Campionat 2016-2017

Translate

miercuri, 22 iunie 2011

Blogul , la final de sezon! -Analiza

Odata cu incheierea acestui sezon , am realizat ca s-a incheiat si primul an competitional din viata acestui blog. Un blog realizat la inceput mai mult din joaca , dar care ulterior a ' prins' si care a devenit principalul mediu de informare a cititorilor , asupra rezultatelor din liga a V-a de fotbal , grupa Nord.
  Creat initial ca o pagina de internet al echipei AS Leresti ,o pagina de prezentare si informare , blogul a devenit rapid principalul mediu de informare a cititorilor , asupra rezultatelor din liga a V-a de fotbal , grupa Nord.
 Fara a fi de departe usor de intretinut , bloggul a fost vizitat spre placuta mea surpriza de oameni de bun simt , care au acceptata regulile decentei si care ( cu mici exceptii) au devenit vizitatori frecventi si fideli ai acestui blog. Cu comentarii decente si chiar foarte precise , cititorii , de altfel si ei participanti la aceasta competitie, au tinut acest blog in viata  si mi-au dat motivatia de a continua in a incerca sa fiu prompt si exact in informatii.
 In paralel cu blogul formatiei din Dragoslavele , intretinut foarte bine si obiectiv de catre Ally, lerestias.blogspot.com, a adunat extrem de multe comentarii asupra jocurilor si a supra rezultatelor din fiecare etapa, numarul mare de vizitatori indicand acest lucru. De altfel , cu un numar de peste 26.000 , rezultatul este mult peste asteptari si ma face sa ma gandesc , de ce nu ,la o continuare a informatiilor si  pentru sezonul urmator.
 Pana atunci vine o vacanta binemeritat pentru jucatori , dar din care postarile nu vor lipsi , incercand astfel sa tinem treaza pofta de fotbal.
 Cum pana la inceperea unui nou campionat in august nu mai e mult , vacanta placuta tuturor si sper sa ne vedem sanatosi la toamna!
 P.S.
 Astept pareri si ideei pentru sau despre imbunatatirea informatiilor blogului! 

20 de comentarii:

  1. FARA CUVINTE.Un blog foarte bine organizat si cu cele mai importante postari in timpul cel mai scurt.E meritul tau GICUTA pentru ce ai facut pentru aceasta echipa.

    RăspundețiȘtergere
  2. Astazi fiind miercuri o noua etapa de fotbal pe sintetic.Prieteni,amici,cunoscatori si colegii de echipa vor participa la acest eveniment.Cum e si normal,seara se va incheia la BEBI la o halba de bere.

    RăspundețiȘtergere
  3. Normal ca o sa continui cu acest blog,doar esti o persoana care nu renunti usor si mai ales nu-ti lasi treburile neterminate.Merita si cei de la Dragoslavele felicitati pentru blogul lor.Frumos ar fi ca fiecare echipa sa aiba asa ceva.

    RăspundețiȘtergere
  4. Felicitari , Gica ! Sper sa continui si la anul, dar nu de la distanta... Hilsen !

    RăspundețiȘtergere
  5. Se vede ca e vacanta.Toti au lasat calculatoarele la prafuit.Asta e.Putine mesaje.Vacante si concedii placute la toata lumea.ELI SI COMPANIA.

    RăspundețiȘtergere
  6. Am fost plecat vreo 10 zile fara net, la fel va fi si in continuare pana la inceperea returului.
    Dac e timp facem si un nou look la blog , dar mie imi place asa cum este , asa ca schimbarea se amana. Altfel toate bune pe aici. Hilsen si tie Bobi si salutari tuturor.
    Toto nu am primit poze de la banchet!

    RăspundețiȘtergere
  7. Salutare GICUTA.Despre blog ce sa zic,e ok zic eu.E munca ta si trebuie respectata asa cum e,iar daca tu consideri ca e timpul de ceva nou si mai deosebit pot sa o faci,asa ca ramane la placerea ta.Despre poze ce sa-ti zic,ca momentan le avem date la foto impreuna cu dvd pe care am filmat.Am hotarat sa facem un dvd dedicat noua FAMILIEI AS LERESTI,cu poze si filmare,generic si multe altele.Promit ca pozele o sa le trimit imediat cum le descarc.Te rog sa-mi dai adresa ta sau daca o folosesti tot pe aceea pe care o aveai.O SEARA BUNA.ELI SI COMPANIA.

    RăspundețiȘtergere
  8. Salutare Eli!
    Vad ca tu esti cel mai frecvent vizitator al blogului si asta ma bucura. E frumos sa refaceti ideea unui DVD, una numai buna pentru cei din echipa in a avea amintiri si imagini cu AS Leresti.
    Adresa de mail folosi ta este cea pe care o sti , asa ca nu-i problema trimte pozele cand le ai , cu ceva comentarii despre banchet , dar pe mail ;).
    Duminica placuta tie si celorlalti!

    RăspundețiȘtergere
  9. Care si cum mai jucati in anul competitional 2011-2012 ? Ca simplu iubitor de fotbal mi-as dorii o singura echipa.Ce zici Verde, ce zici Postare, ce zici Boby .Dupa un an urat, urat rau de tot, cu atatea jigniri, acum ati putea da dovada de un caracter tare, si fara aduceri aminte, ati putea continua impreuna.Dar, vorba lunga ......BAFTA!

    RăspundețiȘtergere
  10. Cred ca orice spectator sau iubitor de fotbal trebuie respectat din comuna.Cu siguranta noi cei de la AS Leresti o sa continuam cel putin un an cred sau poate mai multi de acum inainte.Eu unul nu pot sa zic nimic despre parerea acelui IUBITOR DE FOTBAL,dar cu siguranta acele jicniri si aduceri aminte nu se pot uita usor.E inca vacanta,baietii sunt in concedii,cred ca pe la 1 august mai putem vorbii de fotbal.O ZI BUNA. ELI SI COMPANIA.

    RăspundețiȘtergere
  11. LASA-TI ORGOLIILE LA O PARTE SI IMPACATI-VA.O VIATA AVETI ,TRAITI-O IN ARMONIE.DACA VRETI IMI PROPUN EU SA VA IMPAC.SE AUDE POSTARE,VERDE,BOBY.? DACA NU CONTINUATI ASA SI SINGURII CARE VETI SUFERI SUNTETI VOI ,ORI ASA VA PLACE MAI MULT.BAFTA

    RăspundețiȘtergere
  12. Este un punct de plecare. Trebuie luat in calcul.Mai vorbim....

    RăspundețiȘtergere
  13. Este evident ca din mixiunea a doua echipe , va iesi una mai buna si mai puternica.Este greu de ytrecut peste anumite lucruri asa cum spune si Eli , dar nu imposibil. Dreptatea , oricare ar fi ea , nu se afla numai de partea unora asa ca in mod normal , toleranta si in telepciunea ar trebui sa indeice catre o impacare , daca asta se vrea de ambele parti. Daca nu , e pacat dar nu e un capat de lume. E unul tind si imi e dor de vremurile bune ale lui AS Leresti , cand eram campioni si cand eram un tot, un grup. Poate ca , cine stie , lucrurile se vor indrepta. Indiferent , pana atunci va salut pe toti din Norvegia!( pana in august)

    RăspundețiȘtergere
  14. Multe lucruri nu se pot uita !

    RăspundețiȘtergere
  15. Este clar! Impacarea nu va avea loc . Mergeti cu totii in prapastie.

    PS; Am ajuns sa ne bata Bughea tur retur iar 2010 sa aiba tot mai rar infrangeri sub 4,5 goluri.Asta se datoreaza nu numai voua orgoliosilor ci si unei persoane pe care nu vreau sa-l evidentiez dar care a fost primul intrebat daca vrea sa continue cu echipa in anul 2009 dar, a refuzat din pacate din cauze numai de el stiute dar neintelese de mine niciodata. MARE PACAT! Eu am terminat!

    RăspundețiȘtergere
  16. Este clar impacarea nu va avea loc.Cu totii mergeti spre prapastie.Sunt convins.

    PS; AM AJUNS SA NE BATA bUGHEA TUR RETUR CA SA NU MAI ZIC DE AIA DE LA 2010 CARE PIERD DIN CE IN CE MAI GREU LA O DISTANTA mai mica DE 4/5 GOLURI. Asta vi se datoreaza voua, tuturor orgoliosilor ca sa nu mai dau si numele celui care a fost rugat in 2009 sa continue cu echipa, dar din motive numai de el stiute si neintelese de mine a refuzat. Sunt convins ca vor urma nenumarate comentarii unele corecte altele mai putin,dar de un lucru sunt convins.Nu vom mai avea echipa adevarata la Leresti.

    RăspundețiȘtergere
  17. Sa fie sanatate fratilor.Fotbalul nu o sa moara curand.Nu cred ca vor mai fi certuri sau suparari atat timp cat ele vor fi decente si la locul lor.Ca ne-a batut Bughea nu cred ca a fost o tragedie,au fost mai buni.In acest campionat se joaca de placere dupa cum stiu eu,dar se poate face si performanta.Trebuie sa fim mai optimisti cu toti si sa speram la mai mult.Cred ca ramane valabila ideea cu impacarea,dar inca nu e batuta in cuie.O zi buna.ELI SI COMPANIA.

    RăspundețiȘtergere
  18. Foarte adevarat comentariul anonim de mai inainte. Greu sa impaci niste incapatanati! Dar asta nu inseamna ca este obligatoriu sa o faci, putem merge fiecare pe drumul lui. Locul 3 obtinut de AS Leresti este poate un exemplu ca se poate, dar este adevaratca rezultate negative ca cele cu Bughea , Hartiesti , Aninoasa , Poenari sau Godeni apar si vor aparea la fiecare echipa. La fel si cei de la 2010 , cred eu ca au facut un campionat bun , avand in vedere ca au inceput " din mers" si cu o echipa in formare.
    Altfel , importanta este misacre , placerea si mai ales armonia la fiecare echipa.
    Prformanta este greu de facut , se poate , dar e nevoie si de munca pe langa placere ;).
    Numai bine

    RăspundețiȘtergere
  19. robert dalu de la cs rucar va juca din sezonul viitor in liga 2 la csm ramnicu valcea

    RăspundețiȘtergere
  20. Astazi , nr. 13 - Boteanu Marian, fundasul nostru de fier implineste o frumoasa varsta. La multi ani si cele mai bune clipe sa te insoteasca de acum incolo alaturi de frumoasa Roxana !

    RăspundețiȘtergere

Fotbalul? Distractie!!!!!!!!!

 E Fotbal!

Distractia noastra ,jucatori sau spectatori, in lipsa sau impreuna cu alte vicii.

 E placerea de a juca si a lupta,  placere ce trece peste frig , ploi , julituri , lovituri. 

E placerea de a lupta impreuna pentru a demonstra ca ( mai) poti si ca esti competitiv .

E placerea de a bea o bere , a comenta , a glumi si a injura atunci cand e cazul. 

 E placerea de a fi cu prietenii in fiecare duminica, departe de problemele cotidiene, 

 E placerea de a fi privit de cateva zeci de oameni , de a fi hulit sau admirat si de a incerca sa surprinzi.

 E distractia noastra saptamanala , in ciuda tuturor, ignorand varsta, oboseala sau nevasta.



 E Fotbal!