu poate decat sa ne intareasca.Din pacate Lerestiul , se umple de penibil , atunci cand , anumite persoane , inceraca sa iste un nou scandal. Au reusit sa va intarate, prin simplul fapt ca voua va pasa. Cam asta e diferenta. Lerestiul sufera ca imagine, si ca viata sociala, cultural sportiva. Din fericire , noua ne pasa , si prin blog si prin echipa de fotbal , ridicam comuna asa cum putem noi , ne ajutati de nimeni.

    RăspundețiȘtergere
  13. STIAM CA SCHIAUCU PAUL PRACTICA ALTE SPORTURI NU SI FOTBALUL,S-AU TINE SCORUL

    RăspundețiȘtergere
  14. Ma bucur ca mai sunt si oponenti in Consiliu. Faptul ca si cei din "tabara lor " , a PDL-ului , au inceput sa voteze altfel , inseamna ca-i grav si ca exista ceva putred acolo. Totusi nu neglijati posibilitatea ca acel vot sa fi fost comandat insasi de Edilul Sef , de altfel mare strateg... Iar la urma urmei, nu-i democratic sa-ti exprimi liber dreptul la vot ? Dupa unii, nu ! Iar PSD-ului nu-i urez decat multe succesuri....

    RăspundețiȘtergere
  15. Sebi,draga tu ai legatura cu fotbalul sau vii doar pentru carti!

    RăspundețiȘtergere
  16. Nu stiu daca Sebi , e cel pe care il banuiesti, dar gresesti cand pui asemenea intrebari. E mare lucru sa fi sufletist , intr-o lume plina de interese. Din fericire , astia's baietii, sufletisti iar faptul ca ramanem la o bere cateodata mai mult si citim ceva , e mica noastra placere de dupa joc. Eu unul l-as aprecia , in loc sa-l judec!

    RăspundețiȘtergere
  17. Lasati-ne draku in pace cu politika asta infecta {ueahh..} a voastra si impartiti-va spaga 1/2...

    RăspundețiȘtergere
  18. Poate ai dreptate No.1 ,dar cand spui de niste jucatori ca nu au legatura cu fotbalul cum e.
    Si tu esti din alta parte si reprezinti LERESTIUL.

    RăspundețiȘtergere
  19. Nu cred ca este problema nimanui si ma ales a ta mai "no name" sa tii evidenta jucatorilor sau suporterilor dupa meciuri sau in timpul liber,daca ai fi barbat ti-ai arata identitatea si nu ai mai judeca in lipsa de cauza.Oricine ai fi ne-ai demonstrat iarasi ce fel de oameni stau in preajma noastra,oameni lipsiti de caracter si moralitate care nu au altceva de facut decat "sa ne poarte sambetele" unora dintre noi.Ti se potriveste de minune pseudonimul pe care ti l-ai atribuit esti anonim din toate punctele de vedere.

    RăspundețiȘtergere
  20. O,da...! Cata dreptate ai Sebi!O spui cu gura ta,ca oamenii care stau in preajma voastra sunt lipsiti"de caracter si moralitate".Cat adevar in aceasta afirmatie!Sa inteleg ca pentru situatia de fata proverbul"Spune cu cine umblii ca sa-ti spun cine esti"vi se potriveste ca o manusa?
    Cum sa judeci in lipsa de cauza? Asta nu inteleg! Poate sa judeci in lipsa de cunostiinta,dar de cauza...!
    Nu te supara Seby ca te intreb,tu sti sa te exprimi pntru a descrie mesajul pe care vrei sa -l transmiti?
    Saraca limba romana!Daca ar fi trait Caragiale cu siguranta ar fi avut multe de scris.Ca vorba aceea:"Prostia si domnia "se platesc intodeauna cu varf si indesat.

    RăspundețiȘtergere
  21. Mai baieti.E treaba voastra interna: primarie - echipe de fotbal , dar va faceti de cacao toti.I-i cunosc personal pe cei care se implica sufleteste la echipa Leresti, ( fac aluzie la echipa din CJ Nord)si cred ca nu e cazul sa aruncati cu noroiul nesimtirii de care dati dovada unii dintre cei ce postati in ANONIM.Eu nu sunt din Leresti ci de la Bughea de Jos si, i-mi pare nespus de rau sa citesc astfel de critici de la unii catre ceilalti.Lasati prostiile deoparte ca sunteti oameni.Ati baut o bere impreuna si ati mancat un mic.Asta ce faceti voi se numeste " dat la gioale pe la spate ".Ambitiile astea prostesti nu duc nicaieri.Unde nu isi baga dracul coada isi baga politica.Sunt interesele unora care vor neaparat la ciolan.Mai ganditi-va!Bafta sa aveti cu totii si Sarbatori Fericite.Ionut P.
    P.S. Am postat in anonim ca nu pot altfel ( nu merge P.C.-ul )

    RăspundețiȘtergere
  22. Ionut , multumesc de poastare. Obiectiv si corect , stii bine , nici eu nu-s din Leresti , dar ma uimesc de rautratea de care dau dovada acei anonimi,( fara ghilimele , caci asta sunt).
    Curand se fac 10 ani de cand joc la aceasta echipa dar inca ma uimeste rautatea asta.

    RăspundețiȘtergere
  23. AS LERESTI > AS LERESTI 2010 > AS LERESTI 2011....

    RăspundețiȘtergere
  24. nu conteaza locul baieti:) important este ca ati jucat si ca veti juca in continuare!!! si nu in ultimul rand ca ati fost uniti de fiecare data in ciudata celor intamplate.bafta pe mai departe.sa ajungeti pe primul loc:x "Leresti...Leresti...lupta daca ne iubesti" \:d/ Anca Botezatu(Leresti)

    RăspundețiȘtergere
  25. Multumim de sustinere Anca , sigur ca este important ca putem sa continuam in acelasi mod , dar ca si pana acum cu sustinerea voastra!

    RăspundețiȘtergere
  26. eu una am fost tot timpu PENTRU!!! si cred ca toti ar trebui sa fim mandri de voi,pt ca fie ca ati putut sau nu ati facut chiar si imposibilu sa ajungeti la meci de fiecare data.asa ca tot inainte ca o sa aveti doar de castigat:x Anca

    RăspundețiȘtergere
  27. mi-as dori ca si altii sa gandeasca ca tine Anca , sa creada in progress, tocmai prin efortul pe care noi il facem. De castigat , sigur ca avem de castigat , satisfactiile sunt pe masura efortului depus , intotdeauna. Sper sa mai citeasca si altii comentariile tale.....

    RăspundețiȘtergere
  28. nu te cunosc No.1 dar eu am spus ceea ce am vazut de fiecare data.pt ca toti vorbesc vai doamne AS. Leresti nu e echipa,nu joaca nici unu cum trebuie,nu nu si iar nu.dar a spus vrodata cineva ma frate omu asta are si serviciu,nu poate lipsi!are si familie,trebuie sa o intretina!si cu toate astea tot au venit la meci majoritatea baietilor.zic eu ca lucru asta este de apreciat.asta ar trebuie sa comenteze lumea nu alte prostii care nu isi au rostul!!! Anca

    RăspundețiȘtergere
  29. perfect de acord cu tine Anca , multumim pentru aprecieri!

    RăspundețiȘtergere
  30. nu aveti pentru ce!orice pt AS. Leresti\:d/ Anca

    RăspundețiȘtergere
  31. te astept cu comentarii si la celelalte postari , daca simti nevoia , poate le vor citi si altii;)

    RăspundețiȘtergere

Fotbalul? Distractie!!!!!!!!!

 E Fotbal!

Distractia noastra ,jucatori sau spectatori, in lipsa sau impreuna cu alte vicii.

 E placerea de a juca si a lupta,  placere ce trece peste frig , ploi , julituri , lovituri. 

E placerea de a lupta impreuna pentru a demonstra ca ( mai) poti si ca esti competitiv .

E placerea de a bea o bere , a comenta , a glumi si a injura atunci cand e cazul. 

 E placerea de a fi cu prietenii in fiecare duminica, departe de problemele cotidiene, 

 E placerea de a fi privit de cateva zeci de oameni , de a fi hulit sau admirat si de a incerca sa surprinzi.

 E distractia noastra saptamanala , in ciuda tuturor, ignorand varsta, oboseala sau nevasta.



 E Fotbal!