Campionat 2016-2017

Translate

duminică, 5 iunie 2011

Etapa a 28-a, rezultate

Terenul unui satuc de 1000 persoane/ Norvegia 

A.S. DRAGOSLAVELE 5 - 0 A.S. SPORTING MIHAESTI
A.S. BALILESTI 1 - 4 A.S. GODENI
A.S. VIITORUL POIENARI 1 - 2 A.S. PARTIZANUL VLADESTI
A.S. INTER. ANINOASA 2 - 1 A.S. CETATENI
A.S. LERESTI  3-0 (1 - 2) A.S. CIMENTUL VALEA MARE 
A.S. PETROLUL HIRTIESTI 1 - 3 A.S. BUGHEA DE JOS
A.S. INTER. COTESTI 1 - 1 A.S. VULTURUL VULTURESTI
A.S. STOENESTI 9 - 0 A.S. SCHITU GOLESTI

Finalul de campionat aduce multe surprize si asa cum e si normal, multi se gandesc deja la vacanta.

Dragoslavele se pare ca vrea sa incheie campionatul cu fruntea sus si iata ca spulbera un Mihaesti ce a pierdut mai toate jocurile cu contracanditatele dar a invins echipele mai mici.
 Godeniul invinge la Balilesti cu un scor mare , la o echipa ce nu pierde usor.
Poenariul nu poate incurca pe Vladesti care iau o gura de oxigen in lupta ptr primele locuri.
Aninoasa , asa cum a zis si Ally, adevarata surpriza contra Cetateniului care este in cadere libera dupa infrangerea de etapa trecuta.
 Hartiestiul nu are puterea sa ia puncte cu Bughea.
CCotestiul reuseste doar un egal cu Vulturestiul , unul din putinele puncte pierdute pe teren propriu
 Stoenestiul are o placere cu cifra 9 si daca a castigat doar 2 jocuri in retur , acestea au fost cu 9 goluri inscrise, mai ales ca acum a facut-o contra celor de la Schitu care se pare ca au ceva probleme cu apararea.

 Lerestiul a primit vizita unei echipe ce a crescut extrem de mult in acets retur, Valea Mare. Din pacate euforia de la victoria trecuta a tinut prea mult si in ciuda avertismentului scris de mine , nu au tratat jocul serios de unde si infrangerea cu 2-1. Din pacate pentru Valea Mare, regulile jocului trebuiesc respectate de toti iar atunci cand folosesti un jucator care nu e legitimat la echipa ta , nu poti sa te astepti decat sa pierzi. Am auzit ades scuza ca *oricum nu se castiga nimic* atunci la ce mai folosesti jucatori 'pe fals'. Imi pare rau pentru Victoras si pentru Valea Mare care chiar a meritat victoria , dar regulile sunt aceleasi pentru toti .

  Rezultat Prono:  1-2-2-1-2-2-x-1

29 de comentarii:

  1. inca mai aveti sanse la locul 3, important e sa nu va incurcati in cele 2 etape ramase.bafta!

    RăspundețiȘtergere
  2. AU AVUT DREPTATE CEI DE LA A.S. LERESTI 2010 CAND S-AU LEPADAT DE VOI CA JUCATORII NIMIC DE COMENTAT ,DAR ASA CARACTERE INFECTE MAI RAR GASESTI.RUSINE SA VA FIE!!!!!!!!!

    RăspundețiȘtergere
  3. VAI DE MAMA VOASTRA GUSATILOR.DACA NU SUNTETI IN STARE DE NIMIC FACETI CONTESTATIE.SINGURUL OBSERVATOR MECANIC DE LOCOMOTIVA.UUUUUUUU!!!!!!

    RăspundețiȘtergere
  4. SUNTETI RUSINEA CAMPIONATULUI. GUSATILOR

    RăspundețiȘtergere
  5. ASA ATI AJUNS PE LOCUL 4. PE VOI NU VAS LUA NICI LA SAPA.VAI DE MAMICUTELE VOASTRE CONTESTATI ALTE ECHIPE SA CASTIGATI VOI. RUSINE SA VA FIE. ORICUM CONTEAZA DOAR SCORUL DIN TEREN VA FACUT VALEA MARE DE RAS AU 7 VICTORI LA RAND. UUUUUUUUUUUU.................

    RăspundețiȘtergere
  6. Am inteles din comentarii ca portarul celor de la VM joaca pe fals , el fiind legitimat la Sporting. Se pare ca el a facut diferenta in jocul de ieri si trebuie felicitat, dar asta daca juca la Sporting. Nu cred ca ii e greu lui Victor sa mai cheltuie 80 lei si sa-l legitimeze , asta daca intardevar tanarul vrea sa joace doar in liga a 5-a. Rusine trebuie sa iti fie atunci cand faci ceva gresit. ti-am sters un comentariu jignitor , pe celellalte le las caci sunt la limita , dar cum am spus rusine trebuie sa-i fie celui ce a gresit , in speta conducerea celor de la VM. Altfel despre jucatori numai de bine, o victorie muncita!

    RăspundețiȘtergere
  7. A si tot pentru tine, astept cu interes jocul din campionatul viitor.

    RăspundețiȘtergere
  8. Milogi sunteti voi,cei de la Valea Mare.De ce Victoras nu va informat ca la sfarsitul meciului cand m-a felicitat mi-a propus sa-mi dea o LADA CU BERE,pentru ca nu facusem contestatie.Avem si noi ceva bani pentru o lada cu bere.Asa ca lasa gura mai mica mai ANONIMULE sau NECUNOSCUTULE.Ati si uitat de cand nu mai castigat puncte cu noi.In viata ca sa castigi trebuie sa mai fi si corect.Pacat ca aveti baieti extraordinari in echipa,dar 2,3 nu au ce cauta,o spun cu parere de rau.Ba bucur ca nu am acceptat sa ne vindem si sa inchidem ochii pentru o bere.

    RăspundețiȘtergere
  9. De ce nu va uitati in arhiva AJF Arges sa vedeti ce cuminti ati fost,cate batai si suspendari aveti,adunate de la fiecare faceti ani buni fratilor,de ce la fiecare meci aveti arbitri de la Pitesti,de cuminti ce sunteti.Daca la noi ati incercat sa ne mituiti cu o bere,la alti ce le mai dati.Sa aveti sanatate fratilor si incercati sa fiti mai calmi pe viitor.ELI SI COMPANIA VA SALUTA.

    RăspundețiȘtergere
  10. Bai Victoras mai lasa-i in pace si pe alti baieti sa mai joace nu ca tine la 50 de ani . Avem si alti baieti in comuna, nu doar tu si tot neamul lui Stancila...Tot iti da primarul bani , de ce nu-i folosesti cum trebuie ? Ati jucat pe fals trebuie sa platiti .Nu te mai saturi sa tot furi ....

    RăspundețiȘtergere
  11. Sincer ne pare rau ca doar v-am contestat. Trebuia sa cerem si un control anti-doping, date fiind zvonurile ce planeaza asupra catorva jucatori din Valea Mare....

    RăspundețiȘtergere
  12. Am evitat sa jignesc pe cineva atunci cand a fost cazul din simplu motiv ca trebuie sa arat un exemplu de cum trebuie si ce trebuie sa postam. O parere poate fi oricand subiectiva si contradictorie atata timp cat se afla in limita bunului simt. Din pacate admiratorul celor de la VM , sub umbrela anonimitatii, a depasit limita discutiei in contradictoria si a jignit repetat jucatorii dar si pe altii din Leresti.Drept urmare toate comentariile tale vor fi sterse cu regularitate atat timp cat nu sunt de bun simt.
    Altfel iti promit eu dragule, un amical in august , la Valea >Mare , intre cele doua echipe. Asa sa vedem ce se intampla..., pana la urma e doar un joc de fotbal!

    RăspundețiȘtergere
  13. Voi vorbiti bai nenorocitilor, de la Valea- Mare ??? Voi care rupeti tot ! Tot Balilestiul va asteapta cu " bratele deschise"..... Tot campionatul ati jucat asa pe fals dar numai Lerestiul a avut curajul sa va conteste. Inca o data ma repet; va asteptam cu incredere...

    RăspundețiȘtergere
  14. NU-TI TREBUIE CURAJ SA FACI O CONTESTATIE.E FRUSTAREA CA NU AU PUTUT SA NE INVINGA IN TEREN.

    RăspundețiȘtergere
  15. REFERITOR LA MECIUL DE DUMINICA JOS PALARIA IN FATA PORTARULUI DE LA VM,TALENTAT BAIATUL DAR PACAT CA NU A FOST CU SUCCES DAR IN CEEA CE-I PRIVESTE PE CEILALTI JUCATORI...AU STIUT SA SE FACA REMARCATI DOAR PRIN OFENSE SI VORBE URATE ATAT LA ADRESA JUCATOROLOR CAT SI A SPECTATORILOR SI NU AU TINUT CONT NICI MACAR DE FAPTUL CA PE LANGA EI MAI ERAU SI COPII SI DOAMNE,IAR ACEL "DOMN" GRIGORAS SA-I LASE PE CEI MAI TINERI DECAT DUMNEALUI SA-SI FACA MESERIA SI SA NU MAI TRAIASCA CU IMRESIA CA,CU BANI SAU CU O BERE POTI AVEA ORICE RESPECTUL SE CASTIGA NU SE CUMPARA DAR CA SA STII LUCRURILE ACESTEA TREBUIE SA GANDESTI CU CAPUL NU CU ALTCEVA...PANA SI ARBITRII AU FOST DEZGUSTATI DE COMPORTAMENTUL SI ATITUDINEA LOR.BRAVO BAIETI TREBUIA SA-SI GASEASCA SI CEI CA EI ODATA NASUL

    RăspundețiȘtergere
  16. BRAVO LERESTI NICI CU ARBITRI NU ATI FOST IN STARE SA INVINGETI.APROPO. BEREA CRED CA ATI DATO VOI LA ARBITRI NU VM. VOUA PTR. CA VOI NU STITI NICI MACAR SA BETI APA DAP O BERE.SA VA FIE RUSINE GUSATILOR.ASA VATI INTORS IN LIGA A-5-A ERATI CIUCA BATAI ANUL TRECUT.SI LA PORTARUL VOSTRU MULTA SANATATE SA MAI IA GOLURI DE LA 60M. VOI VB. DE JUCAT PE FALS CA AVETI IN FIECARE MECI CATE 2-3 JUC. PE FALS DAR OAMENI VIN SA JOACE FOTBAL NU SA RUPA PICIOARE SI SA FACA CONTESTATI.

    RăspundețiȘtergere
  17. ptr. IS ii aduc aminte ca scorul a fost 2-1 ptr, VM si voi ati jucat in 14 oameni iar VM in 10 si va batut asta este daca nu poti pleci acasa asa se bucura si ROMANIA de raul BOSNIEI ssi nu a rezolvat nimic coneaza doar scorul din teren 2-1 ptr.VM

    RăspundețiȘtergere
  18. LERESTIUL JOACA MEREU PE FALS INAFARA DE 2-3 JUC. MAI AU SI CATE 4 ARBITRI LA FIECARE MECI DACA NU DAU EI GOL LE DA ARBITRI 11M DIN SENIN.
    CAND TE AJUTA ARBITRI SI NU CASTIGI E GREU SA ACCEPTI REZULTATUL DIN TEREN.
    SUNT LERESTEN SI MIE SCARBA DE VOI.
    ACCEPTATI INFRANGEREA,CAPUL SUS SI VEDEM LA ANU CE SE INTAMPLA DOAR PE TEREN.ACUM A CASTIGAT VM. BRAVO LOR.AU FOST CU 10 CLASE PESTE VOI.

    RăspundețiȘtergere
  19. fratilor sa dea domnul sa mergeti pe locul unu! deokmdata nu s a judecat nimik si tin sa va anunt pe toti k portarul este al echipei vm si cei de la leresti stiu acest lucru pt k joak in acest campionat d atatia ani! sincer eu va doresc bafta pe viitor dar duminica echipa cea mai buna a fost valea mare!!! eu sper sa ne mai intalnim si in anul viitor dak o sa mai jukm!!! ink cv. atakantu de la valea mare va dat 2 goluri de senzatie cate unu in fiecare meci!!! multa bafta baeti!!!

    RăspundețiȘtergere
  20. Este oficial : 3-0 pentru AS Leresti ! Sanctiunile ce deriva din acest litigiu , le puteti afla de pe site-ul AJF Arges. Nimeni nu-i mai presus de lege !

    RăspundețiȘtergere
  21. pentru "marele" Eli,in primul rand nu sau mai luat puncte cu voi pt.ca anul trecut erati ciuca batailor intr-o alta divizie in care a-ti promovat stiti voi cum,printr-un blat la corbi oferindule celor de acolo un rand de echipament,deci nu mai vorbiti voi de onestitate,nu sunteti in masura,asa ca toti milogi sunteti.

    RăspundețiȘtergere
  22. AS Leresti- As Cimentul Valea-Mare 3-0 ( Nica de 3 ori) !!!

    RăspundețiȘtergere
  23. Ieri cum era de stiut la AJF Arges a avut loc sedinta de sanctiuni si pedepse.Acea contestatie in urma meciului de la Leresti a avut castig pentru gazde cu 3-0.Dar fratilor un circ sustinut de un delegat si un portar de la Valea Mare sustinut cu mandrie in fata comisiei de disciplina cu vorbe de o talie inalta si un limbaj de cartier de genul:IMI BAG ---- IN EL DE FOTBAL,ETC.E foarte jenant credetima ce se intampla in tara asta.Dar mai ales sa susti cu nerabdare ca ai jucat pe bune si in fata comisiei,dar si antrenorul lui D-NUL MIUTU sa-l sustina ca nu este jucatorul lui de la SPORTING.VICTORELE mi-a placut iesirea voastra din biroul comisiei,cu un zambet iertator din partea lor.Voi ati crezut ca lasam lucrurile asa?Nici vorba.Sunt curios si eu ce sanctiune va primi sau cat nu va mai juca acest GRIGORESCU de la SPORTING,care joaca de foarte mult timp pe fals.O ZI BUNA.ELI SI COMPANIA.

    RăspundețiȘtergere
  24. eli esti o mare j...a .pe tine e bine ca teau pus in poarta ca daca jucai in teren si mai erai si extrema rasturnai terenul asa in poarta l-ai echilibrat.si daca cumva ai uitat VM.va batut cu 2-1.este jenant sa-i scri numele cu litere mari portarului de 200kg.sa va fie rusine.

    RăspundețiȘtergere
  25. celui care a scris ieri ca in august vrea sa joace un amical cu noi trebuie sa se inscrie din timp sa vedem daca avem timp de voi ca noi jucam cu oameni seriosi nu cu toti amatorii.

    RăspundețiȘtergere
  26. Si tot pt.acest eli,daca aveai putina materie cenusie in cutia craniana ai fi vazut ca arbitrii de la Pitesti noi i-am cerut nu au fost trimisi de ajf,asa ca tot vai de voi sunteti.

    RăspundețiȘtergere
  27. Dragul meu , bineinteles ca acel amical trebuie organizat numai dupa ce va veti fi consultat agenda si numai daca e loc...:)). Scuza ca nu am mentionat.

    RăspundețiȘtergere
  28. Ca sa jucati cu noi trebuie sa redeveniti oameni civilizati si apoi mai vb.Asa cum sunt acum uni dintre voi nu cred ca gasim loc ptr.voi adica sunt niste milogi.

    RăspundețiȘtergere

Fotbalul? Distractie!!!!!!!!!

 E Fotbal!

Distractia noastra ,jucatori sau spectatori, in lipsa sau impreuna cu alte vicii.

 E placerea de a juca si a lupta,  placere ce trece peste frig , ploi , julituri , lovituri. 

E placerea de a lupta impreuna pentru a demonstra ca ( mai) poti si ca esti competitiv .

E placerea de a bea o bere , a comenta , a glumi si a injura atunci cand e cazul. 

 E placerea de a fi cu prietenii in fiecare duminica, departe de problemele cotidiene, 

 E placerea de a fi privit de cateva zeci de oameni , de a fi hulit sau admirat si de a incerca sa surprinzi.

 E distractia noastra saptamanala , in ciuda tuturor, ignorand varsta, oboseala sau nevasta.



 E Fotbal!