Campionat 2016-2017

Translate

joi, 16 decembrie 2010

Analiza echipelor -III

Iata si ultima parte a clasamentului si a echipelor analizate de mine. Daca sunt nemultumiri legate de toate aprecierile , puteti comenta.

11. A.S. CIMENTUL VALEA MARE PRAVAT 15 6 1 8 35 - 34 19p
Echipa celebrului Victoras, nu a facut o figura deosebita in acest tur de campionat desi parea ca anul acesta isi va depasi conditia. Cu o echipa imbunatatita cu cativa tineri, din care lider clar este inaltul "Croutch" , Valea Mare, nu a mai fost nici macar echipa redutabila pe teren propriu , echipa ce in anii trecuti castiga aproape tot. Lipsita de spiritul agresiv din trecut dar si beneficiind de arbitraje numai din Pitesti , Valea Mare nu are un joc rau , dar si acolo e nevoie de schimbare
Public putin dar corect si linistit, teren bun OK pentru liga a V a.

12. A.S. BUGHEA DE JOS 15 6 1 8 35 - 48 19p
Bughea, o alta echipa cu traditie, a dezamagit la inceputul acestui campionat , fiind una dintre cele mai accesibile echipe. Cu probleme de lot si cu multe schimbari , Bughea a trebuit sa apeleze la vechii jucatori pentru a iesi din impas. Din pacate revenirea si-au facut la Leresti intr-un joc castigat pe merit.
Daca continua asa cum a terminat turul , Bughea poate pune probleme multor echipe si va trece sigur in prima parte a clasamentului.
Terenul de joc este printre cele mai rele din serie, spectatori explozivi .

13. A.S. GODENI 15 5 1 9 31 - 39 16p
Godeniul a fost si ea ca si Bughea , o dezamagire la inceput , cu puncte putine si jocuri modeste. La fel ca si Bughea , Godeniul s-a relansat surpinzator intr-un meci cu Lerestiul si a continuat bine acumuland puncte importante. Echipa ce depinde mult de cei cativa jucatori de baza , dar cu un primar sufletist alaturi de echipa , Godeniul e o echipa muncitoare si corecta in acest campionat. Terenul ca si cel de la Bughea , printre cele mai rele, spectatori putini si linistiti.

14. A.S. VIITORUL POIENARI DE MUSCEL 15 4 1 10 23 - 43 13p
Poenariul , singura echipa ce joaca in Campulung( despre asta intr-un material viitor) , neavand un teren competitiv in Poenari, a inceput bine si a avut 2 meciuri mari cand a invins primele 2 clasate. Cu multi jucatori din desfiintata echipa a Berevoiestiului, Poenariul are posibilitati mai mari si implicit ar trebui sa fie mai sus. Din pacate pentru ei ca si pentru alte echipe , clasamentul nu minte si cam asta e valoarea acum. Astept cu interes sa vad cum va arata terenul din Poenari si prezenta publicului la jocuri.

15. A.S. INTER. ANINOASA 15 2 2 11 22 - 45 8
Aninoasa a dezamagit prin numarul de puncte acumulate , ca si joc e o echipa muncitoare ,ambitioasa dar limitata tehnic. Nu-s multe de spus , terenul e Ok , publicul la fel .

16. A.S. PETROLUL HIRTIESTI 15 0 2 13 18 - 70 2
Despre Hartiesti numai de bine, avand in vedere situatia lor din clasament. Merita apreciata ambitia celor de acolo de a avea o echipa , desi jocul lor a fost adesea extrem de limitat. cele 2 puncte sunt meritorii, sunt convins ca vor mai aparea puncte , fie si numai prin ambitie. Terenul e printre cele mai proaste, publicul desi putin e un public cuminte

2 comentarii:

  1. Se pare ca nu sunt observatii la comentariile mele despre echipele turului de campionat. Fie am fost obiectiv ,fie nimeni nu a intrat in polemica. Indiferent , Sarbatori Fericite tuturor!

    RăspundețiȘtergere
  2. ce comentarii sa mai faci la echipele astea? :))

    RăspundețiȘtergere

Fotbalul? Distractie!!!!!!!!!

 E Fotbal!

Distractia noastra ,jucatori sau spectatori, in lipsa sau impreuna cu alte vicii.

 E placerea de a juca si a lupta,  placere ce trece peste frig , ploi , julituri , lovituri. 

E placerea de a lupta impreuna pentru a demonstra ca ( mai) poti si ca esti competitiv .

E placerea de a bea o bere , a comenta , a glumi si a injura atunci cand e cazul. 

 E placerea de a fi cu prietenii in fiecare duminica, departe de problemele cotidiene, 

 E placerea de a fi privit de cateva zeci de oameni , de a fi hulit sau admirat si de a incerca sa surprinzi.

 E distractia noastra saptamanala , in ciuda tuturor, ignorand varsta, oboseala sau nevasta.



 E Fotbal!