Campionat 2016-2017

Translate

duminică, 28 noiembrie 2010

Maximele si minimele turului de campionat!

Prima duminica fara fotbal la nivel de judet! Cam nasol , invatati de 15 saptamani sa ne peterecem duminica impreuna. Din fericire , vremea rece de afara ne face sa nu regretam ca turul s-a incheiat , la timp. Gandul ca trebuie sa te schimbi in frig , sa te uzi si apoi sa pleci acasa asa, ma face sa ma bucur ca e vacanta!


Dupa parerea mea , turul asta de campionat a fost cel mai strans din ultimii 5 ani. In afara de Hartiesti, toti ceilati au castigat minim 2 jocuri , iar acolo in fata , e echilbru mare, 12 puncte intre locurile1 si 8 e destul de strans, in teorie fiecare dintre primele 8 echipe avand sanse la locul 1.
 Maximele acestui tur de campionat ar fi , jocul bun al celor de la Cetateni care sunt acolo sus , fara infrangere pe teren, jocul bun al celor de la Schitu , care  se bat la locul 1, Dragoslavele si Mihestiul , echipe ce confirma, dar si rezultatele surprinzatoare a unor echipe ca Godeni , Poenari sau Bughea in unele meciuri cu echipe de pe locurile fruntase.
 Iarasi un lucru  bun este numarul mare de goluri in fiecare etapa , aratand pofta de gol dar si slabiciunile apararilor.
 Am vazut terenuri mai bune ca in alti ani , am vazut spectatori mai civilizati , dar si respect mai mare intre jucatori. Astea ar fi maximele.
 Si ar mai fi si arbitrajele care cu mici exceptii au fost de buna calitate si echidistante

Minimele sunt binenteles , lucrurile opuse. Lerestiul este o dezamagire ca si loc in clasament dar si ca joc pe final de tur, ca si Vladestiul sau Bughea. Daca Lerstiul a jucat bine in prima parte a turului , Bughea si Vladestiul si-au revenit in partea a doua.

Ce sper eu sa se imbunatateasca in retur , e calitatea mingilor de joc( la unele echipe sub limita decenta) si mai multa lume la jocuri , sunt convins ca oamenii pot alege fotbalul ca si distractie de duminica. Si un loc decent  ca si vestiar la fiecare echipa ar trebui sa fie o conditie a AJF pentru retur , sau pentru editia viitoare, nu de alata dar daca vrem civilizatie , trebuie sa incepem de undeva , iar noi suntem invatati sa o facem numai de nevoie.

 Voi ce credeti?

6 comentarii:

  1. de acord cu tot ce zici, dar faza cu vestiarul ar fi trebuit inpusa inca de la inceput sa stie echipele sa se pregateasca;cam nasol pe vremea asta sa te apuci de un vestiar (unii nu au nici macar pentru gazde, dapoi pentru oaspeti),asta trebuia impusa inca de la finalul sezonului.

    RăspundețiȘtergere
  2. Ma refeream la noul sezon , nu din primavara, nu e timp oricuum. Dar daca ar atentiona si ar incepe pregatirile , ecipele ar sti si pana in septembrie lucrurile ar fi OK. Totul e sa impuna AJF-ul

    RăspundețiȘtergere
  3. Pe cand un amical cu Bughea ? ...Bafta

    RăspundețiȘtergere
  4. Sa se indrepte putin vremea. Posibil in ianuarie , acum , vin sarbatorile. Oricum vorbim....

    RăspundețiȘtergere
  5. Gica, duminica avem un amical la Leresti cu AS Mioveni 2008 . Ce zici, te bagi ?

    RăspundețiȘtergere

Fotbalul? Distractie!!!!!!!!!

 E Fotbal!

Distractia noastra ,jucatori sau spectatori, in lipsa sau impreuna cu alte vicii.

 E placerea de a juca si a lupta,  placere ce trece peste frig , ploi , julituri , lovituri. 

E placerea de a lupta impreuna pentru a demonstra ca ( mai) poti si ca esti competitiv .

E placerea de a bea o bere , a comenta , a glumi si a injura atunci cand e cazul. 

 E placerea de a fi cu prietenii in fiecare duminica, departe de problemele cotidiene, 

 E placerea de a fi privit de cateva zeci de oameni , de a fi hulit sau admirat si de a incerca sa surprinzi.

 E distractia noastra saptamanala , in ciuda tuturor, ignorand varsta, oboseala sau nevasta.



 E Fotbal!