Campionat 2016-2017

Translate

marți, 14 decembrie 2010

Futsal 2010-2011- Arges

 Campionatul s-a intrerupt la timp pentru sarbatori dar si fiindca vremea nu mai permitea, iar AJF Arges a gasit o cale buna de a tine jucatorii conectati la joc chiar daca de alt fel: FUTSAL
 Fotbalul in sala, acum cand din fericire exista sali de sport competitive, a devenit o realitate , chiar o necesitate , asa ca ideea AJF de a organiza un campionat judetean de futsal este laudabila.
 Intr-o altfel de organizare decat fotbalul traditional , Futsalul este un sport rapid, de reactie si de o buna tehnica a jucatorilor, un joc cu 5 jucatori ( 4+1), ce necesita o buna coordonare intre jucatori.
 Fiind o competitie oficiala, Lerestiul a inscris o echipa formata pe un schelet de jucatori de la AS Leresti , dar si 2 jucatori de la AS Leresti 2010, si chiar unul de la Dragoslavele , plus 3 jucatori amatori.. Nedorind sa  facem inca un  "AS Leresti" dar si din prisma faptului ca e o echipa mixta, am decis ca numele echipei sa fie "OLD BOYS" avand in vedere ca nu e nici un jucator sub 30 de ani in echipa.
 Participam de placere, din dragoste fata de fotbal , bineinteles, independent financiar, asa ca mai mult ca sigur si asta va fi o experienta interesanta si comentata.
 Tocmai din aceasta cauza am decis sa postez pe blog , informatii despre aceasta competitie, ca si ea sa fie mediatizata pe timpul iernii, pentru cei carora le place fotbalul. 

2 comentarii:

Fotbalul? Distractie!!!!!!!!!

 E Fotbal!

Distractia noastra ,jucatori sau spectatori, in lipsa sau impreuna cu alte vicii.

 E placerea de a juca si a lupta,  placere ce trece peste frig , ploi , julituri , lovituri. 

E placerea de a lupta impreuna pentru a demonstra ca ( mai) poti si ca esti competitiv .

E placerea de a bea o bere , a comenta , a glumi si a injura atunci cand e cazul. 

 E placerea de a fi cu prietenii in fiecare duminica, departe de problemele cotidiene, 

 E placerea de a fi privit de cateva zeci de oameni , de a fi hulit sau admirat si de a incerca sa surprinzi.

 E distractia noastra saptamanala , in ciuda tuturor, ignorand varsta, oboseala sau nevasta.



 E Fotbal!