Campionat 2016-2017

Translate

vineri, 10 iunie 2011

Rezultatele etapei a 29-a

A.S. SCHITU GOLESTI 4 - 4 A.S. SPORTING MIHAESTI
A.S. GODENI 0 - 2 A.S. DRAGOSLAVELE
A.S. PARTIZANUL VLADESTI 3 - 0 A.S. BALILESTI
A.S. CETATENI 4 - 1 A.S. VIITORUL POIENARI DE MUSCEL
A.S. CIMENTUL VALEA MARE PRAVAT 2 - 2 A.S. INTER. ANINOASA
A.S. BUGHEA DE JOS 6 - 1 A.S. LERESTI
A.S. VULTURUL VULTURESTI 2 - 0 A.S. PETROLUL HIRTIESTI
A.S. STOENESTI 3 - 5 A.S. INTER. COTESTI

Etapa interesanta , astazi , marcata in special de indisponibilitatile din lotul echipelor , o etapa in mijlocul saptamanii pe final de campionat fiind greu de jucat cu lotul complet. Chiar si asa , rezultatel au aratat pofta de gol din acest retur si un numar mare de goluri in toate jocurile.
Schitu a vrut sa arate ca a fost un accident etapa trecuta si a facut un joc spectaculos cu goluri multe contra ocupanta locului 3. 
 Dragoslavele a tinut stacheta sus si a castigat sec la Godeni aratand ca a neritat pe deplin sa fie campioana in acest sezon si merita felicitari pentru acest lucru!
 Vladestiul a punctat de 3 ori contra unei echipe vecine , balilestiul care nu se regaseste pe final de campionat.
 Cetateniul nu are probleme cu Poenarii si ramane linistita pe locul 2, loc meritat.
 Valea Mare intrerupe sirul victoriilor acasa , contra penultimei clasate , echipa Aninoasei facand viata grea multor echipe , Leresti , Cetateni ...
 Vulturestiul mai puncteaza 3 puncte in clasament ( sper eu ultimele) contar ultimei clasate.
 Cotestiul invinge la Stoenesti si arat ca ramane oricand o echipa puternica si incomoda.

 Lerestiul a avut astazi sansa de a trece pe locul 3 , un loc extrem de bun , la finalul unui campionat detsul de greu , cu eforturi financiare si nu numai , greu de dus.
 Deplasarea de la Bughea , una grea , prin prizma ambitiilor dintre cele doua echipe , a fost evident marcata de lipsa multor titulari , iar cum Bughea a avut norocul ca ultimele vizite ale Lerestiului sa aiba loc in etapa intermediara si lotul a fost subtiat evident.
 Scorul de astazi nu lasa loc decat de un singur comentariu , cel al unui suporter bughean: Game , set si meci!
 Felicitari celor de la Bughea pentru victorie , este adevarat ca ultimele doua jocuri au invins , sper ca Lerestiul sa incheie acest campionat asa cum l-a inceput , cu o victorie , pentru a implini un sezon dificil in care echipa a fost mai unita ca niciodata.
 Chiar si cu aceasta infrangere , efortul trebuie laudat si apreciat!

11 comentarii:

  1. Va rugam fara scuze ....6-1 - (9-2)Restul e can can Forzza Bughea ...
    Ps :Apropo la noi nu au fost 3 spectatori din care unu liderul galeriei cine stie ce scor era asa ca multumiti va doar cu 6 boabe Forzza Bughea ...si fara propuneri de genul da m si noi o bere pt locul 3 ...Rusinicaaaaa

    RăspundețiȘtergere
  2. Acest comentariu a fost eliminat de administratorul blogului.

    RăspundețiȘtergere
  3. Dupa aceasta etapa nu mai aveti nimic de contestat,aceasta este adevarata valoare a echipei din leresti,scorul din teren conteaza nu miloaga cu care v-ati dus la ajf dupa meciul cu VM.Felicitari Bughea.Eli nu mai comentezi nimic,ca pana acum erai primul care scriai.RUSINE LERESTI.

    RăspundețiȘtergere
  4. Acest comentariu a fost eliminat de administratorul blogului.

    RăspundețiȘtergere
  5. Pot sa scriu si ultimul ca nu ma deranjeaza,e vorba de timp si sa pot.Am fost tot timpul corect,chiar daca am plecat capul.Trebuie sa recunosc cei de la Bughea au castigat meritat.Dar se putea sa fie si invers.Intr-un cuvant ne-am batut singuri la ce ocazii am avut,dar se pare ca nu am avut sansa si noroc.Pentru noi si pentru necazul altora obiectivul de a ne clasa in prime 5 locuri se pare ca sa intamplat.Chiar daca mai avem un meci de disputat,locul 4 il avem garantat.Felicit pe toate echipele si pe toti conducatorii de cluburi.O ZI BUNA.ELI SI COMPANIA.

    RăspundețiȘtergere
  6. Locul 4 nu este al vostru ci al arbitrilor care vau ajutat tot campionatul.Asa ca voi fara arbitri ati fi pe ultimul loc cred ca ati retrograda si var pune ajf-ul sa jucati pe maidan ca oricum aveti aptitudini de felul asta.multa rusinica

    RăspundețiȘtergere
  7. Cel care vorbeste despre "ajutorul arbitrilor" habar nu are despre ce vorbeste. La nivelul asta cu 3-4 tineri care stiu si cu mingea si 1-2 batranei cu experienta poti lua locul 1 fara probleme.

    RăspundețiȘtergere
  8. Vorbiti urat si nu meritati acest blog. Este creat pentru comentarii decente si fair-play. Ce deservici aduce si internetul asta... Le da posibilitatea unor inculti sa-si etaleze frustrarile de zi cu zi in spatele anonimatului , emitand pretentii de lectori in domeniu, iar apoi se bat la crasma satului cu pumnul in piept: mama , ce le-am facut la aia pe net... Ganditi, ceea ce scrieti!

    RăspundețiȘtergere
  9. Acest comentariu a fost eliminat de administratorul blogului.

    RăspundețiȘtergere
  10. Sunt de acord cu Lucian despre bolg. Munceste No.1 sa-l tina activ si sa fie updatat mereu , desi e plecat si astia se in jura intre ei! E greu Luciane!
    Eduard, tilurile se castiga si cu arbitrii ( vezi rucarul) dar trebuie sa ia o valare deosebita ca rbitrii sa te bage in seama si sa te ajute, Morala , AS Leresti are valoare! ;)

    RăspundețiȘtergere
  11. Acest comentariu a fost eliminat de administratorul blogului.

    RăspundețiȘtergere

Fotbalul? Distractie!!!!!!!!!

 E Fotbal!

Distractia noastra ,jucatori sau spectatori, in lipsa sau impreuna cu alte vicii.

 E placerea de a juca si a lupta,  placere ce trece peste frig , ploi , julituri , lovituri. 

E placerea de a lupta impreuna pentru a demonstra ca ( mai) poti si ca esti competitiv .

E placerea de a bea o bere , a comenta , a glumi si a injura atunci cand e cazul. 

 E placerea de a fi cu prietenii in fiecare duminica, departe de problemele cotidiene, 

 E placerea de a fi privit de cateva zeci de oameni , de a fi hulit sau admirat si de a incerca sa surprinzi.

 E distractia noastra saptamanala , in ciuda tuturor, ignorand varsta, oboseala sau nevasta.



 E Fotbal!