Campionat 2016-2017

Translate

luni, 6 decembrie 2010

Analiza turului - partea a 2-a

Asa cum spuneam voi analiza echipele in turul de campionat , prin prisma jocurilor la care am participat sar si a comenatriilor primite pe parcursul turului.

 6. AS Stoenesti   15    8    1    6    41 - 35    25p
  Stoenestiul a fost mereu o echipa incomoda , invatata cu prima parte  a clasamentului. Echipa artagoasa , bazata pe 2 -3 jucatori cu experienta , dintre care Mache este cel mai cunoscut si in bine dar si in rau, Stoenestiul , a crescut mult fata de sezonul trecut , cand a iesit antepenultima. Inca suferind din cauza eterna a suspendarilor, a pierdut cateva jocuri la masa verde, iar asta inseamnaca Stoenestiul poate chiar mai mult decat locul 6.
 Teren bun si la Stoenesti, public ca si la Cetateni patimas, echipa nu mai beneficiaza de sponsorizarile din trecut ., dar inca se misca bine.

7.  AS Partizanul Vladesti   15    6    4    5    39 - 34    22p
 Fosta campioana, Vladestiul a crescut fata de anul trecut , prin faptul ca au renuntat la 2 echipe. Chiar si asa, se vede ca si celelalte echipe s-au intarit, de unde si rezultatele modeste. Cu un final de tur mai bun, Vladestiul a urcat in clasament, ultimul meci pierdut la masa verde ar trebui sa-i puna pe ganduri si sa joace corect.
 Teren mic si noroios, terenul dinVladesti ,indeamna la goluri multe, public care stie fotbal , obiectiv si un primar extrem de sufletist, echipa beneficiaza si de suprijinul unui om de afaceri local.

8. AS Balilesti     15    7    1    7    23 - 30    22p
 Una din echipele care mie imi plac, poate si prin faptul ca au o baza sportiva foarte frumoasa, cu unul din cele mai bune terenuri, Balilestiul , ar putea mai mult decat locul ocupat. Echipa ambitioasa , desi cu cativa jucatori varstnici , este extrem de buna pe teren propriu. O echipa fair play , cu un joc curat si un public linistit.

9.AS Vulturul Vulturesti   15    6    3    6    35 - 34    21p
Revenita in grupa Nord, Vulturestiul e o echipa omogena , cu jucatori tineri si ambitiosi. Extrem de agresivi in joc , la fel ca si publicul, Vulturestiul , pe un teren bun , se misca bine, dar nu poate spera la mai mult de locul 5. Oricum o echipa ce poate incurca multe favorite. Incomod de ajuns la stadion, altfel. Am vazut cativa jucatori tineri si cu calitati, dar cred ca si la ei inconsecventa se simte.

10.    AS Inter  Cotesti  15    6    2    7    41 - 38    20p
 Poate marea dezamagire a turului , Cotestiul pleca ca una din favoritele la primele locuri. Dupa un inceput bun , Cotestiul a intrat intr-o pasa proasta, care s-a prelungit pana la final. Inter , o echipa buna altfel , cred ca  a picat prada propriilor ambitii, fiind formata din jucatori cu personalitate si cu mare ambitie in a castiga , dar care cedeaza usor nervilor.
 Teren foarte rau , implicare  a unor oameni sufletisti dar prea patimasi , Cotestiul este una din oile negre ale campionatului in ce priveste disciplina. Ca si joc , cred ca poate mai mult.

Astept pareri

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Fotbalul? Distractie!!!!!!!!!

 E Fotbal!

Distractia noastra ,jucatori sau spectatori, in lipsa sau impreuna cu alte vicii.

 E placerea de a juca si a lupta,  placere ce trece peste frig , ploi , julituri , lovituri. 

E placerea de a lupta impreuna pentru a demonstra ca ( mai) poti si ca esti competitiv .

E placerea de a bea o bere , a comenta , a glumi si a injura atunci cand e cazul. 

 E placerea de a fi cu prietenii in fiecare duminica, departe de problemele cotidiene, 

 E placerea de a fi privit de cateva zeci de oameni , de a fi hulit sau admirat si de a incerca sa surprinzi.

 E distractia noastra saptamanala , in ciuda tuturor, ignorand varsta, oboseala sau nevasta.



 E Fotbal!